Българско овчарско куче
Публикувано: 12 April 2007 - 12:05 AM
Публикувано: 12 April 2007 - 09:40 AM
Цитат
Е имаше и някое и друго куче от софийско, от Банкя, Габрово, от Памидово - ама те не се броят b)
Е нищо де сега във Варна и Добрич пък ще има кучета от източните части на България b)
Немога да ви разбера какво само се дрънкате, делите, наши, ваши, попови, аврамови, катеви и какви ли не. Вместо всеки да помага с каквото може да се развива и популяризира породата вие се чудите как само да се карате.
Явно жаждата за власт е вродена у българина, а ако я получи тази власт се "оаква" - примери колкото искаш в нашата история.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 12 April 2007 - 02:15 PM
Цитат
Цитат
Е имаше и някое и друго куче от софийско, от Банкя, Габрово, от Памидово - ама те не се броят b)
Е нищо де сега във Варна и Добрич пък ще има кучета от източните части на България b)
Немога да ви разбера какво само се дрънкате, делите, наши, ваши, попови, аврамови, катеви и какви ли не. Вместо всеки да помага с каквото може да се развива и популяризира породата вие се чудите как само да се карате.
Явно жаждата за власт е вродена у българина, а ако я получи тази власт се "оаква" - примери колкото искаш в нашата история.
bravoS Много точно казано,vano
ПП: към "taro": изявления като последното ти,не пречат на хората от БКК за БОК да работят за породата,само те правят смешен. Приятен ден.
Публикувано: 16 April 2007 - 11:48 PM
Цитат
Цитат
Цитат
bravoS Много точно казано,vano
ПП: към "taro": изявления като последното ти,не пречат на хората от БКК за БОК да работят за породата,само те правят смешен. Приятен ден.
Да преча на хоата от БКК за БОК ? Не знам по какъв начин мога да им попреча да работят по породата но изявленията на Динко определено по никакъв начин не помагат. п.п Orlandopg:не го приемаи толкова лично това си е мое мнение с което не искам да ангажирам никои. Въпроса е някои хора да се осетят ида разберат че говорим за едно исъщо нещо а не да се показват кои е по по най.
Публикувано: 17 April 2007 - 12:16 AM
Цитат
не го приемам лично,но се дразня от изявления че на една изложба били авиюпчета, на друга стефанчета,на трета катевчета(макар че тези хора произвеждат много кученца и е нормално да имат "присъствие") и т.н.,още повече че аз не съм си позволявал такива забележки-направил си изложба-ок,чудесно,пускайте снимки,класиране,но без глупави забележки,"броене" на кучета и др. Това е тъпо,но докато сме на "лагери" и не почнем да правим единни изложби май ще е така ,за съжаление s) a)
Спирам по темата,без лоши чувства към никой лично. Все пак за една порода милеем.
Публикувано: 17 April 2007 - 10:28 AM
Цитат
Лошото е че това не виждам как ще се опави в скоро време

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 April 2007 - 03:04 PM
Цитат
браво ,точно го каза ,всяка жаба да си знае гьола ,да не се обаждаш обаче,с лафове като кучетат трябва да са големи,за да бранят.само защото ти се стръва логично,нагазила си в чъжди води,ма на теб такива ти харесвали,ма то тва му е целта на нкбок да ги харесват такива като теб ,щот като си помислиш реално чобаните (като мен)явна не ги харесват,само че бих им предложил ,да ги направят малко по пухкави и с по мек характер,ама много по мек чак да почнат да се гънат от китките ,защото става страшно когато някои си вземе такова куче само защо му харесва,и мен ми се иска десерт иигулама ми викат да си карам с гегата ....прави са всяка жаба да си знае гьола,само че ужасно ме засърбяват пръстите като доиде няква и почне да квака килшета
думички като аз ги харесвам такива обичаи си кучето,забележки що се карали въобще дъшичка,как да не го харесаш таквоз ,та то на никои нищо лошо не е казало АМА КАЗА ЛИ НЕЩО И КАКВО.........а да всяка жаба да си знае гьола,един съвет понеже и ти като мен си никои в кинологията питаи,после ако можеш да осмислиш ,пак питаи ,и ако пак не можеш мълчи и чети

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 19 April 2007 - 03:17 PM
Аз смятам, 4е в този форум всеки има право да изрази собственото си мнение! Не ми харесва идеята някой да ми забранява да споделям ли4ната си гледна то4ка! Да сте видели да налагам мнението си някъде? a)
А дали на НКБОК това им е целта, това е друга тема! Вие откъде знаете аз каква съм и колко разбирам???! Какво озна4ава "като дойде няква"??! Айде моля без обиди, щото вси4ки можем! В този ред на мисли, моля не ме категоризирайте, защото нито се познаваме ли4но, нито нищо! Да, аз оби4ам моите ку4ета. И ВИНАГИ се старая да запазя добрия тон и да уважавам 4овека отсреща, дори и да не го познавам за разлика от много други!
Така 4е хайде да не се нападаме и да не си правим безпо4вени критики, става ли? cl)
Публикувано: 19 April 2007 - 05:07 PM
Цитат
Направо си е аксиома b) b) b)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 19 April 2007 - 06:46 PM
Цитат
незнам ти ми кажи Жельо.само че знам че бок наедряват серьозно,може би защото повечето мераклии харесват едро (за комплекси помага много)когато има селкция иди яла ,но неможе да казваш ттова е хъбаво защото е по едро и нищо дръго да не е важно,не може да п....еш някое куче на изложба и да кажеш ,моите съболезновани ма има и поедри инак мног ми харесва характера му ,от стар род е признвам ама глеи хората кви едри кучета имат,то и твоито влиза в стандарта ама в долния краи .това вече е жалко
тва на аватара ти ...има един единствен цвят по стандарт,много тарикати навързжа хора които знаят че лудогореца е куче с атрацитено черно на подпали с две огнени точки над очите ,ма този цвят го имат и дръги като ротваилера и добермана , и така ся мнооо яка кучка имам ама цвят няма като бок без ръст е ,и в един момент жельо специалистите от ловната кинология взеха да молят да спе всичко това защото може и да е по стандарт тоя цвят но докарваики го не бива да губиш дръгите качества на кучето.......вдена ли защо съм против ръста желев
ева казах няква да застото не исках да казвам каква си ........може би ще ме осветлиш по въпроса

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 19 April 2007 - 07:05 PM