Цитат
zhel - избери по подходящи снимки за сравнение. Първите две, снимики са павени от различн ъгъл и няма как да се направи сравнение(поне според мен). Също мисля, че снимката на на първото куче е на малко кученце(или е снимано като малко), което вече няма как дасесравнява с голямо куче, с развита глава.
п/с това е по-принцип, когато говорим за сравнения по-снимка. А не коя глава каква.
Face кво се опитваш да обясниш нещо на
(*DELETED*) - zhel?Няма да стане той е като навита пружинка бе.Неговото си знае и това е. Има очички но закърняли
(*DELETED*) .
Zhel
(*DELETED*) тези "сан бернари" няколко хора ти казаха че са доволни от тези кучета.Също докато се ровиш в дупките май не чуваш ли не виждаш ли и аз не знам тия каракачанци опа сан бернари както ги наричап работят в планината.РАБОТЯТ излизат срещу мечки и вълци разбра ли бе
(*DELETED*) .Ти и твоят приятел Петков а също и Кайчето Атанасов треба да се срамувате
(*DELETED*) .Хората ти казвам показват ти дават ти доказателства ти пак
(*DELETED*) .Твоят приятел Петков лично мене ме питаше а и го има и документирано във форума как искаше да си вземе истенски автентични каракачански кучета.Взема си и взема и да плуе после.Кво му се вика на това?
(*DELETED*) .Кайчето го видехме с неговите писма дето бяха публикувани тука.
(*DELETED*) Как е възможно да има такива хора като вас бе. Жел много ми е интересно ти едно време защитаваше Росен-Шаро сега нещо май не се тачите? Защо така? Защото погледна човека ли? Време и ти да погледнеш
(*DELETED*) . Няма да завърша писмото си с обичайните поздрави защото не го заслужавате! bash
MOD: Ух... Този път редактирам. Следващия - трия. Нали си видя предупреждението?