Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#4881 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 April 2008 - 04:00 PM

Цитат

Цитат

еи илдефранс ....успя да врътнеш,пак към името.на мен са ми смениали името бе  и пак ми викаха помак ,не съм умрял напротив ,България е експерт по сменяне на имена ...повечето с временен успех ,и като цяло пълен провал

лудогорско гонче - българско гонче ......и двете са български непродои едната аборигенно гонче от земите на България ,другата жалък опит за регистриране на породата (с кръв на ротваилер и доберман)

български барак и барак ,странното е че барак е турска дума ,запазлили са я обаче са подчертали че е български да не вземе ниакои да не разбере случаино .

чобанско какаракачанско и тн т- българско овчарско куче
едната аборигенна българска порода (кк) другата пак жалък опит за създаване на порода от кк със наи разни кучета които да успеят да го докарат до черно бяло и едро .....щеше ми се само азиат да е ама като гледам кви плюшки се пръкват маи не е

мехмед и михаил. мехмед е българин корените му са по стари може би  по тези земи и от наи стария европеец нарекъл се американец,обаче става зорлем на михаил(ма зорлем гюзелик олмаз) -приема го филосовски .казва "не името прави човека а човека прави името " като отговор получава за името трябвало да умре едва ли не ,то не че някои не умряха

общото между всички тези побългарявания е че всички са се наричали официално от България и българите по определн начин ,които в последствие се отрича от самите тях ,никои не им го е натрапвал ,нито е имал претенции за него.другото е че всяко подобно начинание е свършвало с провал и в последствие невъзможност да се върне старото

лудогореца стана българско ......ма от българското лудогорско не става вече

барака и тои така ....за него евала поне че се го поразмножиха

бок и кк

мехмед стана на михаил но не стана по българин ,напротив бе обиден на собствената си родина ,после родината му се извини ,ма геч тва си се помни ,получи се още по голямо разделение ,ниакои избягаха ,други отпътуваха заебаваики дом и родина .......еи бил си в ардино казваш иди виж изкапалите къщи ,ище ти се приплаче ,все едно е минала  чума ,точно заради фалш патриотизма като твоя, а може би хората там са живяли някога в перперикон,отпреди аспарух даже.   

сега илдефранс да ми кажеш кво можеш да ми кажеш за българското куче ,щото ти в тази тема освен за името за друго не си писал,а имам чувството че знаеш много ....и повече да не се връщаме на името

JONSAN,ПЪРВО ИСКА ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ НЕ СЪМ НАЦИСТ,НО СЕ ИМАМ ЗА ГОЛЯМ НАЦИОНАЛИСТ.
ДАЛИ Е ТАКА Е ДРУГ ВЪПРОС!
        Престани да се правиш на по-голям мюсулманин от Аллах,ти си ясен като 2и2,за мен.
Как според теб трябва да се казва БЪЛГАРСКОТО куче в България,помашко ли?Може би това се опитваш да убедиш Ремзи.Щото помаците са се занимавали основно със скотовъдство,така ли да те развирам?Що ревеш на чужд гроб,
не знаеш накъде му е обърната главата,има да му опяваш на оная работа.Съфор умнико,в БЪЛГАРИЯ ще се казва
БЪЛГАРСКО,КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА БЯГАЙ КЪДЕТО СИ ЩЕШ.
        Опитваш се да насаждаш етническа интрига,но този номер не е за този цирк.Объркал си цирка.
        Аз съм израснал между турци и до днес се имаме като братя и се уважаваме.Не лошо говоря и езика им,
и за твое сведение точния превод на кара качан е /черен беглец/така че,пак ти пиша ти сими ясен,какво значи помак,
ни турчин ни българин, извода си го прави сам. :sedni!: :chaika:

moda да му отговарям ли на тоя кво значи помак ....трий несамо моя щото човека си мисли за велик

и обяснявай на ремзито кво е каракачан ,анадънму

pp i ne sam misulmanin leshnik
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#4882 Потребителят е офлайн   egold Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 04:03 PM

Цитат

а бях Овчарско куче

....къде мие поемата

---------------------------------
Ето я:
а бях Овчарско куче
и сега съм си Овчарско куче
може би  :huh:
Джонсъна така ми РАЗРЕШИ
Че съм Българско - Личи
С калпак и гега
водя си го ази по гори
за да хапя младите моми
щото няма веч ОВЦИ! :P :yahoo: ;D
Ха сега кажи Ремзи от коя порода си ти? :blink: ;D :P
User's Signature

Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя,
със смелостта да променя нещата, които мога,
и с мъдростта винаги да правя разлика между двете.

#4883 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 04:08 PM

shomba българския народ какво е ..мелезия от номадски пклемена ,омешали се с местното население и влезли в плаемен съюз  ,като преди това откраднали земята на византийците ,после си сменили религията доброволно ,след което маса империи минават през него и дават своя принс за расовата ти чистота ,накарая дошла матушка русия и решила да си създаде свои протекторат ............направи си сметка ти къв си ,такова ти е и кучето
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#4884 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 04:10 PM

[quote author=dandi link=topic=5001.msg385897#msg385897 date=1208377061]
Абориген,сега пък се хванаха за правописа ти.Еми нормално е да не знаеш как се пишат чуждите породи

Не съм се хванал за правописа а за въпроса му,то няма въпрос.
        А сега имам въпрос към теб Данди,случайно ли качваш все "елитни" кучета от БОК изложби или е преднамерено?
Ако си спомняш,много назад в постовите си бях ти писъл,че ринга е място за изява и бях ти предложил да се срешнем на бойното поле в Банско.Става въпрос за всички дето много се силехме из форумите,включително и ти.
        Тези които имаха какво да покажат бяха там!Теб те нямаше,оправданието ти беше агнилната кампания,така ,че
не се присмивай на хорските,докато не докажеш твоите,да не стане присмяло се счупеното на пукнатото. :yahoo:

User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#4885 Потребителят е офлайн   egold Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 04:11 PM

Ей май сме на път ЛАЙКАТА да закрие и тая тема - ако продължаваме в същия дух!
Хайде да по успокоим топката малко.
User's Signature

#4886 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 04:12 PM

Цитат

Цитат

а бях Овчарско куче

....къде мие поемата

---------------------------------
Ето я:
а бях Овчарско куче
и сега съм си Овчарско куче
може би  :huh:
Джонсъна така ми РАЗРЕШИ
Че съм Българско - Личи
С калпак и гега
водя си го ази по гори
за да хапя младите моми
щото няма веч ОВЦИ! :P :yahoo: ;D
Ха сега кажи Ремзи от коя порода си ти? :blink: ;D :P

User's Signature

#4887 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 04:16 PM

истината боли и кара някой да обиждат,защот не може да измисли логичен отговор ,единия ,ме пита кво съм искал ,другия хем ме обижда хем ,нямам право да му отговоря ,хем ме обвинява в етнически глупости там ,просто няма кво да измисли......тоя е от тези дето ще ме плюят ,и от тези дето отказват да мислят ,най лошата комбинация
User's Signature

#4888 Потребителят е офлайн   egold Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 04:27 PM

За мене ли говориш Джонсън? Немой с лошо!!!  :angry:Питах защото не казваш в прав текст - на чист БГ език -
абе хора това.... B)
това.... и B)
това.... B)
Колкото до етническите изхвърляници - ТВЪРДО съм против заиграване на тая струна- много е тънка - а и не бива. Не е тука мястото за такива писаници. Евала в това отношение на РАМЗИ, за грамотното пишане на РОДНИЯ си език. :->) Тука май трябва да говорим за КУЧЕТА и по специално за НАШЕТО куче- (БОК,МОК, КК и/или кой как иска да го нарича)
За мен и БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО!!!!
User's Signature

#4889 Потребителят е офлайн   s.diamandiev Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 17 April 2008 - 04:30 PM

Немога да разбера какво делите. Това е въпрос на различни гледни точки. Възможно е  всеки един да е прав за себе си от точката му на разсъждение. По голямата грешка е че умишлено се мъчат да се разделят кучетата на 4-5 породи, а никои не прави крачки към нещо по събирателно. Докато всеки се хвали и изтъква и наи важното не е готов на компромиси , кучето не го очакват добри дни. България разполага с много кучета които са днакви като генотип , но няма офицялна порода от тях. Защо ли. Това е важното , не на кои кучето е шампион. А и това име което все е проблем.........в живота има преоритети и национални богатства , за всяка страна те са наименуват със синоними на името на държавата в което се намират. Лошо е и това, че би трябвало да е политика и отношение на Държавата. Много страни правят от нищо нещо , или си присвояват чужди неща като си ги приписват национално дори. Но ние сме си тарикати на нас воини не ни трабват , требва само да се съберем за да се скараме , много пъти дори без причина , само за спорта. Ако не правите изключение вие , можете да продължавате спокоино.

#4890 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 04:37 PM

Цитат

shomba българския народ какво е ..мелезия от номадски пклемена ,омешали се с местното население и влезли в плаемен съюз  ,като преди това откраднали земята на византийците ,после си сменили религията доброволно ,след което маса империи минават през него и дават своя принс за расовата ти чистота ,накарая дошла матушка русия и решила да си създаде свои протекторат ............направи си сметка ти къв си ,такова ти е и кучето

Моята сметка е направена отдаааааавна,от преди не по малко от 1400г. БЪЛГАРИН, ти си направи твоята.
Много правилно си написал нещо за първи път,че истината боли,така е,но аз нямам вина .Съжалявам. ;D
User's Signature

#4891 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 04:44 PM

Цитат

За мене ли говориш Джонсън? Немой с лошо!!!  :angry:Питах защото не казваш в прав текст - на чист БГ език -
абе хора това.... B)
това.... и B)
това.... B)
Колкото до етническите изхвърляници - ТВЪРДО съм против заиграване на тая струна- много е тънка - а и не бива. Не е тука мястото за такива писаници. Евала в това отношение на РАМЗИ, за грамотното пишане на РОДНИЯ си език. :->) Тука май трябва да говорим за КУЧЕТА и по специално за НАШЕТО куче- (БОК,МОК, КК и/или кой как иска да го нарича)
За мен и БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО!!!!

да ти неразбираше нали ,така ,аз съм от хората дето си казват всичко ,обаче има табута ,та затва се говори с половин уста ,ако не си в час ,нищо неможеш да вденеш

за етническите изхвърлианици ,те са част от нещо от което ниакои се срамува ,обиждат се ,а мен могат да ме обиждат де не съм българи ни турчин ,според човека явно нещо много по лошо
затова че наричам кучето какаракачанско ,с това име наричам истинските кучета на България ,аз ниамам ли право да се обиждам когато ниакои нарича една мастия българско овчарско?
инак в моиа краи кучетата се наричат ОВЧЕРСКИ и немои ми дума
на родопски ,говоря на български .....а ремзито(не рамзи )определя турския си за маичин 
User's Signature

#4892 Потребителят е офлайн   egold Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 04:49 PM

ЦИТАТ -
А и това име което все е проблем.........в живота има преоритети и национални богатства , за всяка страна те са наименуват със синоними на името на държавата в което се намират. Лошо е и това, че би трябвало да е политика и отношение на Държавата. Много страни правят от нищо нещо , или си присвояват чужди неща като си ги приписват национално дори. Но ние сме си тарикати на нас воини не ни трабват , требва само да се съберем за да се скараме , много пъти дори без причина , само за спорта.
------------------------------------------------------------------------------------------
Абсолютно си прав! И тука е главния въпрос - Как по дяволите да стане така, че от многото ГЕНОТИПА да излезе ЕДНА порода (ама това в БГ е най-трудното)!!! :huh:
Тука важи оная приказка за
1 комита - Войвода
2 ма комити - ДРУЖИНА
3 ма комити - Дружина со предетел!!!

Всеки има мнение - всеки държи на своето мнение и не желае да направи компромис (къде по малък, къде по голям) за и във името именно на НАЦИОНАЛНОТО богатство! Друг е вече въпроса за това КОЙ ДА ВОДИ БАЩИНА ДРУЖИНА! Тук ВОЙВОДИ - дал господ МНОГООО! :rolleyes: И това ще ее пък другия въпрос по който сговор много трудно ще се намери. Е Те така си мисля аз- може да изглежда лаишко но .... другата поговорка (БГ)
веднага ми идва на устата:
Сговорна дружина - планина повдига
Изводи... всеки сам да си ги прави! Аз няма да обобщавам (макар че много ми се искаше)
Но реших да не затормозявам повече колегите съфорумци! :blink:
User's Signature

#4893 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 05:16 PM

Я да си минем по темата ,че много се отдалечихме.
User's Signature

#4894 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 05:23 PM

а сети ли се ,ма нещо много каракачански цвет ,нема да го бъде  ,хем почти няма петна да не говорим за големи ,хем не се доближава до черното ,я виж тва на знамето ...пък и маи не от наи рустовите ....има малко козметика ,ама се държи на работни качества ,жалко на изложбата ниама да важи
User's Signature

#4895 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 05:39 PM

Е кое друго е по убаво от Българското?
User's Signature

#4896 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 05:42 PM

Цитат

а сети ли се ,ма нещо много каракачански цвет ,нема да го бъде  ,хем почти няма петна да не говорим за големи ,хем не се доближава до черното ,я виж тва на знамето ...пък и маи не от наи рустовите ....има малко козметика ,ама се държи на работни качества ,жалко на изложбата ниама да важи

Тука не позна рустово е 85 санта. :yahoo: :->)
  Дето важи на изложбата ,че и първо стана в Банско ;D ;D ;D
User's Signature

#4897 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 05:54 PM

Цитат

Черни ли искаш?Ето ти и църни. :P B)
User's Signature

#4898 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 05:57 PM

Други желаеш ли?Дал господ. :blink:
User's Signature

#4899 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 06:40 PM

Кое беше това куче?
Шампион май стана някъде?

На Абориген не му обръщайте внимание! Той разбира от овчарски кучета не от БОК.

#4900 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2008 - 06:43 PM

Цитат

Цитат

Я да си минем по темата ,че много се отдалечихме.
Тоя пухчо каква порода е.
И това ако е БОК аз съм трамвай.
Чистокръвен МЕЛЕЗ.

Мелез щото не е твоя,ако е твой друга песен ще пееш. :yahoo:
User's Signature

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 243
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни