Българско овчарско куче
Публикувано: 02 February 2007 - 10:19 PM
Един от всичките му собственици беше Емил Терзиев ( Зънде ).Той го закупи от Ефти от Велинград.
Прикачени файлове
-
lazar_3051.jpg (46.3K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 02 February 2007 - 10:22 PM
Прикачени файлове
-
lazar_3071.jpg (36.53K)
Брой сваляния: 86
Публикувано: 02 February 2007 - 10:25 PM
Публикувано: 02 February 2007 - 10:41 PM
Цитат
И какво му е на Искър?
Някой ако има факти ги слага на масата.
И толкоз.
Ако няма започва да носи вода от сто кладенеца, ама ведрото му е като цедка. Каракачанска работа.
И започват : "Питайте този, питайте онзи..."
Не му се връзвайте на този смешник-свинарин с поредния си НИК - Кунев , който има 1 гънка в мозъка като аспиринче и на нея е записан само един файл:
"Вашите са мелези и маскари , а нашите са по-по-най , и накакви мъгляви земеделски субсидии." / край на файла. w) харддиска му е запълнен oo /
Той влиза тук в нашия клуб на БОК само със цел спам. Но погледнато от здравословната страна - неговите напъни често ни разсмиват . А смехът е здраве !
bgflag
Публикувано: 02 February 2007 - 11:00 PM
Цитат
Идол В Стара Загора.
bgdog този идол на КК от къде са му корените.
Прикачени файлове
-
post_29_1167816327_1_.jpg (27.17K)
Брой сваляния: 81
Публикувано: 02 February 2007 - 11:01 PM
Вижте го какъв е мелез тоя Искър l) l) l) l) l) ,
мелез зер не са се докопали до него.
Ето и една негова правнучка,младичка.
Прикачени файлове
-
_____________.JPG (45.52K)
Брой сваляния: 73
Публикувано: 02 February 2007 - 11:04 PM
Бихте ли ми дали информация, идолът на Стара Загора от къде произлиза?
Прикачени файлове
-
post_29_1170450282.jpg (23.38K)
Брой сваляния: 77
Публикувано: 03 February 2007 - 12:11 AM
Идол В Стара Загора.

М да това куче няма нищо общо със аборигенните каракачански кучета
Ето и потвърждение

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 03 February 2007 - 01:48 AM
Обърнах се към Стефан Йорданов от Силистра ,защото той много добре познава Цафа и кучето бе при тях.Информацията я имам от там , а вие си я тълкувайте както искате.
Публикувано: 03 February 2007 - 10:08 AM
Цитат
Кунев,това ,което показа Бажур е кучето Искър,не знам за какво куче ти е говорил Цафа и за кое куче ти е информацията.
Публикувано: 03 February 2007 - 10:45 AM
Колкото до Искър той дойде в Силистра благодарение на Цафа. До колкото си спомням го донесе от Тервел където са го пробвали за лов и тъй като не е вършил работа ни го продадоха за 50 лв. Кучето стоя при нас две -три години и изкарахме няколко кучила. После го дадохме на С.Попов и знам , че той го даде във Велинград. После отиде при Зънде а от там във Гоце Делчев където умря преди две -три години. Въпреки снимката от предната страница информацията ми е ,че след Силистра няма негови приплоди. Последно го видях на събора във Хасково Мисля през 2002 но не съм сигурен , където го водеха Банскалии и взе 1-во място при ветераните.
Преди Силистра кучето е било в Добрич при Шопа и там от него и местни кучки изкараха отлични приплоди.
За произхода му никой нищо конкретно не може да каже нито Цафа нито аз а най-малко ти! Така ,че приказките ти са без покритие. За да говориш , че някое куче е мелез трябва да знаеш произхода му. Ако е така казвай!
Публикувано: 03 February 2007 - 10:53 AM
Кунев,това ,което показа Бажур е кучето Искър,не знам за какво куче ти е говорил Цафа и за кое куче ти е информацията. [/quote]
Това е същия Искър и за него му е говорил Цафа. Друг е въпроса какво е разбрал той.
Публикувано: 03 February 2007 - 11:22 AM
Цитат
ЕВАЛА! СТРАХООООТНИ СТЕ! b) l) b)
Без да знаете произхода на Искър, активно го използвате в селекция!

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 03 February 2007 - 11:45 AM
Цитат
Без да знаете произхода на Искър, активно го използвате в селекция!
Абе мушмороци,за произхода на Искъра, човека ,които ще ви каже е само един,производителя му.
Но името му и местонахождението му няма да ви го дам аз.
Цафа няма как ви дава данни ,защото е поредната N броика стопанин на кучето.
Преди да бъде в Станислав Шопа,кучето беше в друг човек около Добрич,след това пак и от там отиде в Тервел да го правят l) l) свинар l) l) ,и от там го вземат в Силистра.
За това ,че не е грешно активното му ползване за разплод е факта ,че много негови наследници се показват по изложбите.А си отворете очите и вижте самото куче,Бажур ви го показа.