прави чест. Разбира се , че не винаги съм бил съгласен с неговата преценка за дадена ситуация или куче. Винаги обаче съм му казвал моето мнение и то в очите. За това сме приятели с него. И заради общата кауза. Колкото до кучетата кажи ми ,кой друг освен него обикаля България ( и то с такси , което плаща от джоба си ) и подарява кученца на клубовете? Познай от три пъти.
РК БОК Силистра има 21 редовни членове , които отглеждат около 40 кучета. Няма да ги изброявам сега. Като дойдеш в Силистра ще ти предоставя информацията , която пожелаеш.
Снимките на ДОГ. БГ - никъде не видях да се твърди , че това са шампиони.Просто снимки от изложбата в Пазарджик , предполагам направени и подбрани от него.
За изложбите. Не коментираш , защото дори не предполагаш колко труд
е необходим за организирането и провеждането на такова мероприятие.
Разбира се , че е много важна разъдната дейност, но сама по себе си тя не е достатъчна за популяризирането на породата. На CACIB - а в Силистра имаше участници от Израел , Румъния и Англия и трябва да ти кажа , че гледаха с голям респект нашите кучета.
Искам да те питам още нещо. От поста на Петков а и от други хора разбрах , че от изложбата в София са останали разочаровани много хора. Защо? Може би защото както някой беше казал е била " в памет на М. Арсенов и в чест на Аврам Петков "? И какво сега? Всичките са маскари. Не става така. Трябва да се обединяваме и да водим целенасочена развъдна дейност и да умеем да оценяваме по доброто у другите. Колкото и да ни е трудно.
Мравката. Отлично куче. Такава му беше и оценката на въпросната изложба. Обаче ръст под стандарта или на минимума и рязани уши.
Любопитно ми е да видя негово поколение, но не бебета.
Знаеш че харесвам това куче. Ходи по изложби на БОК и сам ще се убедиш ,че има кучета с подобни глави и качества.
Дължа ти едно извинение. Арес е роден на 16.10.2003г. и първата му изложба е през м. май 2004. Всичко останало е така както съм го написал.
Никога не е бил шампион , защото няма качества за такъв. Между другото има красива глава , която напомня на Мравката. Но това е мое мнение.
Поздрави
На Весито не и е довършен поста.
До 500 пиксела в широчина, моля.
Прикачени файлове
-
post.jpg (16.25K)
Брой сваляния: 117