Българско овчарско куче
Публикувано: 29 December 2006 - 05:37 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 29 December 2006 - 06:02 PM
Цитат
"Пееш ми Пенке ле, ама кой ли ми те слуша" - народна пословица.
Айде честита ви Коледа! Да сте живи и здрави и песовете ви да се множат!
Публикувано: 29 December 2006 - 06:05 PM

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 29 December 2006 - 06:10 PM
Публикувано: 29 December 2006 - 06:15 PM
Цитат
Е как беше по Банско???видяхте ли великите бански кучета..??
разкажете...
Ооо, ШАРО, здрасти! b)
Ами от толкова софри не ми остана време за кучета да гледам, и не се чух с vane bansko. Както самият той спомена в един по-преден свой пост, най-добре е кучетата да се видят горе в планината напролет. Сега били прибрани. Записал съм си телефона му и ще му звънна някой ден да го изненадам wink Стига да е останала уговорката в сила, разбира се, но няма как да разбера, че той нещо се изгуби тия дни.
Кой го знае къде се е запила пущината cheers cheers cheers
А и с laikata малко се разминахме, та затова се разсъхна малко работата.
Публикувано: 29 December 2006 - 06:53 PM

Публикувано: 29 December 2006 - 08:05 PM
Относно Шаро--да за нас ку4етата са си велики,ако ти си имаш друг вкус това си е твое мнение.Само не искам да ни обиждаш ку4етата и да говориш за тях с подигравка.Помниш,4е ме покани на едно място когато се запознахме да доидем да видим твоите нали така??Само ,4е аз няма да доида защото ти развъждаш от друга порода,но ти ако искаш ела да видиш наште и после се подиграваи.
Весело посрещане и изкарване на новата година!!
cheers drink super best bgflag
Публикувано: 29 December 2006 - 09:06 PM
Аз не се подигравам,отговорих с думата "велики"заради многото натякване ,че вашите кучета в Банско са най-хубавите според теб.Знаеш добре какво мисля за хубавите кучета и мелезията .Мисля когато се видяхме с теб и поговорихме ти стана малко по -ясно относно представите ми за кучета.
РАйона Якоруда,Разлог,БАнско ми е познат.Аз няма да обиждам кучетата ви но не искам и ти да говориш в множествено число"елате и ни вижте кучетата"..
Не искам също да забравяш факта ,че Банско бе първото място откъдето тръгна мелезията в БГ с санбернар..../предполагам това го знаеш/.А това ,че няма да дойдеш при мен заради това ,че развъждам от друга порода -Ване ,подчертай го добре пред другите защото ак о е така само ще се гордея.
Напролет,имаме едно малко да го наречем"съревноваване"с мои кучета и на С.ПОПОВ в с.Динката.Поканвам те и теб да присъстваш на събитието.Ще водим само по 1 кучка и 1 куче.
п.с на 5 страница в форума на КК ,в темата снимки на каракачански кучета едно момиче от Сандански е публикувала снимки на куче което е взела от Банско,затова ти казвам не говори в мн.число-нищо лично...Попитах за малко инфо от собственичката на кучето за произхода и тя ми даде това на лични:
""""""
""ами развъдника се намира малко извън града,човека се казва Радко ,на 1 км извън Банско ,мисля ,че след него има едно известно заведение ,Пири,то даже е хотел и малко прди да стигнеш там,има развъдник,той има доста кучета,има нещо като ферма"".
весели празници и на теб

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 29 December 2006 - 09:08 PM
Цитат
judge,
Ти като си съдя...... що не кажеш и не определиш кое или кои кучета на страница 119 и 120 са Български овчарски кучета? Че аз като гледам снимките, забелязвам поне четири породи.......
Публикувано: 29 December 2006 - 09:38 PM
Публикувано: 29 December 2006 - 09:38 PM
Цитат
Ване,
Много правилно се изрази! Шаро има друга порода! Порода, в която не е наливана друга кръв!
Може би голяма грешка направи г-н Попов, че когато започна да се занимава с кучета не си каза още в началото, че се стреми да СЪТВОРИ нова порода кучета, които да се наричат Българско овчарско! Сега вече е късно да си го признава!
Ако го беше признал преди години, сега нямаше да има караница кое куче какво е ....и откъде е...... и кое е по-истинско!!! А щеше да си има две различни породи:
1. Автентична българска порода - Каракачански кучета
2. Българска порода - БОК, направна на базата на 6 различни породи, от които едната е Каракачанското куче!
Публикувано: 29 December 2006 - 09:40 PM
Цитат
по какво ги разпознавате ,че са еднакви по цветовете ли? bash или по височина и дължина евентуално на козината ouu

Публикувано: 29 December 2006 - 10:02 PM