Българско овчарско куче
Публикувано: 20 May 2007 - 01:53 PM
Цитат
Имам ку4е само едно,снимки няма да ти публикувам понеже не искам.
Които иска да заповяда добре дошъл е по-всяко време да го види ку4ето.
Ку4ето в момента е на 4-години и 4-месеца името му е АРЕС и напълно оправдава своето име.75см високо на 65кг.
А ти бе папперс имаш ли ку4е и какво е то??Снимки на твоито ку4е въобще не ме интересуват ако искаш ка4ваи.Само не се заяждаи,4е ми е писнало от такива като тебе.
Стефане ние ще доидеме на 25-в пазарджик мойе да се видим.
Така планувахме с Лазар и Занде,ако нещата не се объркат сме там.
Немаш нищо бе Ване. Ване ле си , ков си ти? Ти нямаш кучета, първото което е , нито БОК нито САО недей заблуждавай хората повече и не се прави на голям кучкар, защото не ти прави чест.Ти имаш мелез и затова те е срам да го снимаш и да го показваш на хората и да ги заблуждаваш само!!!!!!!!!!!! ФУКЛЬО !!!!!!!!!!!!! nok
Публикувано: 20 May 2007 - 02:00 PM
Никого не заблуждавам и не искам да заблуждавам за разлика от други хора.
На мене въобще не ми дреме кои кво говори и си мисли за моито ку4е или за мене,тва го надживех ве4е.
Росенее за мене Динко ми е приятел,а за тва защо ме пита ква порода ми е ку4ето аз много добре знам защо ме пита за него, и за едни други ку4ета,които купиха едни мои приятели,а си мисля 4е и тои знае защо ме пита наи-добре.
Само 4е това дето цели няма да се полу4и. l) bravoS
Публикувано: 20 May 2007 - 02:05 PM
Цитат
На мене въобще не ми дреме кои кво говори и си мисли за моито ку4е или за мене,тва го надживех ве4е.
Росенее за мене Динко ми е приятел,а за тва защо ме пита ква порода ми е ку4ето аз много добре знам защо ме пита за него, и за едни други ку4ета,които купиха едни мои приятели,а си мисля 4е и тои знае защо ме пита наи-добре.
Ване ти си ми си приател но кажи на всички да знаиат кои те направи истински кучкар с голиами букви
Публикувано: 20 May 2007 - 02:14 PM
Цитат
Ване, защо пишеш,че имаш БОК и пишеш в този форум. Кажи на хората като знаеш каква порода ти е кучето . На ли пишеш , че е от старите кучета на Бажур. Май е самбернарче! Ти Ванчо целиш нещо, но нямаш покритие и не ти прави чес да знаеш. c)
Публикувано: 20 May 2007 - 02:18 PM
Аиде ти пък докажи,4е ку4ето ми е самбернар4е.
Моито ку4е е на Мънка от рийата ку4ка и ку4е или от крокодиловите или от сивото на Мънка.Само,4е това и те не могат да ти кажат от кое ку4е е.
И между другото мога да си пиша във вси4ки форуми,които си поискам независимо ква порода притежавам.
Публикувано: 20 May 2007 - 02:21 PM
Цитат
Цитат
Ване, защо пишеш,че имаш БОК и пишеш в този форум. Кажи на хората като знаеш каква порода ти е кучето . На ли пишеш , че е от старите кучета на Бажур. Май е самбернарче! Ти Ванчо целиш нещо, но нямаш покритие и не ти прави чес да знаеш. c)
Ване-ееееееееееееее , кажи кви снимки по-точно желаеш да видиш на кутрета от 40 дни до 5 м. или на старите кучета да ти докажа, че не съм фокльо и фоктите говорнят, и не заблуждавам хората като теб! bgflag
Публикувано: 20 May 2007 - 02:45 PM
Цитат
Цитат
Цитат
охооо и дори съм участвал в почти всички и печелил доста 1 места а и да ви кажа 1 изложба на овчарски кучета беше в Перник
А и друго да Ти кажа Лаиаииика ас съм един от основателите на БОК
Обясни ми тогава,след като сте били БОК и аз съм ви съдил преди 4г. в Разлог ,как станаха каракачанки кучетата ви,само заради това ,че не се кльопате със Попов ли????Няма логика. s) bgflag

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 20 May 2007 - 03:00 PM
Цитат
Не не ставашв въпрос за тебе.
Ване,
що им обръщаш внимание ?
Тук пишат сбъркани дето не си помнят дори различните НИК-ове.
А останалите, които са сменили резбата са инфантилни Нарцис-исти, кото неоценени от една организация се прехвърлят като Пепепутки в другата...
а там ги чакат със хляб и сол.
И понеже другата "организациика" така я е закъсала, че си раздава псевдо купичките и хартииките на поразия.
Кой каквото иска да си плюе, но кучетата на БОК стават все по еднародно-хомогенни - бяло-черни, едри , красиви екземпляри, породата добива лице и има бъдеще.
Така че те дори следвайки ни са много сбъркани в безхаберието си и винаги дишат прахоляка на Експреса БОК.
bgflag
Публикувано: 20 May 2007 - 07:15 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
охооо и дори съм участвал в почти всички и печелил доста 1 места а и да ви кажа 1 изложба на овчарски кучета беше в Перник
Обясни ми тогава,след като сте били БОК и аз съм ви съдил преди 4г. в Разлог ,как станаха каракачанки кучетата ви,само заради това ,че не се кльопате със Попов ли????Няма логика. s) bgflag
Eи интригант кои ти кажа че кучетата ми са каракачанки
Публикувано: 20 May 2007 - 07:23 PM
Цитат
Цитат
Не не ставашв въпрос за тебе.
Ване,
що им обръщаш внимание ?
Тук пишат сбъркани дето не си помнят дори различните НИК-ове.
А останалите, които са сменили резбата са инфантилни Нарцис-исти, кото неоценени от една организация се прехвърлят като Пепепутки в другата...
а там ги чакат със хляб и сол.
И понеже другата "организациика" така я е закъсала, че си раздава псевдо купичките и хартииките на поразия.
Кой каквото иска да си плюе, но кучетата на БОК стават все по еднародно-хомогенни - бяло-черни, едри , красиви екземпляри, породата добива лице и има бъдеще.
Така че те дори следвайки ни са много сбъркани в безхаберието си и винаги дишат прахоляка на Експреса БОК.
bgflag
Ти си много отворен бе не познаваш хората а даваш оценки и мнениа за тиах
Публикувано: 20 May 2007 - 07:49 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Eи интригант кои ти кажа че кучетата ми са каракачанки
И как стана така че вече не съдиш в Разлог а маи има логика свирчо