Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5501 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 June 2008 - 01:36 PM

Диамандиев,опитваш се да се подиграваш и да у,беждаваш потребителите в някакви глупости,на които само новаците могат да повярват,кучето било добре навсякъде,стига стопанина да има желание и да го обича,да ама не,човека с фантазийте май си ти миличък
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#5502 Потребителят е офлайн   jolyp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:37 PM

Цитат

ами човек като си взема животно трябва да помисли ,да попрочете тук там,и чак тогава......... едно време се беше напълнило с колита и това е овчарско.......... и не се замислят как живеят тези хайванчета в жегата....
Сега има климатици-Лесно е ;D ;D ;D

#5503 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:37 PM

Цитат

Цитат

да обичаш кучето,не означава да го гледаш на всяка цена,а да му предоставиш най-добрата среда и отношение,иначе се превръщаме в егоисти,които не ги интересува нищо друго,а собствените им желания,когато се разделих с любимото ми куче плаках,но бях и доволна,че отива при хора,които ще се грижат още по-добре за него

:drugarche:
;)

:wub: ;)
User's Signature

#5504 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:39 PM

Цитат

диамандиев, ще ти дам моя  хайван  в карай го в апартамента за един ден и после те чака основен ремонт,  като започне да  " пази " гази наред и не се спира пред нищо ,всичките знаеш че са такива диваци и това им е работата ,
онзи човек дето беше писал ,че кучето спяло при него трябваше да влязат едни цигани да го окрадат та да разбере ,че на кучето мястото му е пред вратата , а не в леглото , аз съм за това да не се обезличава  тази прекрасна порода ПАЗАЧИ
Защо твоя ще ми даваш, познавам един собственик на куче от алтернативна организация на нашата които го гледа в апартамент, НО НЕ ГОВОРЯ ПАК ДАЛИ Е ПО ДОБРЕ, а че човека има ЖЕЛАНИЕ ДА ГО ГЛЕДА, и на кучето ако ти го видиш НЯМА ДА МОЖЕШ ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ Е ГЛЕДАНО В АПАРТАМЕНТ. Не му личи и е по живо от някои гледани където трябва. А ако искаш мога да ти дам едно мое което е на 8 години и е живяло в двор, но ако го гледаш в апартамент няма да имаш проблеми с него...Но не се бъркаи не е плахо или сбъркано.

#5505 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:41 PM

е какво да правят горките,имат ли друг избор,когато хората са достатъчно глупави и ги затварят в къщи,няма да легнат да умират я.
User's Signature

#5506 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:44 PM

Цитат

диамандиев, ще ти дам моя  хайван  в карай го в апартамента за един ден и после те чака основен ремонт,  като започне да  " пази " гази наред и не се спира пред нищо ,всичките знаеш че са такива диваци и това им е работата ,
онзи човек дето беше писал ,че кучето спяло при него трябваше да влязат едни цигани да го окрадат та да разбере ,че на кучето мястото му е пред вратата , а не в леглото , аз съм за това да не се обезличава  тази прекрасна порода ПАЗАЧИ

Ми кучето ми предпочита да спи при мен по собствено желание, а не защото аз я задължавам. Правил съм си експерименти да я заключвам навън - вие и драска по вратата. И не бяха цигани, а съседа - чист българин от най-крадливите...

#5507 Потребителят е офлайн   Svetlanka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:45 PM

;)ЗАЕДНО СИ ПОСПИВАТЕ :rolleyes:
User's Signature

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!

#5508 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:46 PM

Цитат

Диамандиев,опитваш се да се подиграваш и да у,беждаваш потребителите в някакви глупости,на които само новаците могат да повярват,кучето било добре навсякъде,стига стопанина да има желание и да го обича,да ама не,човека с фантазийте май си ти миличък
Да убеждавам кои бе мила, кои, да не мислиш ли че имам претенции някакви. Ако е така много си в грешка. Да се подигравам пак с кои, с теб ли или с друг? Ти като си много стара в породата вярваи накаквото си искаш, но не ми прави анализи. То всеки си пише и изказва мнения дори и вчера да си е взел куче. така че не ми обръщаи внимание аз съм нов в породата.

#5509 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:49 PM

Не съм стара в породата,но съм обективна,айде изкриви си душата и кажи,че овчарското куче живее добре и в къщи,или пък,че едно голо желание е достатъчно
User's Signature

#5510 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:49 PM

Ей на аз го гледам навън и не пречи да е чист!Не ходи с овце но тича на воля.поздрави!

#5511 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:50 PM

Цитат

Цитат

Ми кучето ми предпочита да спи при мен по собствено желание, а не защото аз я задължавам. Правил съм си експерименти да я заключвам навън - вие и драска по вратата. И не бяха цигани, а съседа - чист българин от най-крадливите...
Гошо сега ще ти пратят по пощата книга КАК СЕ ГЛЕДА БОК и  КАКВА Е ПСИХОЛОГИЯТА НА КУЧЕТО. Така че не си мъчи кучето и го изкараи навън да спи, то е родено за там. Явно твоито има отклонения от истинското БОК ;D ;D ;D ;)

#5512 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:51 PM

това е важно Тодоров,да тича на воля,е това е ключът :palec:
User's Signature

#5513 Потребителят е офлайн   Тодоров Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:51 PM

;)

#5514 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:55 PM

Стефчо,прати и на мен една книга"Как се става милионер" туко виж съм забогатяла благодарение на четивото
User's Signature

#5515 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 June 2008 - 01:56 PM

дами и господа, ани здравей, на вас къде ви е по приятно, особено в жегите- на балканче, хижа, река. и скаричка............ опа отклоних се  ;).  и кучето си иска пространство, едно малко живя сега с нас в апартамента 3 месеца, защото на къщата няма кой да го гледа, и  не  се чувстваше комфортно, нямаше му го щастливия блясък в очите , само спеше, по малко ядеше,  иначе на двора или на поляната тича като заек през ловния сезон ;D голямата ми кучка също ми е идвала на ,,гости,, за 2-3 дни , но добре че няма саксии, с опашката и до там. разходката е едно на ръка  по 3-4 часа ,иначе играта започва в къщи. вчера всички бяха на ,,баня,, на реката, щастие, разхладиха се малко,потичаха.

така че ,колкото и да обичам да са около мен, мястото им не е в апартамента.не че няма да свикнат, погледа ще им е все  някъде навън.........
User's Signature

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org

#5516 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:57 PM

Цитат

Не съм стара в породата,но съм обективна,айде изкриви си душата и кажи,че овчарското куче живее добре и в къщи,или пък,че едно голо желание е достатъчно
нЕ СИ СТАРА , но си обективна, и акъл даваш, е как да го разбера това . Само на обективноста ти ли? А ако се върнеш 3 страници по назад ще видиш какво мисля. И че дума не е ставало за мен КАДЕ Е ПО ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ КУЧЕТО. Мислех че ти си трезво мислещ човек които иска да научи нещо или да обмени опит , но ти прихващаш от хората които търсят интрига на нещо без дори да е казано, само за интригата. Върни се назад и чети, и ако си все още това за което те мисля, си извади някакви поуки.

#5517 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:58 PM

Цитат

Стефчо,прати и на мен една книга"Как се става милионер" туко виж съм забогатяла благодарение на четивото
Ако знаех как се става..................

#5518 Потребителят е офлайн   kukumqv4o Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 01:58 PM

[quote author=George2502 link=topic=5001.msg432057#msg432057 date=1214221470]
[quote author=kukumqv4o link=topic=5001.msg432035#msg432035 date=1214220530]
[/quote]

Ми кучето ми предпочита да спи при мен по собствено желание, а не защото аз я задължавам. Правил съм си експерименти да я заключвам навън - вие и драска по вратата.
И не бяха цигани, а съседа - чист българин от най-крадливите..

.
бе, братче , ти имаш  каракачан бе, мястото му е отвън да те пази тебе и двора ти ,няма работа вътре - шута в задника и отвън.... като стане на една година нека съседа ти пак да влезе...........
,

#5519 Потребителят е офлайн   Ст.Диамандиев Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:00 PM

Цитат

дами и господа, ани здравей, на вас къде ви е по приятно, особено в жегите- на балканче, хижа, река. и скаричка............ опа отклоних се  ;).  и кучето си иска пространство, едно малко живя сега с нас в апартамента 3 месеца, защото на къщата няма кой да го гледа, и  не  се чувстваше комфортно, нямаше му го щастливия блясък в очите , само спеше, по малко ядеше,  иначе на двора или на поляната тича като заек през ловния сезон ;D голямата ми кучка също ми е идвала на ,,гости,, за 2-3 дни , но добре че няма саксии, с опашката и до там. разходката е едно на ръка  по 3-4 часа ,иначе играта започва в къщи. вчера всички бяха на ,,баня,, на реката, щастие, разхладиха се малко,потичаха.

така че ,колкото и да обичам да са около мен, мястото им не е в апартамента.не че няма да свикнат, погледа ще им е все  някъде навън.........
  ;D ;D ;D ;D Абе вие сте върхът бе. Де го пукаш , де се чупи.

#5520 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2008 - 02:00 PM

Здравей адаш,напълно съм съгласна с теб. Диамандиев,прочетох,каквото ми трябваше и не съм съгласна с неща,които пишеш,но както виждаш не тръгвам да те подигравам,нито пък да правя интриги,водим напълно цивилизован спор и понеже и аз съм балканджийка и съм виждала някои неща,си позволявам да ги коментирам,ако за теб това е интрига какво да ти кажа,приемай го както искаш
User's Signature

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 274
  • 275
  • 276
  • 277
  • 278
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена