Публикувано: 16 February 2007 - 07:10 PM
Уважаеми "МА" Чинар Не разбирам защо Ви дразни факта, че храня уважение към Светльо Стоев. Освен него и брат му е чудесно момче, както и някои други участници от другото разбиране. Тези личности, заедно с Илко и Светльо, наистина обичат кучетата и в частност овчарските, независимо от различията, които имаме по отношение на името и аз съм отворен за диалог с всеки, който е готов за такъв на принципа на взаимоуважението и познанието. Вие намесвате материи, в които аз нямам претенции да съм компетентен и се опитвате да опръжните вашата истина върху мен, но ще трябва да Ви разочаровам, тъй като не съм позволил това на никого, а най- малко на Вас тъй като нито Ви познавам нито чувствам от обръщенията Ви към мен някакво уважение поне като към непознат. Вие имам- предвид Вас и няколкото крайни каракачанисти, игнорирате фактите, които досега представих и аз ще спра с тях въпреки още многото, с които разполагам. Искам само да Ви напомня, че когато започвах тази дейност около мен нямаше нито един нито противник , нито поддръжник и аз се научих да отсявам стойностните хора. Това помогна каквото и да се говори, НК БОК да се разрастне и каквото и да се прави от противниците му, да продължава да се развива и да е абсолютен лидер в породата. Това че някои се цепят и имаме алтернативи е само една от задължителните части съпътсващи успеха, а и като се пусне малко кръв, най-често изтича мръсната . Ще ми се да общувам в интернет пространството само със сродни души защото смятам, че то е създадено за приятелство и сътрудничество, а не за постоянни никому ненужни препирни, в които ние с Вас явно сме неравностойни-извинете ме за откровението. Аз председателствам най-голямата организация по нашата порода, имам ограничено време и не мога да си позволя да го губя в никому ненужни празнодумства. Освен това, ако забелязвате не участвувам във Вашия форум, тъй че ако Вие имате предвид друга порода наречена ккк ние нямаме противоречия, тъй като аз съм винаги във форума създаден единствено за Българското овчарско куче. bgflag

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!