Българско овчарско куче
Публикувано: 18 March 2008 - 12:05 AM
Да Сурчо се казва,качва кучки
Публикувано: 18 March 2008 - 12:05 AM
Цитат
Ми тя тогаз работа била много зле бре човеко, мале, мале и сега ква ше става тя ? ? ?
Ми сега които иска да се занимава сериозно с породата ,става член на едио регионално киноложко сдружение,както направиха първо Хасково ,после Банско ,после Велинград,както е и киноложко сдружение "Канис"-гр.Добрич-УЧРЕДИТЕЛ на БРФК и продлжават да си следват линията докато в НК БОК започне да се работи истински.
Публикувано: 18 March 2008 - 12:18 AM
Тоя е кабадайлия,ще го докарваш ;)
Публикувано: 18 March 2008 - 05:08 PM
БОЯТ НАСТАНА ТУПКАТ СЪРЦАНИ,става въпрос за сърцата на развъчиците които имат по-двадесет-тридесет
овчарски кучета във фермите си,за хората които милеят за ОК на България.
Много назад някъде из форумите бях писъл,че съм оптимист и вярвам,че ще има Видов ден.Бях писъл, по-памет цитирам.
Що си мисля,че интернет ще е причина за нашето скорошно обидинение.Какво имах предвид,че всеки който се интерисува и милее за ОВЧАРСКОТО КУЧЕ НА БЪЛГАРИЯ се рови из форумите,търси мнението на този и оногова,претегля
кой колко струва и сам си решава,както много от колегите,що да прави,на кого да вярва и на кого не.
Имам идея колеги РАЗВЪДЧИЦИ,ОТ ВСИЧКИ КЛУБОВЕ,ВСИЧКИ САМОСТОЯТЕЛНО РАЗВИВАЩИ СЕ ,КИНОЛОЗИ ,КУЧКАРИ КАКТО
ЩЕТЕ ГИ НАРЕЧЕТЕ,ДА ОТВОРИМ ТЕМА В КОЯТО ВСЕКИ ДА ИЗРАЗИ СВОЕТО МНЕНИЕ КАК,ПО-КАКЪВ НАЧИН ВИЖДА ИЗХОД
ОТ ТАЗИ ПЛЕТЕНИЦА,ОТ ИНТЕРЕСЧИИ,КАРИЕСЧИИ,ПЕЧЕЛБАРИ,ИНТРИГАНТИ ,И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УТАЙКИ КОИТО НИ ПРЕЧАТ
ДА СЕ РАЗВИВАМЕ, НАЙ ВАЖНОТО ДА РЕГИСТРИРАМЕ НАЙ СТАРАТА ПОРОДА НА БАЛКАНИТЕ.
Без компромиси ,няма да постигнем нищо.Мислая,че името е препъни камъчето,за което се дърлим.Дайте да го
измислим,че да удовлетвори всеки.КАТО НЕ ИЗКЛЮЧВАМЕ И ГОЛЕМИЯ КАМЪК(КОКЪЛ) ЗА КОЙТО Е ГОЛЯМАТА БОРБА.
МОЛЯ МОДА ДА МЕ ИЗВИНИ ЗА ПИСАНЕТО С ГЛ.БУКВИ,ПИША СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО С ТАКИВА.
НЕКА ПОЛЗВАМЕ ФОРУМА ПО-ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ,КАТО ВЛЕЗЕМ В ГАЛЕРИЯ ДА ГЛЕДАМЕ САМО СНИМКИ.
МИСЛЯ,ЧЕ ИДЕЯТА МИ НЕ Е ЛОША,ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ КРЕПКО ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ :palec: :palec:

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 18 March 2008 - 05:16 PM
Цитат
БОЯТ НАСТАНА ТУПКАТ СЪРЦАНИ,става въпрос за сърцата на развъчиците които имат по-двадесет-тридесет
овчарски кучета във фермите си,за хората които милеят за ОК на България.
Много назад някъде из форумите бях писъл,че съм оптимист и вярвам,че ще има Видов ден.Бях писъл, по-памет цитирам.
Що си мисля,че интернет ще е причина за нашето скорошно обидинение.Какво имах предвид,че всеки който се интерисува и милее за ОВЧАРСКОТО КУЧЕ НА БЪЛГАРИЯ се рови из форумите,търси мнението на този и оногова,претегля
кой колко струва и сам си решава,както много от колегите,що да прави,на кого да вярва и на кого не.
Имам идея колеги РАЗВЪДЧИЦИ,ОТ ВСИЧКИ КЛУБОВЕ,ВСИЧКИ САМОСТОЯТЕЛНО РАЗВИВАЩИ СЕ ,КИНОЛОЗИ ,КУЧКАРИ КАКТО
ЩЕТЕ ГИ НАРЕЧЕТЕ,ДА ОТВОРИМ ТЕМА В КОЯТО ВСЕКИ ДА ИЗРАЗИ СВОЕТО МНЕНИЕ КАК,ПО-КАКЪВ НАЧИН ВИЖДА ИЗХОД
ОТ ТАЗИ ПЛЕТЕНИЦА,ОТ ИНТЕРЕСЧИИ,КАРИЕСЧИИ,ПЕЧЕЛБАРИ,ИНТРИГАНТИ ,И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УТАЙКИ КОИТО НИ ПРЕЧАТ
ДА СЕ РАЗВИВАМЕ, НАЙ ВАЖНОТО ДА РЕГИСТРИРАМЕ НАЙ СТАРАТА ПОРОДА НА БАЛКАНИТЕ.
Без компромиси ,няма да постигнем нищо.Мислая,че името е препъни камъчето,за което се дърлим.Дайте да го
измислим,че да удовлетвори всеки.КАТО НЕ ИЗКЛЮЧВАМЕ И ГОЛЕМИЯ КАМЪК(КОКЪЛ) ЗА КОЙТО Е ГОЛЯМАТА БОРБА.
МОЛЯ МОДА ДА МЕ ИЗВИНИ ЗА ПИСАНЕТО С ГЛ.БУКВИ,ПИША СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО С ТАКИВА.
НЕКА ПОЛЗВАМЕ ФОРУМА ПО-ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ,КАТО ВЛЕЗЕМ В ГАЛЕРИЯ ДА ГЛЕДАМЕ САМО СНИМКИ.
МИСЛЯ,ЧЕ ИДЕЯТА МИ НЕ Е ЛОША,ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ КРЕПКО ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ :palec: :palec:
ЕТо че има и здравомислещи хора БРАВО