Цитат
здравейте,
Въпроси към Стефан от Силистра/понеже той не иска да се обръщаме официално към него/..
- понеже аз не знам много добре произхода на кучето Искър може ли да ни кажете нещо повече за него?
-от кой ШАро- туниният произлиза кучето на Френкев,защото Тунините на подчти всяко второ куче го наричат "Шаро" а и не само това е важно а майката на кучето също много.Аз в момента имам доста кучета с тунена кръв но да споделя изглеждат доста по-различно.
-доколкото знам не е редно да се развъждат кучета с вроден страх -вие предполагам знаете за характера на някои от кучетата от които произлизат кучетата за които говорите...
благодаря...
Така е Шаро, не искам да се обръщат официално към мен особенно хора , които съм посрещал в дома си неведнъж и на които съм помагал макар и скромно , според възможностите си.
За произхода на Искър попитай твоят приятел. Той го донесе в Силистра , аз само го платих. В клуба го водим абориген , защото нямаме данни за произхода му.
За Шаро на Френкев си направи труда и влез в страницата на Светльо от Русе . Там има информация за майка баща и т.н.
Колкото до проявите на страх, кого имаш предвид- Шаро, Родос, Ала, Сабин? Нещо се бъркаш май.
За това как изглежда Шаро .Мога да ти кажа , че това е куче което трябва да се види от възможно най-много хора . На живо.Все пак ако имаш някякви забележки към него , сподели ги.