Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#1831 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 December 2006 - 12:35 PM

Моля снимките ми да не стават основа на споровете ви! Снимала съм ги за вас, за да се порадват и тези, които не са успели да дойдат на прекрасните животни, не за да се драчите! Надявам се да уважите молбата ми!

#1832 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 02:07 PM

Milla, снимките са чудесни,но те моля като сложиш пак ,да напишеш кои са участвали и кои не и съответно кои са взели призове.
Поздрави
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1833 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 02:55 PM

d)

Всички глупости ще бъдат махани, докато не ви писне на вас самите.

от мода

#1834 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 03:20 PM

Цитат

Milla, снимките са чудесни,но те моля като сложиш пак ,да напишеш кои са участвали и кои не и съответно кои са взели призове.
Поздрави

За пореден път казвам, че съм любител на българските породи и всички различни от Лабрадор, т.к. аз се занимавам с породата Лабрадор Ретривър. Не познавам останалите кучета, не следя особено кой печели, камо ли да им знам имената. Снимала съм. Това е.
Ето ви останалите снимки... дано да няма жертви тоя път 1super

http://t-retrievers....006/02.12.2006/

#1835 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 04:35 PM

И аз не мисля ,че моите постове бяха глупост!Напротив така хора ,които твърдяха ,че са специалисти без кавички щяха да се изложат и тук във форума както са се изложили и на изложбите.Освен това трябваше да се коментират кучета БОК .Същото се отнасяше и за снимката на кучето КК сложена от zhel.

Но щом има цензура........

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Постовете имаха само една цел и тя е отново провокация, без значение дали става дума за БОК или КК. Пак щяхме да слушаме за мелезите, след това започват лични падатки и така до края на света. Който както реши така да го приема.

от мода

User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1836 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 04:46 PM

Извинявам се ,че от тук ще се обърна към модератора:
Никога до сега не съм споменавал за мелези ,може да се върнете колкото искате назад ,за да видите

Не може хора ,които са и съдии да не приемат мнението на хората и да ползват псевдо обиди.Не може и те да са постоянно прави и да не признават грешките си

Предварително благодаря ако не изтриете това
User's Signature

#1837 Потребителят е офлайн   kadebo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 06:20 PM

Цитат

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Постовете имаха само една цел и тя е отново провокация, без значение дали става дума за БОК или КК. Пак щяхме да слушаме за мелезите, след това започват лични падатки и така до края на света. Който както реши така да го приема.

от мода

Г-н Мод, съжалявам че ви създавам главоболия и се извинявам за всички интриги, които съм създал в този форум - напълно съм съгласен с вас че постовете на интриганти като мен не само трябва да се изтриват, ами и потребителите да са банват.

Това е последния ми пост във форумите на dog.bg - останете си със здраве и се постарайте критериите, които прилагате при последните изтрити постове да ги приложите върху постовете в цялата тема.

И едно обръщение към админа - модераторите в даден форум е редно да се избират от хората пишешти в този форум - защото е меко казано тенденциозно, модератора на форум БОК да симпатизира на КК.

п.с. Едва ли някой ще успее да го прочете преди да бъде изтрито, но здраве да е b)

#1838 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 07:30 PM

Цитат

Същото се отнасяше и за снимката на кучето КК сложена от zhel

Това куче беше на изложбата на БОК от 02.12-2006г. Погледни и снимките на Милла,там пак ще го видиш.

#1839 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 07:35 PM

obicham bok ,ma tolkova go obicham che kato mu vidq cherno bialata okraska ,med mi kape na dushata mnogo sa sladki chestno.
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#1840 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 08:41 PM

nono Пеца.Пеца ,ще ме умориш бе братко super best

zhel,ето заради това модератора започна да изтрива постовете( има опасност и този да го махне) - няма достатъчна информираност,хората се насметоха и вече не се знае кое е КК ,кое БОК ( ама това не е от хората ,а само от личности - МОД не споменавам имена )

За мене плюенето е грешно ,а не породата или кучетата .Искам още много работи да напиша ,че нещо ми е дошла музата и тази изложба ми беше добре дошла ,но не искам и не смея ,защото очаквам да ме баннат.Знам ли.
User's Signature

#1841 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 08:59 PM

nikigeen ,няма изтрити постове от модератора.Единствено на ване банско е заличено писаното,защото съдържанието беше .................
Пиши,коментирай,форума е за това,а не да се сипят обиди.
А това куче ,което ти определи като КК,в другата тема ,го описаха като кръстоска с кръв от кавказец.

#1842 Потребителят е офлайн   dimow Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 09:04 PM

не съм сигурен че ми е точно тука местото
ама това което ви предоставя милла като снимков материал е само и единствено
бок
изключение правят само малката кавказка и немската овчарка
благодаря и успех на всички

#1843 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 09:08 PM

нееее ,zhel, изтриха ми наколко поста ,явно не си успял да ги прочетеш.Много се надявам модератора да ги върне ( чувствам се обиден все пак ,защото според него съм търсил само интриги )
А колкото до другата тема - ей до сега писах там.Кара каза ,че Гаро е потомък на кавказци.Знам това куче лично Хмммм не знам......
Отивам пак да напиша нещо там ,че се сетих нещо
User's Signature

#1844 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2006 - 09:27 PM

Цитат

не съм сигурен че ми е точно тука местото
ама това което ви предоставя милла като снимков материал е само и единствено
бок
изключение правят само малката кавказка и немската овчарка
благодаря и успех на всички

dimow,извинявай ама моля те иди да прочетеш на първа страница от темата стандарта на БОК и тогава пак да коментираме.По-ясно ,кротко и мило няма как да го кажа просто
Поздрави
User's Signature

#1845 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2006 - 09:51 AM

Цитат

А колкото до другата тема - ей до сега писах там.Кара каза ,че Гаро е потомък на кавказци.Знам това куче лично Хмммм не знам......
Отивам пак да напиша нещо там ,че се сетих нещо

Незнам дали Гаро е потомак на кавказци, макар че съм казвал много пъти, че за мен то е нетипично Каракачанско куче.

Що се отнася до кучето от Добрич, какво да кажем - няма какво да си кривим душите - то просто прилича на Кавказка овчарка, не само по окраската.

Интересно ми е това куче оценено ли е и с колко, макар че лично за мен то трябва да бъде дисквалифицирано.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#1846 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2006 - 12:58 PM

Не аз не съм разбрал правилно ,Kara да ме извини .Казал го е за кучето от Добрич.А за другото трябва да кажат тези ,които са били на изложбите и съдиите
User's Signature

#1847 Потребителят е офлайн   Kara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2006 - 02:02 PM

Цитат

Незнам дали Гаро е потомак на кавказци, макар че съм казвал много пъти, че за мен то е нетипично Каракачанско куче.

Що се отнася до кучето от Добрич, какво да кажем - няма какво да си кривим душите - то просто прилича на Кавказка овчарка, не само по окраската.

Интересно ми е това куче оценено ли е и с колко, макар че лично за мен то трябва да бъде дисквалифицирано.

Гаро беше уникален аборигенен каракачански пес. Среден на ръст, с много здрав кокал, прекрасна породна глава с масивна муцуна, дълго окосмяване и страхотно излъчване. Ако погледнете схемата към Стандарта на Каракачанското куче, ще видите поразително сходство с типа на Гаро.
Гаро още приживе се превърна в една от легендите в породата! worthy
Предполагам, че това, което те обърква е окраската. Кремаво златист със светла маска и бяло на краката. Сред предците му има сиви и ръждиво червени кучета със светли маски и с бели крака.
Ако Гаро беше черен пес със светла маска и бяло по краката съм сигурен, че щеше да го възприемеш като едно от кучетата най близки да еталона на Каракачанското куче wink

Поздрави!
User's Signature

http://www.karakacha...forum/index.php

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"

Arthur Schopenhauer /1788-1860/

#1848 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2006 - 04:55 PM

Най-вероятно е така - аз не съм го и виждал за да споря - виждал съм една негова снимка и на нея не ми изглежда типичен.

А подобна окраска наистина е често се среща при кавказците.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#1849 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2006 - 05:56 PM

Ето го пак Гаро

Прикачени файлове

User's Signature

#1850 Потребителят е офлайн   Kara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2006 - 09:13 PM

На тази снимка Гаро е на изложбата на МАКК в Стара Загора. Последната му изложба. Вече бе отслабнал и жаркото лятно слънце го размазваше в ринга. Но който има око вижда
User's Signature

http://www.karakacha...forum/index.php

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"

Arthur Schopenhauer /1788-1860/

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 91
  • 92
  • 93