Публикувано: 14 January 2007 - 03:17 PM
Ангеле,Ангеле,значи съм прав за меродията?След като заявяваш,че те интересува само една порода(далматин),защо пишеш във всички породи и философстваш??Гледам те по всички сайтове почваш да спориш с някой опонент и ви избива една философия та чак ветеринарните доктори да ви завидят и да се чудят за какво са учили,вместо да говорите за кинология.И стига си преиначавал думите на хората ,когато напишат нещо или си мислиш,че като си администратор някъде или модератор можеш да префасонираш нещата.!!Ето ти пример,не бил си казал,защо хората с БОК не ходели на изложби ,а че не ходят.Напротив това е важното,причината заради която не ходят.А не твойта тънка мисъл,разбирайте ,че няма кучета ,затова не ходят!!И да те питам пред всички ,къде ти се привидяха тези заплахи,като съм написал да не плюете срещо вятъра ,защото ще се наплюете??Искаш да им втълпиш на хората,на вижте ги съдиите се заканват и заплашват.Няма да стане ,защото повечето хора ме познават и знаят ,че на мен не ми оказва никакво влияние отношението към собственика със отношението ми към кучето му!!А когато искам да заплаша някой ще му го напиша на лични,не се притеснявай!
Така ,че престани да правиш разбор,кой какво искал да каже ,хората достатъчно имат акъл в главата за да разберат сами!!
ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.