Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#4101 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 February 2008 - 06:14 PM

Цитат

а кокал сте остане ли малко :blink:
  Кокала сме всички ние кучкарите,а за гнилока се сете сами ;D

#4102 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 06:21 PM

нека първо нещата тръгнат,да ги доведем до някъде и тогава да правим изводите,кой знае какво ще се случи утре. пък и работата да се оценява от страни,за нас,ние винаги ще сме най-най.
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#4103 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 08:20 PM

Цитат

На тоя въпрос може да ти отговори Попов,Петков,Драганов и Динчев,ние сме обикновенни кучкари любители на породата,лично аз се познавам и КК,БОК,БКК, да се видят лидерите ;DА и не само аз общувам с всички,болшинството са като мен за което се радвам :blink:

Ако трябва тея четиримата да решат съдбата на овчарското куче - бая ще трябва да почакаме.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#4104 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 08:35 PM

Нали на тяхно място ще дойдат други четирима?
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#4105 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 08:40 PM

Български парадокс
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#4106 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 08:43 PM

Цитат

Нали на тяхно място ще дойдат други четирима?

Ми дано другите са по-разбрани и заработят за кучето, а не за личните си интереси.

Ама за да дойдат други трябва тея да се махнат - а това незнам как ще стане.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#4107 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 08:57 PM

Гледам, че господин Попов пише във форуа, та реших да му задам един въпрос - пък той ако иска да отговори.

Преди време твърдяхте, че Бабаня от Хасково е дал две нетипични кучета (Белка и Стрелка) на Аврам и так се е изчистил от тях, скоро твърдите, че единственото кучило от Санбернар и овчарско куче в Банско е изчистено в Разлог и на Седефчеви.

Първо колко кучета е било това кучило, че е имало за Разлог, за Седефчеви, а и за Попа от Караджилово, че чак къща да построи с продадените кучета в Гърция - или ги е продажал по 10-15000 еуро (или марки тогава). Но това е друг въпрос.

Та основният който искам да попитам е Аврам и хората в Разлог знаеха ли че си чистите мелезите и нетипичните кучета като им ги давате. Или когато бяхте една организация тези кучета бяха елитни, а сега станаха мелези?
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#4108 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 09:07 PM

Цитат

Цитат

Последно кои от Вас ще ходят на изложбата в Банско?  :wub:
  Ще бъдем много народ от БРФК и НК БОК. Почти всички центрове, които развиват овчарското куче ще присъстват и ще участват за да покажем колко сериозни са БРФК и НК БОК. Разбира се ще участват и кинолози от другите породи от цялата страна, което си е един сериозен празник на кинологията. Мисля че всичко, което е под егидата на  FCI е наистина сериозна кинология, а не "аврамистика" и друга някаква алабалистика. Тези от вас, които са сериозни и истински обичащи кучетата любители на кинологията знаят какво е МФК и нашата Федерация така че няма да се оставят повече да бъдат подвеждани от алтернативи, които се ръководят от ПИТБУЛДЖИИ и неуспели КУЧКАРИ  във всичките им ялови опити. Хайде в Банско да им покажем че сме много и силни. Изложбата ще се проведе на 9-ти Март от 09. 30ч. в гр. Банско.

А който иска може на 22.03 да намине и край стадион Академик в София, да види и "аврамистиката" и алабалистиката.

Знае ли човек може да се окаже че и там има някое и друго куче, което не е мелез - е нелигитимно ще е, но какво от това. ;D ;D ;D
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#4109 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 09:09 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Последно кои от Вас ще ходят на изложбата в Банско?  :wub:
  Ще бъдем много народ от БРФК и НК БОК. Почти всички центрове, които развиват овчарското куче ще присъстват и ще участват за да покажем колко сериозни са БРФК и НК БОК. Разбира се ще участват и кинолози от другите породи от цялата страна, което си е един сериозен празник на кинологията. Мисля че всичко, което е под егидата на  FCI е наистина сериозна кинология, а не "аврамистика" и друга някаква алабалистика. Тези от вас, които са сериозни и истински обичащи кучетата любители на кинологията знаят какво е МФК и нашата Федерация така че няма да се оставят повече да бъдат подвеждани от алтернативи, които се ръководят от ПИТБУЛДЖИИ и неуспели КУЧКАРИ  във всичките им ялови опити. Хайде в Банско да им покажем че сме много и силни. Изложбата ще се проведе на 9-ти Март от 09. 30ч. в гр. Банско.

А който иска може на 22.03 да намине и край стадион Академик в София, да види и "аврамистиката" и алабалистиката.

Знае ли човек може да се окаже че и там има някое и друго куче, което не е мелез - е нелигитимно ще е, но какво от това. ;D ;D ;D
  Виж ги ти,може и да си направиш някои заключени.

#4110 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 09:24 PM

Цитат

Кво да им гледам - едва ли ще видя нещо което вече не съм виждал.
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#4111 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 09:28 PM

Цитат

Цитат

Кво да им гледам - едва ли ще видя нещо което вече не съм виждал.
  Значи толкова и гледаш ;D ;D ;D ;Dможе да искарат нещо ново ;D ;D ;D

#4112 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 10:25 PM

Винаги може да се покаже някоя скрита сила,която не е виждана :->) ;D ;D ;D

#4113 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 12:34 AM

Цитат

Гледам, че господин Попов пише във форуа, та реших да му задам един въпрос - пък той ако иска да отговори.

Преди време твърдяхте, че Бабаня от Хасково е дал две нетипични кучета (Белка и Стрелка) на Аврам и так се е изчистил от тях, скоро твърдите, че единственото кучило от Санбернар и овчарско куче в Банско е изчистено в Разлог и на Седефчеви.

Първо колко кучета е било това кучило, че е имало за Разлог, за Седефчеви, а и за Попа от Караджилово, че чак къща да построи с продадените кучета в Гърция - или ги е продажал по 10-15000 еуро (или марки тогава). Но това е друг въпрос.

Та основният който искам да попитам е Аврам и хората в Разлог знаеха ли че си чистите мелезите и нетипичните кучета като им ги давате. Или когато бяхте една организация тези кучета бяха елитни, а сега станаха мелези?
  Колега много наивно са зададени въпросите Ви и от тях личат неща,които все пак ще ме накарат да отговоря макар че е отговорено по-горе и все пак ще си направя труда да Ви кажа, че когато Аврам купи въпросните нетипичти кучки и с тях разсипа доста кръв все още беше при нас в НК БОК.  Правиха се опити да му се обясни че така не става, но той нали си е простичък - това предполагам всички го знаете, не се съобрази със съветите на по-старите в породата и направи маса селекционерски БЕЗОБРАЗИЯ. А колкото до мен аз никога не съм чистил мелези, защото не съм ги имал и не съм извършил нито едно кръстосване, както и не съм ползвал нечистопородни родители. Но много хора имаха нужда от такова чистене и си търсеха мищория такива новобранци, които искаха целия свят да лапнат като Аврам. На такава алчност голямата уста се запълва само с излишъци и Аврам се оказа отлична почвна за сметище. Жалко че в началото започна с доста кучета които му дадох до едно чистопородни с проследен произход, а в последствие подгони някакви странни меко казано идеи на собственния си "селекционерски гений" без да се съобразява че носи някаква отговорност пред породата и хората, които го създадоха.  Не ми задавайте подобни въпроси защото ме боли за овчарското куче и хората, които Аврам е подвел и продължава да подвежда, макар че съм сигурен че след време те сами ще се усетят. Загубата на време обаче няма как да се навакса. И една молба към Вас : Представете се за да зная с кого комуникирам. Мисля че е коректно, а и проява на добра воля. Поздрави.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#4114 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 08:54 AM

Цитат

Текста по статията изготвен лично от г-н Стефан Попов:
  Вече Ви отговорих на въпроса с написаното по редакторско решение и че не е моя заслуга тъй като всеки редактор пише каквото САМ си реши . Не аз печатам това, което показвате. А колкото до Вашата настоятелност то тя не Ви прави услуга и показва че сте под диктат, който и да не признаете, за по-грамотните и запознати е ясно от КОЙ идва. Жалко че не Ви оставят да мислите самостоятелно, а промиват мозъка на едно дете, което би могло да изгради себеси като позитивна и полезна личност, а не да се опитва да ровичка и то без всякаква база и познание. Заяждането не е позитив в излъчването но едно младо хубаво момиче и пак Ви казвам : ще го подмина с безразличие, а ако искате да говорите с мен и другите стари участници в нашата дейност а и да видите породата елате в Банско.
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#4115 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 12:13 PM

Цитат

Цитат

Вече Ви отговорих на въпроса с написаното по редакторско решение и че не е моя заслуга тъй като всеки редактор пише каквото САМ си реши .

Свързах се с г-жа Радостина Тонева, която изключително любезно ми заяви, че Редакцията на списание "Моят Приятел Кучето" поправя единствено граматически и пунктоационни грешки на подадените готови авторски статии, но СМИСЛОВО те никога не са били изменяни. Потвърди, че статията ви е публикувана така, както сте я подал. Също така добави, че никога след тази публикация не сте се свързвал с нея, за да я обвинявате в подобни неща. Остана разочарована.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#4116 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 12:28 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Вече Ви отговорих на въпроса с написаното по редакторско решение и че не е моя заслуга тъй като всеки редактор пише каквото САМ си реши .

Свързах се с г-жа Радостина Тонева, която изключително любезно ми заяви, че Редакцията на списание "Моят Приятел Кучето" поправя единствено граматически и пунктоационни грешки на подадените готови авторски статии, но СМИСЛОВО те никога не са били изменяни. Също така добави, че никога след тази публикация не сте се свързвал с нея, за да я обвинявате в подобни неща. Остана разочарована.
  Абе ти си опасна работа ;D ;D ;D ;DСега ако може да се свържеш и с ВСЕВИШНИЯ и ще получиш нобелова награда ;D ;D ;D

#4117 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 21 February 2008 - 12:51 PM

Mad Maх , коректно би било да запознаеш и в този форум , решението на МАКК.

МОД:Не ме карайте да ви трия!Това е темата за БОК и няма да помествате никакви решения на МАКК.Пишете за съответната порода в съответната тема ,ако искате да няма заключване!

#4118 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 06:55 PM

МАД ТИ ОТ КОЯ ЛИНИЯ СИ :rolleyes:

#4119 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 07:00 PM

Цитат

МАД ТИ ОТ КОЯ ЛИНИЯ СИ :rolleyes:
  От тънката линия е тя ;D ;D ;D

#4120 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 08:39 PM

Цитат

Цитат

Колега много наивно са зададени въпросите Ви и от тях личат неща,които все пак ще ме накарат да отговоря макар че е отговорено по-горе и все пак ще си направя труда да Ви кажа, че когато Аврам купи въпросните нетипичти кучки и с тях разсипа доста кръв все още беше при нас в НК БОК.  Правиха се опити да му се обясни че така не става, но той нали си е простичък - това предполагам всички го знаете, не се съобрази със съветите на по-старите в породата и направи маса селекционерски БЕЗОБРАЗИЯ. А колкото до мен аз никога не съм чистил мелези, защото не съм ги имал и не съм извършил нито едно кръстосване, както и не съм ползвал нечистопородни родители. Но много хора имаха нужда от такова чистене и си търсеха мищория такива новобранци, които искаха целия свят да лапнат като Аврам. На такава алчност голямата уста се запълва само с излишъци и Аврам се оказа отлична почвна за сметище. Жалко че в началото започна с доста кучета които му дадох до едно чистопородни с проследен произход, а в последствие подгони някакви странни меко казано идеи на собственния си "селекционерски гений" без да се съобразява че носи някаква отговорност пред породата и хората, които го създадоха.  Не ми задавайте подобни въпроси защото ме боли за овчарското куче и хората, които Аврам е подвел и продължава да подвежда, макар че съм сигурен че след време те сами ще се усетят. Загубата на време обаче няма как да се навакса. И една молба към Вас : Представете се за да зная с кого комуникирам. Мисля че е коректно, а и проява на добра воля. Поздрави.

Ми аз съм ви се представял, даже и на лични сме си комуникирали, ама нали сам си лаик и задавам наивни въпроси просто няма какво толкова да ви отнемам от времето и да ви занимавам с моята некомпетентност. Все пак съм на един петък служб в породата.

Но за да сте спокоен ще ви кажа че не членувам ни в БКК за БОК, ни в МАКК.
Просто се интересувам от овчарските кучета и се надявам че помията в която се намира породата в момента, някога ще стане поне рядка супа, а дай боже и хубава манджа, ама се съмнявам.

Повече няма да отправям конкретни въпроси към вас.

А иначе се казвам Иван Панайотов, но спокойно, анонимник съм в кучешките среди ;D
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема