Българско овчарско куче
Публикувано: 17 April 2008 - 07:22 PM
Я какво писмо получих на пощата си:
Цитат
Не зная до колко е вярно, до колко са слухове затова питам ти дали не си научил нещо.
Събирането в Пловдив щяло да е в х-л Лайпциг.
А някои от вас дали не знае нещо?

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 April 2008 - 08:38 PM
Цитат
Цитат
Е можеш ли по някакъв начин да докажеш ,тук във форума, че и това не е мелез ?
Публикувано: 17 April 2008 - 08:44 PM
Цитат
Цитат
Цитат
E можеш ли по някакъв начин да докажеш ,тук във форума, че и това не е мелез ?
Абе хей, вие в ред ли сте бе. Не виждате ли какво пише по-горе че сте заспорили кое е мелез, кое е стражевая и незнам си какво още. Ако това дето вано го е написал излезе нещо всичките ви приказки пет пари не струват. Не щете да разберете как стоят нещата, а спорите за нещо дето май вече въобще го няма.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:00 PM
Цитат
Цитат
Е кое друго е по убаво от Българското?
Мимо 70 за кое куче стражевая говориш,че не вдявам,за Добричко.

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 17 April 2008 - 09:00 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Да бе мимо,пак трябва да питам този или онзи дали е мелез или не е, пък тои дали ще каже истината един господ знае. Мисълта ми не е да определям на кого кучето е мелез и на кого не е,мисълта ми е ,че е краино време всички които отглеждат тези кучета,независимо за какво им служат те,да започнат да си помагат и взаимно да уважават труда си.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:01 PM
Цитат
Ми кажи как е наистина - нали затова ви питам

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 April 2008 - 09:10 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Да бе мимо,пак трябва да питам този или онзи дали е мелез или не е, пък тои дали ще каже истината един господ знае. Мисълта ми не е да определям на кого кучето е мелез и на кого не е,мисълта ми е ,че е краино време всички които отглеждат тези кучета,независимо за какво им служат те,да започнат да си помагат и взаимно да уважават труда си.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:10 PM
Цитат
Цитат
Ми кажи как е наистина - нали затова ви питам
Публикувано: 17 April 2008 - 09:11 PM
Цитат
То е ясно че Литов от 2005 драпа за това, ама нали не било така
Казала баба на мегдана ;D ;D ;D
Докога с тези тъпотии? Някои май му се иска да очерня други ;D ;D ;D.Какво могат да направят сърбите за нашата порода,че Председателя на БРФк да води преговори с тях :rolleyes: . Не вано,преговори се водят с FCI,на етап завършване са.Ще има българско овчарско куче с №...... по FCI.
Публикувано: 17 April 2008 - 09:15 PM
Цитат
То това е сигурно щото го знам от човек във федерацията, а той едва ли има интерес да ме лъже, но нека се правят на интересни.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 April 2008 - 09:16 PM
Цитат
Цитат
- По-обезпокоителното, което ми казаха е, че Камен водел преговори със сърбите за признаването на единна Балканска порода.
То е ясно че Литов от 2005 драпа за това, ама нали не било така
Казала баба на мегдана ;D ;D ;D
Докога с тези тъпотии? Някои май му се иска да очерня други ;D ;D ;D.Какво могат да направят сърбите за нашата порода,че Председателя на БРФк да води преговори с тях :rolleyes: . Не вано,преговори се водят с FCI,на етап завършване са.Ще има българско овчарско куче с №...... по FCI.
Дано да е така Жельо. Аз лично ще се радвам.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн