Българско овчарско куче
Публикувано: 28 February 2008 - 06:59 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Дреме ти.На мен ми харесват.Като не влизат защо ги ползват за разплод? ;D ;D
Публикувано: 28 February 2008 - 07:02 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 07:06 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ми да.Тъкмо с него ще си ходиш на различни специалки,къде за нюф ,къде за БОК ,а може и други ;D ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 28 February 2008 - 07:09 PM
Цитат
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 07:10 PM
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 07:13 PM
Цитат
Цитат
Именно де.Това имах предвид

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 28 February 2008 - 07:14 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 07:17 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Именно де.Това имах предвид
Публикувано: 28 February 2008 - 08:14 PM
Цитат
Публикувано: 28 February 2008 - 08:51 PM
Цитат
И как пък все се ловите за половин дума ,Стефане.Имаше черно бели ,разбира се .Ама като се правеше "великия" стандарт къде бяха всички?И сега като ги питаш все отговарят ,че не зависело само от тях.Ама това като са поотделно ,а иначе са сила велика.Или като се преписваше стандарта ,една от друга различните фракции се чудеха как да се различват една от друга и мъдреха простотии?Дори съвсем наскоро четох пост на Попов ,в който казва ,че най-малкото нещо дето го интересувало бил цвета.Тогава този стандарт за какво е?Да го има за пред БРФК и FCI?

Публикувано: 28 February 2008 - 08:59 PM
Цитат
Цитат
И как пък все се ловите за половин дума ,Стефане.Имаше черно бели ,разбира се .Ама като се правеше "великия" стандарт къде бяха всички?И сега като ги питаш все отговарят ,че не зависело само от тях.Ама това като са поотделно ,а иначе са сила велика.Или като се преписваше стандарта ,една от друга различните фракции се чудеха как да се различват една от друга и мъдреха простотии?Дори съвсем наскоро четох пост на Попов ,в който казва ,че най-малкото нещо дето го интересувало бил цвета.Тогава този стандарт за какво е?Да го има за пред БРФК и FCI?
Публикувано: 28 February 2008 - 09:38 PM
Всички , включително и Стефан , когото се мъчите да изкарате по-черен от дявола обичаме кучето и сигурен съм не е най-важен цвета му! А аргументите за цвета в стандарта ги знаем. И какво тогава? Контра и реконтра !
Абориген , благодаря за информацията , само искам да ти кажа , че съм "запомнил" черно-бели кучета в района на Велинград , Пещера , Батак , Юндола и др. от 1964г. Нищо , че съм от Силистра. Със груба козина. И със мечи оттенък в черното. Такъв цвят има моят Арес Тичо Елит.