Българско овчарско куче
Публикувано: 04 March 2006 - 10:09 PM
da poznavam gi dobre i dvamata as sam ot bankj dori moga da tvardj 4e s Liubo sme dobri priateli a s Avram sa6to se poznavam i go imam za svesten 4ovek skoro zagonih edna moj ku4ka na edno negovo ku4e a sa6to i Dinko Katev moi mnogo blizak priatel abe i trimata sa svesni hora i se ma4at mnogo da pomognat za porodata i za tova trjbva da im pomagame a ne da im pre4im tova e moe mnenie pozdravi ti ot kade si.
Публикувано: 04 March 2006 - 10:15 PM
Ники,
Като пишеш, горе над пространството в което пишеш има написано с големи букви KREDOR до него има бутон в кото са изписани 2 букви ВР, BG ili EN.
Кликни на него и избери ВР за да пишеш на кирилица.
Аз сам от Самоков. Пусни някоя снимка на кучетата ти.
Като пишеш, горе над пространството в което пишеш има написано с големи букви KREDOR до него има бутон в кото са изписани 2 букви ВР, BG ili EN.
Кликни на него и избери ВР за да пишеш на кирилица.
Аз сам от Самоков. Пусни някоя снимка на кучетата ти.
Публикувано: 04 March 2006 - 10:38 PM
имам 2 ку4ки едната на 3 год. а другата на 10мес. и джете сам ги взел от Разлог от Динко Катев и джете са работни ку4ета имах и едно старо на 10 год. но по4ина то беше от Кстенскиа Ген4о ше ка4а снимки ама трябва да ми ги ка4ат на диск и незнам кога ше стане пусни някоя снимка на твоите.
Публикувано: 04 March 2006 - 10:54 PM
Познавам ги лично. Миналия месец бях на гости и на Любо и Аврам.
Любо има хубави кучета в момента. Калина и братчето й са ми любимци.
Аз може и да съм виждала кучетата ти, че Любо ни води да поразгледаме малко.
По Банкя има много хубави кучета в интерес на истината. И си личи, че Любо и Аврам наистина се опитват да направят нещо за породата. Ти беше ли на събирането на БКК за БОК?
Имаш ли малки в момента или загонена кучка?
Любо има хубави кучета в момента. Калина и братчето й са ми любимци.
Аз може и да съм виждала кучетата ти, че Любо ни води да поразгледаме малко.
По Банкя има много хубави кучета в интерес на истината. И си личи, че Любо и Аврам наистина се опитват да направят нещо за породата. Ти беше ли на събирането на БКК за БОК?
Имаш ли малки в момента или загонена кучка?
Публикувано: 04 March 2006 - 11:08 PM
Някой ще даде ли информация за това събрание, което се проведе в Банкя. Как протече, каква беше целта му и какви са очакваните резултати. Какъв ще е ефекта върхо утвърждаването на българската порода овчарски кучета.
Публикувано: 04 March 2006 - 11:24 PM
господин Атанасов сабирането беше в вразка с изложбата на 25 март на стадион Септември за финансовото положение на клуба като цяло взеха се решениа за садийство за награди и др. а ползата за утварждаване на породата ше е голямо заштото го зацлужаваме и ние балгарите и нашето прекрасно балгарско ку4е жие не мислите ли така.
Публикувано: 04 March 2006 - 11:25 PM
Цитат
Ами то да си гледаме в паницата, ама хората които искат да направят нещо се броят на пръсти. Другите гледат да правят на пук, както се казва1
Ами то и малкото камъче обръща колата. Въпросът е има ли песачинки, които искат да работят истински, всеотдайно и не меркантилно, за обръщане на колата с пороците и създаването на нещо стойностно.
Не е нужно да са много, важно е да са качествени.
А доста хора се доказаха, че са такива - истински българи, милеещи за българското и способни де работят за него.
Публикувано: 05 March 2006 - 12:34 AM
Цитат
Ники, идеята за събирането беше друга. Това че са обсъдили и изложбата е друго. Ти беше ли на събирането?
Ако обръщението е към мене - не съм ходил. имах възможност да се запозная предварително с документите. не ми вдъхнаха доверие.