Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#1311 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 October 2006 - 07:18 PM

Цитат

Браво Ванко, пак показваш и доказваш.
Не искайте от Кара да Ви показва нещо,тои явно като Вергилски няма собствени кучета,само обича да пише за овчарски кучета.
Абе другари от МАКК,защо развъдник Тито беше продаден на Шаро,а не дадоха кучетата си на други развъдници от МАКК.
Добре ,че Шаро ги купи,че иначе досега щяха да са умрели на синджирите от глад ,кърлежи и бълхи.

Това бях сложил в една от темите със странно име 111 от тези в спец форума за КК:
"Интересно как давате коментари за "Тито" ,добри и лоши , но до сега само на едно място се видя един човек ,който искаше да помага (знаеме а предишното му състояние).На думи нещата са супер.Добре ,че беше Росен да го купи иначе едни от малкото чисти кучета малко по малко ,вече щяха да изчезват.
Ама вие и него успяхте да го оплюете....... ".

Последното сега е специално за HAN
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1312 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:19 PM

Цитат

Тогава побликувай и тук даги видим и ние или само прикаски и от теб.Dog тия хора винаги се обаждат само да правят интриги.

Ние доказваме истината с Факти, Интригантството е ваш приом!

#1313 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:20 PM

Цитат

Цитат

Браво Ванко, пак показваш и доказваш.
Не искайте от Кара да Ви показва нещо,тои явно като Вергилски няма собствени  кучета,само обича да пише за овчарски кучета.
Абе другари от МАКК,защо развъдник Тито беше продаден на Шаро,а не дадоха кучетата си на други развъдници от МАКК.
Добре ,че Шаро ги купи,че иначе досега щяха да са умрели на синджирите от глад ,кърлежи и бълхи.

Това бях сложил в една от темите със странно име 111 от тези в спец форума за КК:
"Интересно как давате коментари за "Тито" ,добри и лоши , но до сега само на едно място се видя един човек ,който искаше да помага (знаеме а предишното му състояние).На думи нещата са супер.Добре ,че беше Росен да го купи иначе едни от малкото чисти кучета малко по малко ,вече щяха да изчезват.
Ама вие и него успяхте да го оплюете....... ".

Последното сега е специално за HAN

Никого не оплювам!!!!!!!!!!!!!!

#1314 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:23 PM

Стига си се вайкал ,няма страшно, щом още не се псуват,нали трябва да се стигне все пак до някаква истина. Ето,аз ще ти задам един въпрос, ти твоя самоед къде го водиш на изложби ???Сигурно на тези под егидата на БРФК и съответно на ФЦИ. Е,да си чул на такива изложби да се водят КК ? Тогава за какво говориме ? Когато КК произведат някаква порода без да използват материял от БОК и станат членове на съответните организации тогава няма да има спор и ще им кажеме добре дошли.

#1315 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:27 PM

Цитат

Стига си се вайкал ,няма страшно, щом още не се псуват,нали трябва да се стигне все пак до някаква истина. Ето,аз ще ти задам един въпрос, ти твоя самоед къде го водиш на изложби ???Сигурно на тези под егидата на БРФК и съответно на ФЦИ. Е,да си чул на такива изложби да се водят КК ? Тогава за какво говориме ? Когато КК произведат някаква порода без да използват материял от БОК и станат членове на съответните организации тогава няма да има спор и ще им кажеме добре дошли.

ХАААААААААААААААА!!!!!!
Ще умра от смях - "Да използват материал от БОК!
Г-н, Димитров, направо можете да уморите някой от смях!
Хайде няма нужда!

#1316 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:32 PM

Цитат

HAN , трябва да преговориш третия том за КК и ще видиш ,че не си измислям.
Не ми харесва и това ,че и от БОК доста сполучливо се опитваха да му лазят по нервите.До сега предполагам щеше да сложи доста материал за обсъждане.
Да сме живи и здрави да му видим сайта.
Но за снимките - държа все пак да покажете Вашите кучета ТУК
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1317 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:34 PM

Айде да гледаме мача и победа за България .

#1318 Потребителят е офлайн   alrock Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:34 PM

Здравейте,аз съм голям фен на тази порода само наистина не ми стана ясно ..Как се нарича ,в края на краищата,тя?Каракачанско овчарско куче или Българско Овчарско куче?Моля ви не ми се нахвърляйте веднага аз наистина харесвам породата и имам още въпроси към всички вас.Стига да не ви досаждам с присъствието си и любознателността си.Александър

#1319 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 11 October 2006 - 07:35 PM

judge, тук не става дума само за изложби. Една популация кучета не съществува само заради изложбите, а и те би трябвало да бъдат част или елемент на развъдната дейност. Тук става дума за кинология или за това има ли тя почва у нас и може ли да се работи.

Разглеждането на изложбите, откъснати от развъдния процес е грешка. Разглеждането на изложбите откъснати от правилата на развъждане е грешка.
Грешка е, че кучетата не се татуират.
Грешка е, че кучетата не се изследват, даже и за дисплазия.
Грешка е, че никой не се интересува от поведенчески характеристики. Грешка е, че дажи и при заплождане никой не прави изследвания за бруцелоза - елементарно е.

Целта на тези форуми не е да бъдат място, където да се карат хора, а да имат образователен характер и да бъдат в помощ на тези, които отглеждат и развъждат кучета. Поне това е смисъла на съществуването им, а не .. място за караници.

Поне така мисля аз.

И пак да питам - някой може ли да ми каже процентното съотношение на кучетата с дисплазия в породата ? Някой може ли да покаже изследвания за очи ? Има ли други специфични породни заболявания ?

Всъщност въобще някой татуира ли си кучетата ?

#1320 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:35 PM

Цитат

Цитат

HAN , трябва да преговориш третия том за КК и ще видиш ,че не си измислям.
Не ми харесва и това ,че и от БОК доста сполучливо се опитваха да му лазят по нервите.До сега предполагам щеше да сложи доста материал за обсъждане.
Да сме живи и здрави да му видим сайта.
Но за снимките - държа все пак да покажете Вашите кучета ТУК

Човека сам каза - намерил е истината за себе си! От това по ясно - здраве му кажи!

#1321 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:36 PM

Цитат

Здравейте,аз съм голям фен на тази порода само наистина не ми стана ясно ..Как се нарича ,в края на краищата,тя?Каракачанско овчарско куче или Българско Овчарско куче?Моля ви не ми се нахвърляйте веднага аз наистина харесвам породата и имам още въпроси към всички вас.Стига да не ви досаждам с присъствието си и любознателността си.Александър

Нарича се овчарско куче ,alrock.
Не ме разбирай погрешно
User's Signature

#1322 Потребителят е офлайн   alrock Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:38 PM

Значи това е името на породата?Овчарско куче?Благодаря ви!Имам сега още един въпрос от къде бих могъл да си закупя чистокръвно пале от тази порода?Имам предвид с родословие и качествени родители..

#1323 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:38 PM

Цитат

Айде да гледаме мача и победа за България .

Тук си много прав - Българи Юнаци!

#1324 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:39 PM

Смехурко, не ме кръщавай и второ отвори снимките ,които ДОГ.бг пусна в темата за КК И САМ СИ ОДГОВОРИ на въпроса .Снимките са правени от Седефчовите,и ми кажи къде му изчезнаха миндилите с ръст около 60см. с леките глави и тесните муцуни или си мислиш ,че ние сме късопаметни ,имаше ги преди и в списанието на Тонева,така ,че на други можеш да ги пробутваш тия евтини трикове.

#1325 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:42 PM

Цитат

И пак да питам - някой може ли да ми каже процентното съотношение на кучетата с дисплазия в породата ? Някой може ли да покаже изследвания за очи ? Има ли други специфични породни заболявания ?

Всъщност въобще някой татуира ли си кучетата ?

Леле dog.bg ни разби като ни целна точно в десетката.Отдавна трябваше да стане .Свалям ти шапка.
Ловя се на бас ,че никой ,ама никой не може да докаже с нещо ,че кучетата се изследват.
И да кой наистина ще каже кои са специфичните породни заболявания?
User's Signature

#1326 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:42 PM

Цитат

Смехурко, не ме кръщавай и второ отвори снимките ,които ДОГ.бг пусна в темата за КК И САМ СИ ОДГОВОРИ на въпроса .Снимките са правени от Седефчовите,и ми кажи къде му изчезнаха миндилите с ръст около 60см. с леките глави и тесните муцуни или си мислиш ,че ние сме късопаметни ,имаше ги преди и в списанието на Тонева,така ,че на други можеш да ги пробутваш тия евтини трикове.

Струва ми се че си изпускате нервите, ли ?
Явно имате замътена преценка, г-не! Пооправете си инфото!

#1327 Потребителят е офлайн   alrock Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:46 PM

s) има ли някой тук ,който обръща внимание на въпросите на новите посетители на темата..Не зная кой е гн Димитров,но моля ви дай те ми съвет от къде мога да си взема качествено,родословно куче от тази порода?Хора помогнете..Дайте съвет на ентусиаста..

#1328 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:49 PM

Нанко, ти май не ме разбра, не съм казал такова нещо за отделно виждане,но всичко което се произвежда по правилата в краина сметка излиза на изложба за да се докаже и така е по цял свят.За дисплазия ,очи и татуировки или чипове мога да ти кажа ,че много глубове у нас вече работят по правилата,дори и клуба на БОК.И мисля ,че най-малко на мен трябва да ми обясняваш правилата.

#1329 Потребителят е офлайн   kadebo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:52 PM

Интересно ми е "специалистите" как ще определите това куче - КК или БОК

Осеобено след като има хора (предимно защитници на КК), които абсолютно точно определят едно куче само по снимка.

Качена снимка

#1330 Потребителят е офлайн   alrock Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 October 2006 - 07:53 PM

..глас в пустиня..е ок няма да ви досаждам с въпросите си.Лека вечер на всички фенове на породата и БЪЛГАРИ!ЮЮНАЦИИ! victoryVVV

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни