Цитат
Цитат
Хайде стига сте омайвали,и в БОК и КК има кучета с наличие на чужда кръв и в БОК и КК има кучета без чужда кръв.
Кучетата ви все едни и същи,но всички сте по - по - най.
Двете теми са изпълнени само с постове кои били по чистопородни,и коя селекция как се провеждала,но Алеко го е казал,"всички са маскари",не залъгвайте хората.
И кога господа ще видим ново произведени кучета,а не само стари мелези като Китан.Бокаджииските ги видяхме,те явно не се срамуват да ги покажат.
Жел,
лесно е да се говори, трудно се доказва!
Дай да видим факти! Ние дадохме достатъчно в БОК! В томовете За Каракачанското куче има бол доказателства! Само да четеш!
Айде стига с тази песен за Китан! Изтърка се плочата вече!
Китан беше куче което трудно може да се повтори, доказан еталон, признат и доста корифеи в БОК! Виж негови инбредни наследници, и ако си наясно, сам ще разбереш за какво става въпрос! Ама както се казва - лисицата като не могла да стигне гроздето, рекла че е кисело!
Ти не веднъж си доказал че не ти увира главата - колкото и да ти мирише, не признаваш че си свършил работата! Няма смисъл! Резултатът се вижда!
А общо за МАКК, имаш ли представа колко чистопородни Каракачански кучета, някои произведени в развъдници на МАКК, се използват за така модерното да се казва "ИЗЧИСТВАНЕ" на мелезите в БОК?
Здравейте колеги. Han , нищо не печелиш от личните нападки , които отправяш
към някои хора във темата. Никой не ви иска "сладкото грозде" и факта , че ти и твоите съмишленници твърдите ,че е такова нищо не означава.
Искаш факти. Ето ги. Белка , Боил и Боляр. Много добри кучета по моя скромна преценка. Винаги съм го признавал и пред техният собственник Тихомир. Обаче произхода им КУЦА! Баща Бък от Сенокос / многокротен шампион на БОК/ и майка Мура - производител С. Янакиев. Интересно какво родословие имат тези кучета при вас. Ако ги водите аборигени аз съм готов да ви предоставя най-подробна информация за бащата.Кажи сега това да не би да е така нареченото "изчистване"на мелезите от МАКК. Или и те са мелези и трябва да минат през процедурата с тухлите. Защото виждам ,че много се радваш на Шаро как си осъзнал грешката и "кастрирал мелезите от БОК" . Ами нали утре на Шаро ако не му хареса класирането на някоя от вашите изложби може пак да осъзнае грешката си . И тогава и Тито ли с тухлите....?