Българско овчарско куче
Публикувано: 12 September 2008 - 02:51 PM
Е па той написа снощи и днес вече няколко мнения ;)

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 12 September 2008 - 03:14 PM
Цитат
Цитат
Може ли някой да покаже снимка на женска ку4ка с мощна костна система и голяма глава? :wub:
Ева, колко трябва да и бъде мощна костната система и колко да е голяма главата? :(Дай ориентир.
Публикувано: 12 September 2008 - 03:14 PM
Ами, аз харесвам определен тип ку4ета, които според пове4ето от Вас са смесени с Кавказци, Средноазиатци и т.н. Бях пуснала снимка на една моя ку4ка. Ще гледам да я намеря и да я пусна пак, за да я видите. Аз друго такова женско ку4е не съм виждала и за това ми е интересно! :blink:
Публикувано: 12 September 2008 - 03:17 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Може ли някой да покаже снимка на женска ку4ка с мощна костна система и голяма глава? :wub:
Ева, колко трябва да и бъде мощна костната система и колко да е голяма главата? :(Дай ориентир.
За какъв бас става въпрос? :blink:
Публикувано: 12 September 2008 - 03:22 PM
Цитат
Ами, аз харесвам определен тип ку4ета, които според пове4ето от Вас са смесени с Кавказци, Средноазиатци и т.н. Бях пуснала снимка на една моя ку4ка. Ще гледам да я намеря и да я пусна пак, за да я видите. Аз друго такова женско ку4е не съм виждала и за това ми е интересно! :blink:
Така че ако можеш качи снимка- :blink: