Българско овчарско куче
Публикувано: 18 March 2007 - 10:33 PM
Цитат
Ти се виш до къде стигна завъртя се на 380 градоса или забрави какви ги исписа преди против каракачаните.Или ви е страх ако двата клуба станат пак един.
Публикувано: 18 March 2007 - 11:10 PM
Цитат
Цитат
Ти се виш до къде стигна завъртя се на 380 градоса или забрави какви ги исписа преди против каракачаните.Или ви е страх ако двата клуба станат пак един.
Ванко не обръщай внимание! Тая цветарка и при нас беше и при Аврам а сега и
при каракачаните кацна. Халал да им е!
Публикувано: 18 March 2007 - 11:23 PM
Ставаме голяма дружина. bgflag
Здравей Стефане,
Не се обади, може би не си идвал към Варна. BEER
А за пеперудките и цветята - за такива никой никога не съжалява.
Дори е избавление. Като от загнил циреи.
Утре ще избяга и от там , като има по голям келепир на друго място.
Това е Божие наказание. bash
bgflag
Публикувано: 19 March 2007 - 12:14 PM
Цитат
Ставаме голяма дружина. bgflag
Здравей Стефане,
Не се обади, може би не си идвал към Варна. BEER
А за пеперудките и цветята - за такива никой никога не съжалява.
Дори е избавление. Като от загнил циреи.
Утре ще избяга и от там , като има по голям келепир на друго място.
Това е Божие наказание. bash
bgflag
Здравей Петков! Идвах но само за 15-20 минути да платя едни билети и за това не ти се обадих. Иначе си прав! Безсрамието на някои хора няма граници. Чул недочул , акъл дава. Корифей!
Публикувано: 20 March 2007 - 07:45 AM
Цитат
Кога ви разпраях че кучетата - двамата братя, са от коцето- ти се смееш. Сеа ти се смеат сички на теб!
cheers bgflag Господине, или ако сте дама прещавайте . Цяла България знае че Шаро Генерала на Искрен е роден пред очите ми и е син на Беловския Мурад 2, който е син на Белавския Мурад-Миро. Станахте зе кашмер но ако искате ще сложим един хубав облог и ще отидем на място за да разберете, колко сте назад с информацията. Двете кучета от Кюстендилско, които вървят по Пепеляновото куче съм снимал заедно с Любчо Бояджиев във филм, който беше излъчен по Нова телевизия още като годинаци, но във филма са и двамата братя, от които единия Генерала, който баше "Баша" на Цуфата . Разликата е че едната двойка братя е черношарена, а другата кафяво шарена . Така че съм готов на всякакъв облог и ако загубя ще платя всичко, коета съм заложил, но от Вас ще поискам да скочите и да викнете три пъти: Още съм зелен в Породата, още съм зелен в породата, още съм зелен в породата! bgflag Шаро Ви показах на снимки и не успяхте да се ориентирате и да спрете да фантазирате по негов адрес, което значи че въобще не сте в час, а и не сте бил никога под Белмекен при Юсуф. bgflag Аз имам едно предимство пред Вас и то е огромно. Когато не знам не споря, а питам! Научете се и Вие ще ви бъде от полза! bgflag cheers

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 20 March 2007 - 10:27 AM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 March 2007 - 07:16 PM
Цитат
Ване, не се поддавай на модификации с пернишки произход те са добре известни в нашите среди сред по-старите радетели. Утре съм в Разлог и в Якоруда и ако искаш ще те срещна с Цуфата за да научиш истината от извора, а не от мен или онези момченца. А кучетата от Таваличево ще ти покажа те са на близо до Банско. Шаро Генерала няма нищо общо с тях!!! Не че омаловажавам труда на Коцето . Не в никакъв случай. Но нали знаеш пословицата: Платон ми е скъп но истината ми е по-скъпа! 1super

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 20 March 2007 - 08:11 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 March 2007 - 08:21 PM

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 20 March 2007 - 08:24 PM
Vano, oчевадно е, че на всичките снимки е едно куче! Куче родено в овчарника на К.Точев в с. Таваличево и носещо името Карабаш. Куче което е подарено на Юсуф Кунгьов - Суфата. Куче което по-късно братя Кунгьови наричат "Генерала"...

p.s. Карабаш Генерала и "Шаро" Генeрала са едно куче. Както Мурлата и Мурджо-Мечо са едно куче. Както Беловеца и Мурад Миро са едно куче. Както Голият Караман и Кьоравият Караман са едно куче... общото между всички тези случаи на прекръщавания е персоната на новокръстителя. wink

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 20 March 2007 - 08:27 PM
Публикувано: 21 March 2007 - 08:00 AM

Публикувано: 21 March 2007 - 11:00 AM
Публикувано: 21 March 2007 - 03:27 PM
При нас времето е лошо дано при вас да е хубаво !!! victoryVVV

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.