Българско овчарско куче
Публикувано: 06 July 2006 - 09:57 PM
Публикувано: 08 July 2006 - 04:00 PM
Цитат
Съдия Камен Литов.
eто един малък звяр с голям потенциал които на 22.07 ще направи своя дебют на ринга
Прикачени файлове
-
S4020215.JPG (20.04K)
Брой сваляния: 122
Публикувано: 11 July 2006 - 12:00 PM
всичко възможно ще направим да помогнем на хората които се занимават с развъдна дейност и хората които имат кучета или котки,поради простата причина че е правено много малко за такива до сега.
п.с до Dog.bg
Много се извинявам ако сте ме разбрали погрешно но ние даваме живота си за четирикраките ни ,а идеята която представих се отнася за тях и за останалите които ги имат.Това което искаме да предложим е както за всички така и за БОК,и не мисля че е коректно да попречвате на някой който иска да помогне с каквото и да било на домашните ни приятели...

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 14 July 2006 - 05:15 PM
Цитат
Лесно е.
Под мнението Ви има бутонче B r o w s e за избиране. Натискате го, то ви отваря директорията на вашия компютър, избирате снимката и готово. Ще ви помоля само предварително да я оразмерите, подходящите размери са 500/375 .
Успех !
Публикувано: 14 July 2006 - 09:50 PM
Цитат
няма да е зле да си направиш и ти,не за палето то все пак е произведено от развъдник на макк ,и щом знаеш какво правят ше разбереш резултата кои с кого е кръшкал,идеята им може би е да се види дали някои френски пич в семеиството(нямам впредвид талията под "френски"

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 24 July 2006 - 12:45 AM
Ето малко снимки от изложбата на БОК-Камчия 22.07.2006.
Малка посещаемост и юлски жеги...

d)
Публикувано: 02 August 2006 - 09:49 PM
Виждам добро шоу е станало в КАмчия,а колко са били хубавите кучета от БОК искам ако може някой да сподели който е бил там..Кажете ми също кои бяха съдии ?????

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 03 August 2006 - 06:41 PM
трудно. Още по трудно ми е обаче да разбера хората , които са за българската идея а се цепят от единствения легитимен клуб в България,
НК БОК - член на БРФК. Имам предвид Л. Бояджиев , Аврам Петков, Динко
Кателиев , Симеон Янакиев и т.н. За силистренци не пиша тъй като по мое скромно мнение не са толкова значими за породата , колкото горе изброените. А и повода за излизането им от НК БОК е "много аргументиран"- "кучето ми не е шампион!" Но нейсе , ще минем и без тях.
Относно специалката на 22.07. в Камчия. Бях там и мога да кажа , че се получи много добра изложба. Имаше около 50 кучета от Варна , Хасково,
Пазаджик, Добрич, Русе и Силистра. Съдии бяха К.Литов и д-р Радослав
Стойнов от Добрич. Въпреки безумните горещини участниците се представиха повече от достойно. Адмирации за Румяна Начева за отличната организация.
Публикувано: 03 August 2006 - 10:16 PM
Публикувано: 06 August 2006 - 01:05 AM
Желая да бъда разбран правилно - СПРЕТЕ ДА ИЗПОЛЗАТЕ ФОРУМА ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ И ОБИДИ - отнася се за всички пишещи. Форумите са място за общуване и водене на НОРМАЛЕН диалог.
Желанието е за говорим за Българското овчарско куче, без да има простотиите, да има нормален диалог и чуваемост, общуване в името и за кучето.
Публикувано: 11 August 2006 - 11:45 AM
Отдавна не бях влизал .Ще помоля г-н Стефан Йорданов да представи няколко снимки на шампиони на БОК като включително и неговото куче което стана през 2004г. победител в ринг ,за да обсъдим тези кучета малко по- професионално като се подведем и сравним с стандарта за БОК който е написан.
???ДОГ.БГ.-искате да говорим с аргументи и факти,ами хайде сега да го направим.Няма да се заяждаме или обиждаме -нека просто разберем истината..
п.с предлагам нещо и към г-н Стефан Попов-нека той като"професионалист"си даде мнението за шампионите и ги сравни с стандарта който е написан за бок.

Публикувано: 11 August 2006 - 04:38 PM
Прикачени файлове
-
DSC_0065.jpg (37.83K)
Брой сваляния: 125