Българско овчарско куче
Публикувано: 23 April 2007 - 08:59 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 23 April 2007 - 01:51 PM
Цитат
Г-н. Попов, това че има други алтернативи едва ли е за хвалба - пък били те и създадени от вас - не е ли редно всеки един да се замисли - защо това се случи - и не е ли по-добре всеки да си признае грешките да седнете и да решите какво ще е бъдещето на породата и на клубовете.
Говоря за НКБОК и БКК за БОК - то е ясно че с латерните от МАКК трудно ще може да се води диалог, пък и те нали собствена порода правят.
Все си мисля че различията неможе да са толкова непреодолими.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 23 April 2007 - 07:47 PM
ш/ЯУОТЕщ
Гн.Попов мога да ъдавя с плуинки ване банско(.....мохамеданско маи)
ще оставите ли кервана да си вървиили чакате аз да го почна пък вие мен?
ване не ми викаи моля те просто не ти отива ,лаеш като ,бок не пускан цял живот от клетката и ми вика моля ,прост може би си ти защото на петко устата му отдава всекиму дължимото,жена ,дете ,развъдчик,мъжкар като теб,ъчен ,прецедател,търговец,все ми е тая
ако не ме обидил не го обиждам и аз и аз обиди ли ме чакам малко да го модерират,не го ли модерират съм на принципа, око за две зъб за чене б)
.....пп в банско много тежък диалект имате,да почна ли от нашия краи?........или тва ти е българския?

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 23 April 2007 - 09:33 PM
Прикачени файлове
-
Picture_238.jpg (61.29K)
Брой сваляния: 91
Публикувано: 23 April 2007 - 09:39 PM
Прикачени файлове
-
Picture_270.jpg (6.13K)
Брой сваляния: 86
Публикувано: 23 April 2007 - 09:40 PM
Цитат
tova imame tova pokazvame a ti kvo imaw da doida da vida. as sam dinko katev
Публикувано: 23 April 2007 - 09:42 PM
Прикачени файлове
-
Picture_239.jpg (62.67K)
Брой сваляния: 95
Публикувано: 23 April 2007 - 09:51 PM
Прикачени файлове
-
DSC00125.jpg (127.06K)
Брой сваляния: 100
Публикувано: 23 April 2007 - 09:51 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Е имаше и някое и друго куче от софийско, от Банкя, Габрово, от Памидово - ама те не се броят b)
Е нищо де сега във Варна и Добрич пък ще има кучета от източните части на България b)
Немога да ви разбера какво само се дрънкате, делите, наши, ваши, попови, аврамови, катеви и какви ли не. Вместо всеки да помага с каквото може да се развива и популяризира породата вие се чудите как само да се карате.
Явно жаждата за власт е вродена у българина, а ако я получи тази власт се "оаква" - примери колкото искаш в нашата история.
bravoS Много точно казано,vano
ПП: към "taro": изявления като последното ти,не пречат на хората от БКК за БОК да работят за породата,само те правят смешен. Приятен ден.
Да преча на хоата от БКК за БОК ? Не знам по какъв начин мога да им попреча да работят по породата но изявленията на Динко определено по никакъв начин не помагат. п.п Orlandopg:не го приемаи толкова лично това си е мое мнение с което не искам да ангажирам никои. Въпроса е някои хора да се осетят ида разберат че говорим за едно исъщо нещо а не да се показват кои е по по най.
moite iziavlenia sa za takiva kato tebe koito samo govoriat a za men govoriat ky4etata mi
Публикувано: 23 April 2007 - 10:00 PM
Прикачени файлове
-
DSC00003.jpg (133.47K)
Брой сваляния: 108
Публикувано: 23 April 2007 - 10:16 PM
Цитат
Поздрави! И дано отново откриете пътя на истината.
vnawia krai rila pirin i rodopite as sam ot razlog se nari4axa iowte se nari4at 4 o b a n s k i
Публикувано: 23 April 2007 - 10:16 PM
Цитат
Цитат
Ами заповядаи в Добрич и ще видиш какво имам .Септември пак ще има изложба чувстваи се поканен г_н Катев.
Публикувано: 23 April 2007 - 10:22 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ами заповядаи в Добрич и ще видиш какво имам .Септември пак ще има изложба чувстваи се поканен г_н Катев.
mersi za pokanata ti znaew li 4e parvata izlojba v dobri4 bewe s moi ky4eta popitai popov vie togava niamate 4obanski ky4eta
Публикувано: 23 April 2007 - 10:27 PM
Публикувано: 23 April 2007 - 10:29 PM
Цитат
Цитат
Цитат
i drygo da ti kaja pi4 pove4etovi ky4eta vav vawia krai sega sa ot men ako iskaw moga da ti dokaja vodia si belejki na koi koga i ot kadee sam dal ky4e