Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5941 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 July 2008 - 07:06 PM

Цитат

Тея дни видях куче, което ми представиха, като потомък от развъдник на Бойко Борисов.
Интересно ми стана, щото кучетата, за който става въпрос ги знам и... са кастрирани. Кажете бе хора, как ги правят тея неща, че толкова народ се опитва да го открие тоя метод. B)

В паспорта му така пишело каракачанка.
Викам им, че не е вярно и е бок, ама те си помислиха, че ги бъзикам нещо.
Все пак си има и документ...
После отишли хората в клуба и ги приели веднага. В тоя клуб нямало нужда да има документи за произход. Хората били специалисти и веднага разбирали, кое е истинско и кое не.
Става въпрос за последния клуб на бок.
Занислих се, как искат да ги приемат на сериозно тея хора от клуба, при положение, че ги правят съвсем явно тея глупости...

Не се заяждам или шегувам, просто споделям.

ами праят ги много просто бре. както напраяха с Мурджо и с ана - голямата шпакла.
първия ревеше за купи и медали, не му ги дадаха при БОК и хоп - умника стана каракачанкаджия, че и селекционер на сичкото отгоря  :huh:
Шпаклата отиди на една изложба на БОК ама нямаше документи, върнаха я и тя хоп, айде-е-е-е и тя при каракачанкаджиите, миндила стана каракачанско куче.
тъй чи не питай тук. по-лесно щий да питаш вашти ора. Те научаха народа как стават тез работи.

и да не помислиш че са заяждам или шегувам, просто споделям
User's Signature

Качена снимка

#5942 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 07:09 PM

Абе, нали хората няма да коментираме уж?
За кучетата става дума, май?!

Пък тея дето ги упоменаваш кучетата ги смениха.

Аз питам конкретно как се вади от скастрирано куче поколение?
И не се заяждам!
Просто си е толкова явна пародия, а никой не си отваря устата.

#5943 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 07:20 PM

Цитат

Абе, нали хората няма да коментираме уж?
За кучетата става дума, май?!

Пък тея дето ги упоменаваш кучетата ги смениха.

Аз питам конкретно как се вади от скастрирано куче поколение?
И не се заяждам!
Просто си е толкова явна пародия, а никой не си отваря устата.

с кво ги смениха като най-напред ги казваха БОК, пък посля като видяха, че далаверата й другаде станаха КК.

не знам как са вади от скопено куче, можи отговорника по селекция да знай, питай него.

и аз не са заяждам, само прая аналогии и отговарям

и има ли нещо дето да нее пародия ако има - кажи го.
User's Signature

Качена снимка

#5944 Потребителят е офлайн   STARTER Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 07:23 PM

Ами мога да ти го покажа!

Тамън ще си кажеш мнението и за овцете... кокошките де.
:yahoo:

#5945 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 07:27 PM

Цитат

Ами мога да ти го покажа!

Тамън ще си кажеш мнението и за овцете... кокошките де.
:yahoo:

не ми показвай, ами ми кажи.
пък колкото до мнението - се ша го измундрим някак си.
User's Signature

Качена снимка

#5946 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 09:00 PM

Цитат

Цитат

Абе не съм каракачан, ама сигурно познавам повече каракачани от всички пишещи във форума взети заедно, ама това е друга тема  ;D

а-а-а-а, бъркаш. тук са изхвърляш на метеното.
немой да знайш по-добре нещата от каракачанкаджиите. те каракачани не са виждали, ама за сметка на туй - знаят кво представлява каракачанското куче  :huh:

А-а-а-а не съм казал че знам нещатата по-добре от когото и да било, казах че познавам много каракачани :blink:
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#5947 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 09:04 PM

Цитат

Тея дни видях куче, което ми представиха, като потомък от развъдник на Бойко Борисов.
Интересно ми стана, щото кучетата, за който става въпрос ги знам и... са кастрирани. Кажете бе хора, как ги правят тея неща, че толкова народ се опитва да го открие тоя метод. B)

После отишли хората в клуба и ги приели веднага. В тоя клуб нямало нужда да има документи за произход. Хората били специалисти и веднага разбирали, кое е истинско и кое не.
Занислих се, как искат да ги приемат на сериозно тея хора от клуба, при положение, че ги правят съвсем явно тея глупости...

Това за пореден път доказва стъкмистиката в така наречените племенни книги.

Макар че то сега е модерно всичко да се свързва с Бойко Борисов, така че що да не представят потомство от кастрираните му кучета - може и те да са "суперкучета" и кастрирани да вадят поколение ;D ;D ;D
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#5948 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 09:09 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Абе не съм каракачан, ама сигурно познавам повече каракачани от всички пишещи във форума взети заедно, ама това е друга тема  ;D

а-а-а-а, бъркаш. тук са изхвърляш на метеното.
немой да знайш по-добре нещата от каракачанкаджиите. те каракачани не са виждали, ама за сметка на туй - знаят кво представлява каракачанското куче  :huh:

А-а-а-а не съм казал че знам нещатата по-добре от когото и да било, казах че познавам много каракачани :blink:

Хитрец си ти Андрешко-о-о-о. Знайш ти, много работи знайш  ;D
User's Signature

Качена снимка

#5949 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 09:11 PM

Цитат

Цитат

Това за пореден път доказва стъкмистиката в така наречените племенни книги.

Макар че то сега е модерно всичко да се свързва с Бойко Борисов, така че що да не представят потомство от кастрираните му кучета - може и те да са "суперкучета" и кастрирани да вадят поколение ;D ;D ;D

амчи как  :blink:
той налий богопомазан - демек заченат безпорочно, нищо чудно и кучатта му да са размнужават чрез пъпкуване или клониране  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5950 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 08:33 AM

;D ;D ;D ;D ;D

То на ББ така му се получават нещата от скопена кучка вади палета, от 20 ремонтни фирми една вади и тя ше е на съдружника на жена му и тн и тн и тн.
Не го харесвам ама хич, но от някои мои познати, които го познават доста добре знам следното - той си обича кучетата и никога не е претендирал, че дава от кастрирани песове расово потомство.
Познавам за сметка на това едни личности дето продават БОК/КК (напоследък БОК е по-модерната марка поне в София) и от неговите, и от ТИТО (горубленските каракачанки), и от Седефчевите (по-известни като пернишки каракачанки), без въобще да са виждали въпросните кучета, дори и на снимка. И всичките са зли и бесни и направо ще те изядат и трябвало да им минават чинии между предните крака (Илде това си е описание достойно за стандарт) и чат пат братята и сестрите им се продават я за питбул, я за булмастиф....
Стартер що я повдигна тая тема...

#5951 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 09:06 AM

Цитат

;D ;D ;D ;D ;D

То на ББ така му се получават нещата от скопена кучка вади палета, от 20 ремонтни фирми една вади и тя ше е на съдружника на жена му и тн и тн и тн.
Не го харесвам ама хич, но от някои мои познати, които го познават доста добре знам следното - той си обича кучетата и никога не е претендирал, че дава от кастрирани песове расово потомство.
Познавам за сметка на това едни личности дето продават БОК/КК (напоследък БОК е по-модерната марка поне в София) и от неговите, и от ТИТО (горубленските каракачанки), и от Седефчевите (по-известни като пернишки каракачанки), без въобще да са виждали въпросните кучета, дори и на снимка. И всичките са зли и бесни и направо ще те изядат и трябвало да им минават чинии между предните крака (Илде това си е описание достойно за стандарт) и чат пат братята и сестрите им се продават я за питбул, я за булмастиф....

Я подхвани темата, пък може и да я разнищим  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5952 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 09:34 AM

Цитат

Цитат

;D ;D ;D ;D ;D

Откъде да я зафащаме от стандартните описания??? или от търговските марки???

#5953 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 10:50 AM

Цитат

Цитат

Цитат

;D ;D ;D ;D ;D

Отдето и да я зафанеш, се същите редки л..на ша са получат. Тъй чи давай смело, пък посля ша му мислим.
User's Signature

Качена снимка

#5954 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 02:48 PM

Цитат

А ми като начало вземи кажи кой е въпросния кучкар, развъдчик, търговец или там какъвто се води
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#5955 Потребителят е офлайн   George2502 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2008 - 03:06 PM

Цитат

Цитат

А ми като начало вземи кажи кой е въпросния кучкар, развъдчик, търговец или там какъвто се води

Търговци са и не е един.
Доколкото съм чул и видял лично само се представят за хора на развъдчиците, не съм видял с очите си да са контактували с тях.

#5956 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 July 2008 - 12:59 PM

илде,много държа да ми кажеш от коя изложба са ме върнали, защото на всички на които съм ходила съм участвала? искаш ли и снимков материал, или ме бъркаш с някой друг?  документите на кучетата ми са в папки, мога да си забравя моята лична карта , но не и техните документи. не си смучи глупости от пръстите. и не съм си прекръстила кучетата от бок на кк , имам си 5 бокчета и 1 кк, и само с едното съм в макк. и всички си ги гледам, и не ме вълнува измислената ти далавера която гоня нито жалка субсидия от 100 лв на година на куче за ваксини и прочее.жалка комедия, голям балон който се надува с тъпи фрази на осмокласници с изцепки за генни решетки и  разговори само за пари, плюене и интриги, кучета с розови носове и цвят като голдън ретривър,......
как става кучило от скопени, или как раждат от умряли, или от обратни захапки, ами става - това е страната с неограничените възможности, не го ли разбрахте.а това, че се използва името на някои и уж кученцата са от него , ама той човека и представа си няма - не е ново. на 28.4.2007 бях на  макк изложба ,,панчарево,, и знаех призовете по класиране. два месеца след това чета обява ,,елитни кк - родители шампиони от панчарево,, и онемях. писах им че са послъгали, и те си избърсаха ръцете с фразата , че децата писали обявата и нещо сбъркали.....
жоре 2502 трябва да са широки , то не може така , трябва да могат да се борят с валяци, багери , бетоновози и в масови безредици да бутат по 5 човека  наведнъж.  така че докато има фрази , аз акъл не искам, генна решетка, и тая що го купи от него а не от мен,  делене ла лагери и велики специалисти със ,,световни ,, глупости до никъде няма да се стигне.
User's Signature

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org

#5957 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 01:10 PM

Цитат

илде,много държа да ми кажеш от коя изложба са ме върнали, защото на всички на които съм ходила съм участвала? искаш ли и снимков материал, или ме бъркаш с някой друг?  документите на кучетата ми са в папки, мога да си забравя моята лична карта , но не и техните документи. не си смучи глупости от пръстите. и не съм си прекръстила кучетата от бок на кк , имам си 5 бокчета и 1 кк, и само с едното съм в макк. и всички си ги гледам, и не ме вълнува измислената ти далавера която гоня нито жалка субсидия от 100 лв на година на куче за ваксини и прочее.жалка комедия, голям балон който се надува с тъпи фрази на осмокласници с изцепки за генни решетки и  разговори само за пари, плюене и интриги, кучета с розови носове и цвят като голдън ретривър,......
как става кучило от скопени, или как раждат от умряли, или от обратни захапки, ами става - това е страната с неограничените възможности, не го ли разбрахте.а това, че се използва името на някои и уж кученцата са от него , ама той човека и представа си няма - не е ново. на 28.4.2007 бях на  макк изложба ,,панчарево,, и знаех призовете по класиране. два месеца след това чета обява ,,елитни кк - родители шампиони от панчарево,, и онемях. писах им че са послъгали, и те си избърсаха ръцете с фразата , че децата писали обявата и нещо сбъркали.....
жоре 2502 трябва да са широки , то не може така , трябва да могат да се борят с валяци, багери , бетоновози и в масови безредици да бутат по 5 човека  наведнъж.  така че докато има фрази , аз акъл не искам, генна решетка, и тая що го купи от него а не от мен,  делене ла лагери и велики специалисти със ,,световни ,, глупости до никъде няма да се стигне.

леле-е-е-е, аннннннннно браво ма. кък можа да напишеш толкоз много нещо. явно ша си много умна  ;D
User's Signature

Качена снимка

#5958 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 July 2008 - 01:15 PM

и още мога ;)
User's Signature

#5959 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 July 2008 - 03:12 PM

чакам да ми кажеш от коя изложба са ме върнали? и чакам извинение за това , ,,че като са ме върнали, съм била недоволна и съм отишла в макк,,. глупости неземни, господи боже и твойте вересии....... :rolleyes: :huh:
User's Signature

#5960 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2008 - 05:59 PM

Цитат

чакам да ми кажеш от коя изложба са ме върнали? и чакам извинение за това , ,,че като са ме върнали, съм била недоволна и съм отишла в макк,,. глупости неземни, господи боже и твойте вересии....... :rolleyes: :huh:

Анннче , не го слушай ИЛДЮ.Попаднала си на точното място.Росенчу,Вергилчу, лъжеца ВУЧКОВ и те са минали по този път и са доволни. ;D ;D ;D
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена