Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#2351 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 January 2007 - 06:14 PM

Цитат

Когато човек не знае ,коя част на кучето израства най бързо ,задава такива въпроси. l)

b) b) bravoS bravoS bravoS
User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#2352 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 09:17 PM

judge,troian и vane bansko,да израстват ама и растат после докато расте и кучето и защо на едното са по-дълги от нивото на главата ,а на другото не.
Иначе са хубави ,грешка няма ,но все пак едното ,както казваше Петков е като кокерче,но да са живи и здрави
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#2353 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2007 - 10:07 PM

Цитат

И все пак.

За ушите разбрахме колко си на ясно. В другия форум те попитах да кажеш нещо по въпроса за прародината. Коментирай показаното от новият ви приятел шаро.

#2354 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2007 - 10:00 AM

Цитат

judge,troian и vane bansko,да израстват ама и растат после докато расте и кучето и защо на едното са по-дълги от нивото на главата ,а на другото не.
Иначе са хубави ,грешка няма ,но все пак едното ,както казваше Петков е като кокерче,но да са живи и здрави

На тези две снимки кучето е едно исъщо , погледни ушите r)

Прикачени файлове

User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#2355 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2007 - 10:02 AM

И тук на около година s)

Прикачени файлове

User's Signature

#2356 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2007 - 05:56 PM

Е и аз съм имал такъв случай s)
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#2357 Потребителят е офлайн   bgdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2007 - 09:20 PM

Преди да реагираш тънко обидно, като дама, добре е да се вгледаш в двете последни снимки аз наистима немога да налучкам каква е тая "порода", но ушите на малкото черно кутре в никакъв сучаи не са като на черно бялото.Едва ли има някои които да не знае, че дори при хората та и при всички животни докатоса малки, ушите са смешно големи.Но при шареното кутре в момента те драстично бият в очи.Редом с този смешен за тебе проблем на ти казах"Ще поживеем-ще видим".При полужение, че очакваш да чуеш мнения относно тези хубавци защо като човек с опит или набито око, защо обидено реагираш като в детска градина-"НЯМА ПЪК-НЕ СА МУ ГОЛЕМИ УШИТЕ".стискаи палци само това да е.Апък в краина сметка както си му знаите реда.Прас-и двете-по стара "българска" традиция.Ще му намерим цаката.

#2358 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2007 - 10:28 PM

А каква е тази порода?????? Справка можете да направите в другата тема.

Прикачени файлове

#2359 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2007 - 10:54 PM

здравеи бат ицо обажда се Барса .Тази бялата ку4ка дето е на снимките не е 75 см а е около 70 . а маика й е тази 4ерната ку4ка. а другата и е сестра .дамазлака им е от си4ки краи6та на балгария .има от крав от 4епеларе,има краж от сира от костенец и от доспат и якоруда и от на6и местни ку4ета .вси4ко това сам го саберал в тия ку4ки .аз сам за името БОК и сам преварженик на тия ку4ета .а името балгарско карака4анско ку4е ми зву4и на мен като някжа балгарси етмос.и 6том името на ку4ето е етмос за мен то не е балгарско ние трябва да остояваме си4ко балгарско и да не се срамуваме 4е сме балгари и за6то трябва да робуваме и да се кланиме до земята на 4ужди идеали аз сам сагласен 4е ж много 4асти на балгария гоо нари4ат карака4анско но то е по навик и така са свикнали аз сам за БОК и сам балгарин и не се продажам за някакви си 40 лж за ку4е и др девиденти и да стана карака4енист това е ло6ото при нас балгарите 4е за някакви жалти стотинки можем да продадем името си ,традициите си и даржавата си и винаги да вазхваляваме 4уйдото а да отри4аме балгарското

Прикачени файлове

#2360 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2007 - 10:55 PM

от друг агал

Прикачени файлове

#2361 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2007 - 10:56 PM

тази е маиката

Прикачени файлове

#2362 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 January 2007 - 10:58 PM

и тази

Прикачени файлове

#2363 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2007 - 09:21 AM

bravoS bravoS bravoS bravoS bravoS bgflag

#2364 Потребителят е офлайн   bradpet Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2007 - 04:35 PM

з(З)дравеи(й) бат и(И)цо обажда се Барса .Тази бялата ку4(ч)ка (къ)дето е на снимките не е 75 см а е около 70 . а(А) маика й(и) е тази 4(Ч)ерната ку4(ч)ка. а другата и е сестра .д(Д)амазла(ъ)ка им е от (В)си4(ч)ки краи6т(щ)а на б(Б)а(ъ)лгария .и(И)ма от кра(Ъ)в от 4(Ч)епеларе,има краж(В) от сира от к(К)остенец и от д(Д)оспат и я(Я)коруда и от на6(ш)и местни ку4(ч)ета .в(В)си4(ч)ко това сам го са(у)бера(без 'а')л в тия ку4(ч)ки .аз са(ъ)м за името БОК и сам пре(и)ва(ъ)рженик на тия ку4(ч)ета .а(А) името ба(ъ)лгарско карака4(ч)анско ку4(ч)е ми зву4(ч)и на мен като някж(в)а ба(ъ)лгар(с 'к')си етм(н)ос.и 6т(щ)ом името на ку4(ч)ето е етм(н)ос за мен то не е ба(ъ)лгарско ние трябва да о(т)стояваме (в)си4(ч)ко ба(ъ)лгарско и да не се срамуваме 4(ч)е сме ба(ъ)лгари и за6т(щ)о трябва да робуваме и да се клани(е)ме до земята на 4(ч)ужди идеали аз са(ъ)м са(ъ)гласен 4(ч)е ж(в) много 4(ч)асти на б(Б)а(ъ)лгария гоо нари4(ч)ат карака4(ч)анско но то е по навик и така са свикнали аз са(ъ)м за БОК и сам б(Б)а(ъ)лгарин и не се продаж(в)ам за някакви си 40 лж(в) за ку4(ч)е и др(.) де(и)виденти и да стана карака4(ч)е(с 'а')нист това е ло6(ш)ото при нас ба(ъ)лгарите 4(ч)е за някакви жа(ъ)лти стотинки можем да продадем името си ,традициите си и да(ъ)ржавата си и винаги да ва(ъ)зхваляваме 4(ч)уй(ж)дото а да отри4(ч)аме ба(ъ)лгарското

ти си срам за нацията само в думичката България правиш по две грешки и то редовно
България се пише с главна буква точно както си изписал ника си и БОК
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#2365 Потребителят е офлайн   bat_ico Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2007 - 05:36 PM

Tazi ku4ka s kruv ot cqla Bulgariq maj ima i kruv ot ciala Rusiq. Za6to ne si govorime istinata. I stiga ve4e s tova ime. V krajna smetka ima mnogo po-vajni ne6ta ot tova kakvo e imeto na ku4eto i dali sme istinski bulgari, 6tom ne go nari4ame bulgarsko...
Моля, пишете на кирилица.
мод

#2366 Потребителят е офлайн   bat_ico Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2007 - 05:40 PM

Mislq 4e nikoj ne bi mogul da kaje na tova bulgarsko ov4arsko ku4e, ne misli6 li

Прикачени файлове

#2367 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2007 - 05:45 PM

Разбира се ,как ще каже ,като толкова ясно си личи ,че това е драгалевска превъзходна от България. bash bgflag
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2368 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2007 - 09:36 PM

Пффффф на улицата аз даже съм виждал и по-добри ку4ета от това на снимката!!
Без никои да се обижда само.

#2369 Потребителят е офлайн   sladur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2007 - 09:46 PM

Цитат

Разбира се ,как ще каже ,като толкова ясно си личи ,че това е драгалевска превъзходна от България. bash bgflag

А по какво си личи,че е драгалевска превъзходна?
Как точно го определи като драгалевска?

#2370 Потребителят е офлайн   Стефан Йорданов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 January 2007 - 10:37 PM

Цитат

з(З)дравеи(й) бат и(И)цо обажда се Барса .Тази бялата ку4(ч)ка (къ)дето е на снимките не е 75 см а е около 70 . а(А) маика й(и) е тази 4(Ч)ерната ку4(ч)ка. а другата и е сестра .д(Д)амазла(ъ)ка им е от (В)си4(ч)ки краи6т(щ)а на б(Б)а(ъ)лгария .и(И)ма от кра(Ъ)в от 4(Ч)епеларе,има краж(В) от сира от к(К)остенец и от д(Д)оспат и я(Я)коруда и от на6(ш)и местни ку4(ч)ета .в(В)си4(ч)ко това сам го са(у)бера(без 'а')л в тия ку4(ч)ки .аз са(ъ)м за името БОК и сам пре(и)ва(ъ)рженик на тия ку4(ч)ета .а(А) името ба(ъ)лгарско карака4(ч)анско ку4(ч)е ми зву4(ч)и на мен като някж(в)а ба(ъ)лгар(с 'к')си етм(н)ос.и 6т(щ)ом името на ку4(ч)ето е етм(н)ос за мен то не е ба(ъ)лгарско ние трябва да о(т)стояваме (в)си4(ч)ко ба(ъ)лгарско и да не се срамуваме 4(ч)е сме ба(ъ)лгари и за6т(щ)о трябва да робуваме и да се клани(е)ме до земята на 4(ч)ужди идеали аз са(ъ)м са(ъ)гласен 4(ч)е ж(в) много 4(ч)асти на б(Б)а(ъ)лгария гоо нари4(ч)ат карака4(ч)анско но то е по навик и така са свикнали аз са(ъ)м за БОК и сам б(Б)а(ъ)лгарин и не се продаж(в)ам за някакви си 40 лж(в) за ку4(ч)е и др(.) де(и)виденти и да стана карака4(ч)е(с 'а')нист това е ло6(ш)ото при нас ба(ъ)лгарите 4(ч)е за някакви жа(ъ)лти стотинки можем да продадем името си ,традициите си и да(ъ)ржавата си и винаги да ва(ъ)зхваляваме 4(ч)уй(ж)дото а да отри4(ч)аме ба(ъ)лгарското

ти си срам за нацията само в думичката България правиш по две грешки и то редовно
България се пише с главна буква точно както си изписал ника си и БОК

И ти не си гордост за родната граматика "даскале"! Провери си контролата и познай колко пропуска имаш!

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни