Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#1401 Потребителят е офлайн   смехоранче Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 October 2006 - 08:49 PM

Цитат

"Един интершампион струва много. Върхът засега е сумата от 1 милион долара, която дадоха японците за такова куче, но не го купиха, а го взеха под наем за 1 година. Оправиха си популацията и го върнаха с гердан от скъпоценни камъни на стойност половин милион долара.

Явно не става дума за БОК, тъй като такова куче не би могло да бъде ИНТЕРШАМПИОН. Доколкото имам спомен японците бяха взели под аренда известен производител немско овчарско куче, може би за него става дума. Останалото дали е вярно .... То по вестниците се пише какво ли не, че и добре украсено wink

#1402 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 12:28 PM

Цитат

Цитат

"Един интершампион струва много. Върхът засега е сумата от 1 милион долара, която дадоха японците за такова куче, но не го купиха, а го взеха под наем за 1 година. Оправиха си популацията и го върнаха с гердан от скъпоценни камъни на стойност половин милион долара.

Явно не става дума за БОК, тъй като такова куче не би могло да бъде ИНТЕРШАМПИОН. Доколкото имам спомен японците бяха взели под аренда известен производител немско овчарско куче, може би за него става дума. Останалото дали е вярно .... То по вестниците се пише какво ли не, че и добре украсено wink

Никаде в статията не пише че интершампиона е БОК, а че по принцип кучетата интершампиони струват скъпо
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#1403 Потребителят е офлайн   kadebo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 01:10 PM

Нещо темата замря - имаше ли в крайна сметка изложба в Разлог или не - някой ще пусне ли някоя и друга снимка, от там ако е имало.

Намерих в нета снимка на едно куче Мурджо от Памидово - BIS на няколко от последните изложби на БКК за БОК

Качена снимка

Някой има ли повече инфо за това куче - кога е родено, от какво потекло е, "колко % чужда кръв тече във вените му" (последната част от въпроса е към спецовете от МАКК)?

#1404 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 04:09 PM

И защо въпроса ти е към МАКК,какво знаят те за тези кучета или започва пак интрига,доколкото виждам темата е БОК.????!!

#1405 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 October 2006 - 04:15 PM

Цитат

Нещо темата замря - имаше ли в крайна сметка изложба в Разлог или не - някой ще пусне ли някоя и друга снимка, от там ако е имало.

Имало е,но нямам инфо как е протекла. ;)
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#1406 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 04:25 PM

angelpik

Прикачени файлове

User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#1407 Потребителят е офлайн   troian Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 04:31 PM

cheers http://snimka.bg/alb...?album_id=72345
User's Signature

Развъждането на расови кучета с високи качества спада към културното и национално богатство на всеки народ !Българско Овчарско Куче , Българската национална гордост !

#1408 Потребителят е офлайн   kadebo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:30 AM

Цитат

И защо въпроса ти е към МАКК,какво знаят те за тези кучета или започва пак интрига,доколкото виждам темата е БОК.????!!

Явно не четете внимателно - понеже кучето е много добро съм убеден че ще се появи някой МАКК-аджия който да каже че баба му е с 25% кръв от Санбернар, а дядо му е Вълк:)

и затова съм написал, че последната част от въпроса е за тях - нали са големи познавачи и познават поименно всички кучета в България.

А сериозно наистина ме интересува да получа повече инфо за това куче - кога е родено и от кои кучета (линии) произлиза, защото според мен е куче, което напълно се вписва в стандарта на породата.

#1409 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 01:18 PM

Цитат

А сериозно наистина ме интересува да получа повече инфо за това куче - кога е родено и от кои кучета (линии) произлиза, защото според мен е куче, което напълно се вписва в стандарта на породата.

Има малко в сайта, откъдето си взел снимката, но на страничката посветена на първия републикански шампионат за БОК на БКК за БОК: http://bgdogs.net/prcbok.php

Майка: Агата
Баща: Марко
Собств: Лазар Дамянов
с. Памидово
Произв: Петьо Руски

Това, ако някой знае повече да каже.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#1410 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 08:40 PM

Цитат

Цитат

Има малко в сайта, откъдето си взел снимката, но на страничката посветена на първия републикански шампионат за БОК на БКК за БОК: http://bgdogs.net/prcbok.php

с. Памидово

Ха такаа! От къде ще изскочи заек!
Я да видим кой какво знае за родителите на родителите! b)

#1411 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 08:51 AM

Цитат

Цитат

Цитат

с. Памидово

Ха-ха-ха l)
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1412 Потребителят е офлайн   kadebo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 10:06 AM

[quote] Я да видим кой какво знае за родителите на родителите! b) [/QUOTE]
Ха-ха-ха l) [/quote]
Ми давайте да видим де?

Има два варянта - или са мелези или са Каракачански кучета - казвайте не се подсмихвайте

#1413 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 08:51 PM

Цитат

Ми давайте да видим де?

Има два варянта - или са мелези или са Каракачански кучета - казвайте не се подсмихвайте

Това си е в тяхния стил - подметнат нещо и се покриват - сега ще кажат че е от еди кое си куче, а баба му е Нюфаундленд или Санбернар - Преди бяха кавказци, но сега е модерно да са санбернари или хюфаундленди
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

#1414 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2006 - 09:02 PM

Цитат

Цитат

Ми давайте да видим де?

Това си е в тяхния стил - подметнат нещо и се покриват - сега ще кажат че е от еди кое си куче, а баба му е Нюфаундленд или Санбернар - Преди бяха кавказци, но сега е модерно да са санбернари или хюфаундленди

Е какво им е на Санбернарите и Нюфовете,айде да не се обиждаме така.Няма как баба му да е Нюф или Санбернар те са молоси нали знаеш каква е разликата???Айде не намесвайте другите породи кучета като се обиждате по между си a)
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#1415 Потребителят е офлайн   vikiborko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2006 - 04:41 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

с. Памидово

Ха-ха-ха l)

Мога да ви дам пълно родословие на Мурджо ако желаете.Кръвта му е чиста кажете точно ако имате някакви съмнения

Прикачени файлове

#1416 Потребителят е офлайн   vikiborko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2006 - 04:45 PM

Това е баща му на Мурджо-Марко

Прикачени файлове

#1417 Потребителят е офлайн   vikiborko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2006 - 04:54 PM

Много време не бях влизал в ДОГ бг ,но нищо ново не виждам,пак същите истории, пак същите разбирачи.Абе хора това са домашни любимци-обичаите си ги. Не може всички да притежават наи-доброто.Огледаите се ,че и ние хората сме толкова различни.Много здраве и умната еи.

#1418 Потребителят е офлайн   HAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2006 - 05:02 PM

Vikiborko,
дай да го видим това пълно родословие и да видим колко му е чиста кръвта, на този Мурджо!

#1419 Потребителят е офлайн   Valkat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2006 - 05:04 PM

Да обичаш домашен любимец е едно.Те са за това собствениците да си ги обичат независимо дали на някого са грозни или симпатични ,това е личен избор.Но ,когато става въпрос не просто да се гледа куче ,а куче от определена порода и да се участва в развъдния процес,тагава наистина са важни подробностите.Говоря по принцип!

#1420 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 10:18 AM

Цитат

Да обичаш домашен любимец е едно.Те са за това собствениците да си ги обичат независимо дали на някого са грозни или симпатични ,това е личен избор.Но ,когато става въпрос не просто да се гледа куче ,а куче от определена порода и да се участва в развъдния процес,тагава наистина са важни подробностите.Говоря по принцип!

Това е абсолютно така, но дайте да видим подробностите.

Много е лесно да се каже опа-ааа, я да видим от къде ще излезе заека ха-ха-ха и да се млъкне.

Това ме навжда на мисълта че не се знае нищо конкретно, а само се подклажда поредната интрига - като знаете нещо кажете го, нали затова пита човека - явно го интересува.

това последното е по принцип не е насочено конкретно valkat
User's Signature

www.bgdogs.net

Алберт Айнщайн

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема