Цитат
Българско овчарско куче
Публикувано: 20 February 2008 - 08:20 PM
Цитат
Ако трябва тея четиримата да решат съдбата на овчарското куче - бая ще трябва да почакаме.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 February 2008 - 08:43 PM
Цитат
Ми дано другите са по-разбрани и заработят за кучето, а не за личните си интереси.
Ама за да дойдат други трябва тея да се махнат - а това незнам как ще стане.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 February 2008 - 08:57 PM
Преди време твърдяхте, че Бабаня от Хасково е дал две нетипични кучета (Белка и Стрелка) на Аврам и так се е изчистил от тях, скоро твърдите, че единственото кучило от Санбернар и овчарско куче в Банско е изчистено в Разлог и на Седефчеви.
Първо колко кучета е било това кучило, че е имало за Разлог, за Седефчеви, а и за Попа от Караджилово, че чак къща да построи с продадените кучета в Гърция - или ги е продажал по 10-15000 еуро (или марки тогава). Но това е друг въпрос.
Та основният който искам да попитам е Аврам и хората в Разлог знаеха ли че си чистите мелезите и нетипичните кучета като им ги давате. Или когато бяхте една организация тези кучета бяха елитни, а сега станаха мелези?

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 February 2008 - 09:07 PM
Цитат
Цитат
А който иска може на 22.03 да намине и край стадион Академик в София, да види и "аврамистиката" и алабалистиката.
Знае ли човек може да се окаже че и там има някое и друго куче, което не е мелез - е нелигитимно ще е, но какво от това. ;D ;D ;D

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 February 2008 - 09:09 PM
Цитат
Цитат
Цитат
А който иска може на 22.03 да намине и край стадион Академик в София, да види и "аврамистиката" и алабалистиката.
Знае ли човек може да се окаже че и там има някое и друго куче, което не е мелез - е нелигитимно ще е, но какво от това. ;D ;D ;D
Публикувано: 20 February 2008 - 09:24 PM
Цитат
Кво да им гледам - едва ли ще видя нещо което вече не съм виждал.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 21 February 2008 - 12:34 AM
Цитат
Преди време твърдяхте, че Бабаня от Хасково е дал две нетипични кучета (Белка и Стрелка) на Аврам и так се е изчистил от тях, скоро твърдите, че единственото кучило от Санбернар и овчарско куче в Банско е изчистено в Разлог и на Седефчеви.
Първо колко кучета е било това кучило, че е имало за Разлог, за Седефчеви, а и за Попа от Караджилово, че чак къща да построи с продадените кучета в Гърция - или ги е продажал по 10-15000 еуро (или марки тогава). Но това е друг въпрос.
Та основният който искам да попитам е Аврам и хората в Разлог знаеха ли че си чистите мелезите и нетипичните кучета като им ги давате. Или когато бяхте една организация тези кучета бяха елитни, а сега станаха мелези?

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 February 2008 - 08:54 AM
Цитат

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 21 February 2008 - 12:13 PM
Цитат
Цитат
Свързах се с г-жа Радостина Тонева, която изключително любезно ми заяви, че Редакцията на списание "Моят Приятел Кучето" поправя единствено граматически и пунктоационни грешки на подадените готови авторски статии, но СМИСЛОВО те никога не са били изменяни. Потвърди, че статията ви е публикувана така, както сте я подал. Също така добави, че никога след тази публикация не сте се свързвал с нея, за да я обвинявате в подобни неща. Остана разочарована.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 21 February 2008 - 12:28 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Свързах се с г-жа Радостина Тонева, която изключително любезно ми заяви, че Редакцията на списание "Моят Приятел Кучето" поправя единствено граматически и пунктоационни грешки на подадените готови авторски статии, но СМИСЛОВО те никога не са били изменяни. Също така добави, че никога след тази публикация не сте се свързвал с нея, за да я обвинявате в подобни неща. Остана разочарована.
Публикувано: 21 February 2008 - 12:51 PM
МОД:Не ме карайте да ви трия!Това е темата за БОК и няма да помествате никакви решения на МАКК.Пишете за съответната порода в съответната тема ,ако искате да няма заключване!
Публикувано: 21 February 2008 - 08:39 PM
Цитат
Цитат
Ми аз съм ви се представял, даже и на лични сме си комуникирали, ама нали сам си лаик и задавам наивни въпроси просто няма какво толкова да ви отнемам от времето и да ви занимавам с моята некомпетентност. Все пак съм на един петък служб в породата.
Но за да сте спокоен ще ви кажа че не членувам ни в БКК за БОК, ни в МАКК.
Просто се интересувам от овчарските кучета и се надявам че помията в която се намира породата в момента, някога ще стане поне рядка супа, а дай боже и хубава манджа, ама се съмнявам.
Повече няма да отправям конкретни въпроси към вас.
А иначе се казвам Иван Панайотов, но спокойно, анонимник съм в кучешките среди ;D

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн