Българско овчарско куче
Публикувано: 14 April 2008 - 06:12 PM

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org
Публикувано: 14 April 2008 - 06:19 PM

Публикувано: 14 April 2008 - 06:19 PM
Цитат
Това го обяснявай на Седефчев,дето изведнъж се появи след дълго снишаване.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 14 April 2008 - 06:27 PM
Цитат
Аннна,ти да не си карала на Мицулов измисления курс?.Не ми цитирай писания ,няма да влизам в диалог,то който трябваше ме разбра ,какво казах и за какво иде реч.Пишете си по темата.

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 14 April 2008 - 06:33 PM
кучето от рила е по дългокрако, мускулесто, с по слабо окосмяване,ушите са по високо поставени и не толкова прилепнали към главата,главата е масивна със широка муцуна.
кучето от западна стара планина е по дребно с по слаба костна система, по нежна глава и по заострена муцуна,с богат и дълъг косъм по цялото тяло и пети пръст.

Публикувано: 14 April 2008 - 06:52 PM
Цитат
Публикувано: 14 April 2008 - 07:01 PM
Цитат
Ако ми покажеш такова куче щете Черпя.
Публикувано: 14 April 2008 - 07:05 PM
Цитат
Цитат
Идеално куче няма,независимо каква порода е. :huh: :huh:
Публикувано: 14 April 2008 - 07:07 PM
Цитат
кучето от рила е по дългокрако, мускулесто, с по слабо окосмяване,ушите са по високо поставени и не толкова прилепнали към главата,главата е масивна със широка муцуна.
кучето от западна стара планина е по дребно с по слаба костна система, по нежна глава и по заострена муцуна,с богат и дълъг косъм по цялото тяло и пети пръст.
Е това вече е нещо ново! А какви са кучетата от средногорието:)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 14 April 2008 - 07:13 PM
Цитат
Цитат
аз предлагам дръго изтипосаи всички кучета кои си набедил за наи добрите български овчарски ,те трябва да приличат на онези от старите ленти
засега абориген е по голем съхранител и разбирач от теб ,щото е селекционирал ,съхранил куче което е по близо до онова ,на това му куче ти не би дал добра оценака ,само заради цвета

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 14 April 2008 - 07:22 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Идеално куче няма,независимо каква порода е. :huh: :huh:
А като няма такова куче напримерно с ОСТЪР И ГРУБ КОСЪМ тогава откъде ще го постигнете. :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 14 April 2008 - 07:26 PM
Цитат
Цитат
Е това вече е нещо ново! А какви са кучетата от средногорието:)
ало-о-о! ами пернишките каракачанки, старазагорските, силистренските, ТИТО-вските. тях къде ги попускаш.
Публикувано: 14 April 2008 - 07:30 PM
Цитат
СИГОРНО Е МЕЛЕЗ. ;D
аборигене, ами на кое е ниско бре. няма такова !!!!!!!!!!!!!
на това просто му стърчи нагоре и някои предвидливо го е клъцнал ама всичките са такива.
Публикувано: 14 April 2008 - 07:36 PM
Цитат
СИГОРНО Е МЕЛЕЗ. ;D
ушите му са високи, защото всички съществуващи стандарти са абсолютна безмислица и преписани от един с видоизменения.
Българско планинско куче:
Уши: Висящи, поставени на нивото на очната линия, с триъгълна форма и заоблен връх, средно големи, покрити с къси и олътни косми. Не се допуска купиране.
БОК
Уши: Висящи, поставени на нивото на очите, триъгълни със заоблен връх, средно големи, покрити с дебели и плътни косми.
КК
По-скоро малки, ниско поставени, с V - образна форма, висящи, плътно прилепнали към черепа. Покрити с къси и гъсти косми.
Горан
Уши: висящи, с триъгълна форма, поставени на нивото на очната линия, неголеми, добре окосмени. Не се допуска купиране.
А това куче уж е "легенда" за всички организации.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн