Цитат
Цитат
лудогорско гонче - българско гонче ......и двете са български непродои едната аборигенно гонче от земите на България ,другата жалък опит за регистриране на породата (с кръв на ротваилер и доберман)
български барак и барак ,странното е че барак е турска дума ,запазлили са я обаче са подчертали че е български да не вземе ниакои да не разбере случаино .
чобанско какаракачанско и тн т- българско овчарско куче
едната аборигенна българска порода (кк) другата пак жалък опит за създаване на порода от кк със наи разни кучета които да успеят да го докарат до черно бяло и едро .....щеше ми се само азиат да е ама като гледам кви плюшки се пръкват маи не е
мехмед и михаил. мехмед е българин корените му са по стари може би по тези земи и от наи стария европеец нарекъл се американец,обаче става зорлем на михаил(ма зорлем гюзелик олмаз) -приема го филосовски .казва "не името прави човека а човека прави името " като отговор получава за името трябвало да умре едва ли не ,то не че някои не умряха
общото между всички тези побългарявания е че всички са се наричали официално от България и българите по определн начин ,които в последствие се отрича от самите тях ,никои не им го е натрапвал ,нито е имал претенции за него.другото е че всяко подобно начинание е свършвало с провал и в последствие невъзможност да се върне старото
лудогореца стана българско ......ма от българското лудогорско не става вече
барака и тои така ....за него евала поне че се го поразмножиха
бок и кк
мехмед стана на михаил но не стана по българин ,напротив бе обиден на собствената си родина ,после родината му се извини ,ма геч тва си се помни ,получи се още по голямо разделение ,ниакои избягаха ,други отпътуваха заебаваики дом и родина .......еи бил си в ардино казваш иди виж изкапалите къщи ,ище ти се приплаче ,все едно е минала чума ,точно заради фалш патриотизма като твоя, а може би хората там са живяли някога в перперикон,отпреди аспарух даже.
сега илдефранс да ми кажеш кво можеш да ми кажеш за българското куче ,щото ти в тази тема освен за името за друго не си писал,а имам чувството че знаеш много ....и повече да не се връщаме на името
JONSAN,ПЪРВО ИСКА ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ НЕ СЪМ НАЦИСТ,НО СЕ ИМАМ ЗА ГОЛЯМ НАЦИОНАЛИСТ.
ДАЛИ Е ТАКА Е ДРУГ ВЪПРОС!
Престани да се правиш на по-голям мюсулманин от Аллах,ти си ясен като 2и2,за мен.
Как според теб трябва да се казва БЪЛГАРСКОТО куче в България,помашко ли?Може би това се опитваш да убедиш Ремзи.Щото помаците са се занимавали основно със скотовъдство,така ли да те развирам?Що ревеш на чужд гроб,
не знаеш накъде му е обърната главата,има да му опяваш на оная работа.Съфор умнико,в БЪЛГАРИЯ ще се казва
БЪЛГАРСКО,КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА БЯГАЙ КЪДЕТО СИ ЩЕШ.
Опитваш се да насаждаш етническа интрига,но този номер не е за този цирк.Объркал си цирка.
Аз съм израснал между турци и до днес се имаме като братя и се уважаваме.Не лошо говоря и езика им,
и за твое сведение точния превод на кара качан е /черен беглец/така че,пак ти пиша ти сими ясен,какво значи помак,
ни турчин ни българин, извода си го прави сам. :sedni!: :chaika:
moda да му отговарям ли на тоя кво значи помак ....трий несамо моя щото човека си мисли за велик
и обяснявай на ремзито кво е каракачан ,анадънму
pp i ne sam misulmanin leshnik