Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5981 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 July 2008 - 11:21 AM

уплаши ме,направо умрях от страх,не се изживявам като нищо,просто се опитвам да ти кажа,че не може да се съдят хората просто така,не е добре
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#5982 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 11:25 AM

Цитат

уплаши ме,направо умрях от страх,не се изживявам като нищо,просто се опитвам да ти кажа,че не може да се съдят хората просто така,не е добре

виж кво.
аз ни съм мечка, че да та плаша
явно ми хвърляш ръкавица. ша я поема, знай, чи аз прая ожестови на добра воля само един път. към тебя ги напраях няколко, но явно и ти искаш да си прицел за задявки.
нямаш проблем, аз мога.
User's Signature

Качена снимка

#5983 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 11:27 AM

не искам да се заяждам с никого,както и с мен да се заяждат,смятам,че не е редно да нападаш хората така
User's Signature

#5984 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 11:33 AM

Цитат

не искам да се заяждам с никого,както и с мен да се заяждат,смятам,че не е редно да нападаш хората така

много неща не са редни.
едно от тях е да нямаш достойнство и да са мяташ насам-натам според интереса.

пиша ти най-възпитано (доколкото моя) - спри са и мисли за твойти си комуникации.
остаи плазмодиите сами да са опраят, иначе рискуваш да са омязате и посля няма да са сърдиш.
User's Signature

Качена снимка

#5985 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 11:35 AM

ама и ти си един,все на заяждане го обръщаш,айде стига,че ще ни пусне в отпуска мода
User's Signature

#5986 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 11:38 AM

Цитат

ама и ти си един,все на заяждане го обръщаш,айде стига,че ще ни пусне в отпуска мода

не е вярно.
кво да прая, че много воня понякога са носи и ма дразни.
ади, много ти здрави. ся отивам да си видя кокошкити - те поне винаги куткудячат приятелски.
User's Signature

Качена снимка

#5987 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 July 2008 - 11:55 AM

презираш или не, не ме интересува. ти не си важен критерии г-н Анонимник  . аз си стоя зад името иси заставам зад казаното от мен г-н анонимник. хаиде разбор на твоето съчинение сега:
от изложба не са ме връщали, аз не съм се карала с никой , инициативата не е от моя страна. хайде ще карам с имена..... графа нино се сдърпа с мен два пъти - на 6.10.2007 - памидово, и на 17.11.2007.-дряновски манастир. каза че кучето ми е миндил и да не го водя на изложби, изсмях му се и му казах да си гледа работата.думата миндил  я взаимствах от неговия речник като смешно нарицателно.пак не си изсмука от пръстите кой с кого се е карал, пропуск илде.ако си гледах интереса щях да си стоя в бок да кимам с глава като овца и да слушам глупост на осмокласници за генни решетки---такова понятие в биологията май няма, а?или за уеднаквяване на кучетата в еднотипни- още една глупост.така ,че както каза ти по добре да съм КУЧКАрка отколкото някой в заблудената масовка, и се радвам че съм без морал както казваш. и от както за трети път нино се скара с мен декември - 2007 на комплекс ,,9-ти километър,, за въпросния мой ,,миндил,,се заформи караница в фояето на комплекса, на Любо Бояджиев му писна да слуша глупости и каза едно ,,, ...от всички кучета бок, само едно е без капка съмнение в произхода си......,,, и има и свидетели, да не кажеш че съм интригантка......нино,аз, мъжа ми, любо,сина му,ангел иванов, васил тимарев, данчо съдията, и още няколко.смях и трагикомедия в театъра на абсурдите и балона бок.и родословни стъкмистики, защо се прави родословна справка и се спуска номер в регистъра на кучета които са от попа и компания алхимици, отговор не получих , явно е бил с повишена трудност този въпрос.плюеш че ще си сменям кучетата, не не съм ги сменила, гледам ги и ги показвам като пример за смеска някои от тях, куци ,къорави и сакати при мен няма, има прибрани от улицата които бяха изхвърлени. гледам си го и него.и колкото ги гледам и сравнявам примерно с тези на дънди толкова разликите между тях са от тук до небето, те не са виновни ,че някои загубеняк ги смесил с кавказка или сен бернар и още прочее, и се убеждавам , че онази карикатура с кучетата е много правилна.нали наскоро в бок правиха бракуване на кучета които не отговарят на стандарта-какво стана, къде е поместена информацията за бракуваните, никъде. раздадени ли са, кастрирани ли са, покрити ли са и се продължава с конвейра. пълна мъгла.а,и да ти кажа не съм ялен на макк- засега. аз акъл винаги искам илде, този които не искал акъл си знае кои е ,него визирах. аз събирам всеки публикуван материал за кучето било бок или кк.истината е някъде там в неизвестното,но от интриги и интереси скоро няма да излезе, затова всеки сам си я търси.всеки да вярва в каквото иска и да ходи при когото иска, аз за мен си реших.май и ,,ТО-ПО,, се махна от бок, и тои ще да е предател сигурно.гледам на бок изложба призъор Марко- ,,Вучо,, куче от кк развъдник,комедия.затова не пишат хора тук, заради интриганти и плюнчовци,и като не ви изнася всичко се извърта към интереси уж за субсидии. лесно е да си бършеш ръцете с други понятия г-н анонимник.я,как си познал, че ще пиша тук и където реша- нали съм дебелоока без срам и морал, изменничка.ама и вие като стефчо който не е с мен е против мен, браво все така си давайте. то който може мисли и вижда.така че по добре КУЧКАрка, отколкото участник в абсурдистан.много ти здраве и специален поздрав за теб ,,,шест кокошки съм заклала,,.
User's Signature

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org

#5988 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 12:09 PM

:chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika: :chaika:........на път за кк.Камчия и извънредната изложба на НК БОК.......... :chaika: :chaika: :chaika: :chaika:
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#5989 Потребителят е офлайн   orlandopg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 12:46 PM

Анче,доколкото си спомням р-к "Вучо" както и други с "цистите" преди бяха БОК? Защо ти е чудно че Марко бил призьор?

#5990 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 12:51 PM

Цитат

презираш или не, не ме интересува. ти не си важен критерии г-н Анонимник  . аз си стоя зад името иси заставам зад казаното от мен г-н анонимник. хаиде разбор на твоето съчинение сега:
от изложба не са ме връщали, аз не съм се карала с никой , инициативата не е от моя страна. хайде ще карам с имена..... графа нино се сдърпа с мен два пъти - на 6.10.2007 - памидово, и на 17.11.2007.-дряновски манастир. каза че кучето ми е миндил и да не го водя на изложби, изсмях му се и му казах да си гледа работата.думата миндил  я взаимствах от неговия речник като смешно нарицателно.пак не си изсмука от пръстите кой с кого се е карал, пропуск илде.ако си гледах интереса щях да си стоя в бок да кимам с глава като овца и да слушам глупост на осмокласници за генни решетки---такова понятие в биологията май няма, а?или за уеднаквяване на кучетата в еднотипни- още една глупост.така ,че както каза ти по добре да съм КУЧКАрка отколкото някой в заблудената масовка, и се радвам че съм без морал както казваш. и от както за трети път нино се скара с мен декември - 2007 на комплекс ,,9-ти километър,, за въпросния мой ,,миндил,,се заформи караница в фояето на комплекса, на Любо Бояджиев му писна да слуша глупости и каза едно ,,, ...от всички кучета бок, само едно е без капка съмнение в произхода си......,,, и има и свидетели, да не кажеш че съм интригантка......нино,аз, мъжа ми, любо,сина му,ангел иванов, васил тимарев, данчо съдията, и още няколко.смях и трагикомедия в театъра на абсурдите и балона бок.и родословни стъкмистики, защо се прави родословна справка и се спуска номер в регистъра на кучета които са от попа и компания алхимици, отговор не получих , явно е бил с повишена трудност този въпрос.плюеш че ще си сменям кучетата, не не съм ги сменила, гледам ги и ги показвам като пример за смеска някои от тях, куци ,къорави и сакати при мен няма, има прибрани от улицата които бяха изхвърлени. гледам си го и него.и колкото ги гледам и сравнявам примерно с тези на дънди толкова разликите между тях са от тук до небето, те не са виновни ,че някои загубеняк ги смесил с кавказка или сен бернар и още прочее, и се убеждавам , че онази карикатура с кучетата е много правилна.нали наскоро в бок правиха бракуване на кучета които не отговарят на стандарта-какво стана, къде е поместена информацията за бракуваните, никъде. раздадени ли са, кастрирани ли са, покрити ли са и се продължава с конвейра. пълна мъгла.а,и да ти кажа не съм ялен на макк- засега. аз акъл винаги искам илде, този които не искал акъл си знае кои е ,него визирах. аз събирам всеки публикуван материал за кучето било бок или кк.истината е някъде там в неизвестното,но от интриги и интереси скоро няма да излезе, затова всеки сам си я търси.всеки да вярва в каквото иска и да ходи при когото иска, аз за мен си реших.май и ,,ТО-ПО,, се махна от бок, и тои ще да е предател сигурно.гледам на бок изложба призъор Марко- ,,Вучо,, куче от кк развъдник,комедия.затова не пишат хора тук, заради интриганти и плюнчовци,и като не ви изнася всичко се извърта към интереси уж за субсидии. лесно е да си бършеш ръцете с други понятия г-н анонимник.я,как си познал, че ще пиша тук и където реша- нали съм дебелоока без срам и морал, изменничка.ама и вие като стефчо който не е с мен е против мен, браво все така си давайте. то който може мисли и вижда.така че по добре КУЧКАрка, отколкото участник в абсурдистан.много ти здраве и специален поздрав за теб ,,,шест кокошки съм заклала,,.

Неше-е-е-е-в !
Изгуби баса. Ша черпиш

Аз кат ти казах, че дебелокожите нямат достойнство и отново ша са появят, ти не вярваше.

Нешев, запомни нещо от Илдю с кокошия мозък:

Който си й пюл сам на суратя, не му пука дали другите го плюят.

User's Signature

Качена снимка

#5991 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 July 2008 - 12:58 PM

орлине , отговорих ти на лични.поздрави
User's Signature

#5992 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 July 2008 - 01:00 PM

илде, трябва някой да се грижи за холестерола ти, не може така, аз без теб не мога ;D ;D ;D
User's Signature

#5993 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 01:02 PM

Цитат

Анче,доколкото си спомням р-к "Вучо" както и други с "цистите" преди бяха БОК? Защо ти е чудно че Марко бил призьор?

абе orlandopg, те и тез от развъдник "ТИТО" най-напред бяха БОК, посля нещо не им оттърва и станаа КК.
Отговорника по селекция, демек баш селекционера  ;D и той скачаше, че са занимава с БОК, посля и на него нещо зе да му убива и сичките му кучата, барабар с целия "ТИТО" станаа пак КК.
Ти туй не виждаш, тръгнали са да питаш мекотелата. Амчи нали ученика тряаа да прилича на учителя си бре. че и да го замине.
User's Signature

Качена снимка

#5994 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 01:03 PM

Цитат

илде, трябва някой да се грижи за холестерола ти, не може така, аз без теб не мога ;D ;D ;D

ти мисли за твоя си, че си три пъти по-тлъста от меня  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5995 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 July 2008 - 01:13 PM

разбира се , нали трябва да си тежа на мястото ;D ;) или като не може да ти хрумне друго за интрига започваш с външен вид на опонента, моите килограми не притесняват нито мен нито познатите ми, не се притеснявам от вида си, нямам комплекси. чувствам се идеално. айде остани си със здраве.......
User's Signature

#5996 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 01:31 PM

Цитат

Цитат

разбира се , нали трябва да си тежа на мястото ;D ;) или като не може да ти хрумне друго за интрига започваш с външен вид на опонента, моите килограми не притесняват нито мен нито познатите ми, не се притеснявам от вида си, нямам комплекси. чувствам се идеално. айде остани си със здраве.......

аннно, анно пак са изказваш неподготвена, куха лейко.
ква интрига мари. ти сама захвана.
има една приказка - в къщата на обесения за въже не са приказва пък ти - хем дебела, хем за холестерол си тръгнале да хортуваш.
тъй чи сърди са на тебя си и не бъркай понятията, бъчонко.
......ееееееееееее ,много грубо бе колега  :(недей така.......то управия няма да има така или иначе...... :-
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#5997 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 01:32 PM

Цитат

Цитат

Цитат

аннно, анно пак са изказваш неподготвена, куха лейко.
ква интрига мари. ти сама захвана.
има една приказка - в къщата на обесения за въже не са приказва пък ти - хем дебела, хем за холестерол си тръгнале да хортуваш.
тъй чи сърди са на тебя си и не бъркай понятията, бъчонко.
......ееееееееееее ,много грубо бе колега  :(недей така.......то управия няма да има така или иначе...... :-

ами докат има сбъркани сичко ша й объркано.
пък те кат не са усещат, ша си го поемат. пък кат ги гледам, им са услажда, щом не са отказват  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#5998 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 July 2008 - 01:36 PM

илде,илде, колко смешен ставаш за мъж на твоите години и образование,
както беше казал някои ,,...колко много ,,принцеси,, и само едно грахово зърно, какво грахопадение...,,
User's Signature

#5999 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 25 July 2008 - 01:49 PM

лек ти път ;D ;)
User's Signature

#6000 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2008 - 09:17 PM

Цитат

Какъв вучо, кви пет лева ... и глупости за КК ? ; Верно казва Орландо . ;)
Ади де ,
казвай ги и другите Орландо :

И р-к "Тито " преди бяха БОК  :o. А сега всички се пъчат с прекръстените имена каракаченски.
Така че и предателите росенчо, разни ани и Сие само си мислят че са сменили нещо по кучетата си.
Или както казва народа: "Пременил се Илия...пак в тия".  :huh:
Само дето лъсва липсата на морлни ценности в пеперудките които припкат за "нектарче"
от организация на организация. :->)
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • Последна »