Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#5201 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 May 2008 - 06:53 PM

Цитат

Цитат

Днес останах очарован от хората от клуба за нашата порода в Хасково. Ще направят и силно участие на изложбата в Пазарджик, която е на 31 май от 10. 00. ч. в хцентъра на града! За сега са заявили участие любители на овчарското куче от цялата страна! Всички са добре дошли!
:huh :huh: :huh:За кои хора и за кой клуб става въпрос има в Хасково само един лигитимен от БРФК и той е КИНОЛОЖКИ КЛУБ ХАСКОВО и аз незнам членове от този клуб да участват в ПАЗАРЖИК и тия дето казваш че ще участват дали имат валидни членски карти с платен членски внос и дали са повече от двама и с кучета регистрирани от кой клуб ще участват и още нещо можешли да кажеш какво е допустимото разстояниеза провеждането на две изложби в един ден от БРФК  а ти ли не трябва ли да бъдеш и на двете и защо толелираш едната за сметка на другата и още нещо съществували НК БОК за да правиш изложба в Пазаржик тя под игидата на БРФК ли е и кои ще са съдиите повече информация за тях и кога тие дадена дата за изложба от БРФК.Аз мисля че изложбата в Пазаржик е не законна както вече е незаконен НК БОК и то по твоя вина

Де го чукаш , де се пука . Ти пък от какво си недоволен ? През последните две - три години си най - толерирания от човека когото плюеш с такъв хъс и неблагодарност ..................., ама не мога да разбера ти какво искаш.
КолКото до НК БОК , да , ще го има ако трябва и под и без "  игида " .  :yahoo:

#5202 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 07:21 PM

От доста време не пишех тук , защото профанизирахте темите.......
С малки глави и " много акъл". Искам да ти кажа само , когато двама си ги мерят не се навирай между тях , защото стават грешки!

#5203 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 07:27 PM

Ти можеш да кажеш така на някой друг не на мен господин Никой,цял живот ще си останеш наблюдател и нищо повече ;D ;D ;Dтука пак си наблюдат

#5204 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 07:42 PM

Цитат

С малки глави и " много акъл". Искам да ти кажа само , когато двама си ги мерят не се навирай между тях , защото стават грешки!

Добре дошъл Стефан Йорданов !

Не се отказвай.
На някои точно това е целта им - с лъжите си да омръзнат на другите и да ги откажат.
Поздрави !
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#5205 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 07:47 PM

Цитат

Цитат

На 31.05. колко изложби ще има? В сайта на БРФК има за Смолян, а за Пазарджик няма нищо?
   В Пазарджик е специалка само за Българското овчарско куче! И вече са заявили участие хора от почти цялата страна. Толкова са много че почвам да се притеснявам за организацията! В Смолян е за всички породи и е САС въпреки че се организира от нашия клуб в Момчиловци и най вече от Коцето, който е председател.

Това ми прилича на повторение на последните изложби на КК. Две изложби на БОК в един ден?  :rolleyes:

#5206 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 08:01 PM

Цитат

Цитат

Цитат

На 31.05. колко изложби ще има? В сайта на БРФК има за Смолян, а за Пазарджик няма нищо?
  В Пазарджик е специалка само за Българското овчарско куче! И вече са заявили участие хора от почти цялата страна. Толкова са много че почвам да се притеснявам за организацията! В Смолян е за всички породи и е САС въпреки че се организира от нашия клуб в Момчиловци и най вече от Коцето, който е председател.

Това ми прилича на повторение на последните изложби на КК. Две изложби на БОК в един ден?  :rolleyes:
Та няма да оставаме по назад от тях ;D ;D ;D

#5207 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 08:06 PM

Благодаря Петков ! Поздрави и на теб! Не съм се отказал и нямам намерение .
Бозаджиев , на тази снимка наистина съм зрител . В Пазарджик. Ти в Силистра бил ли си на изложба пък макар и като зрител ?

#5208 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 08:06 PM

Цитат

Цитат

Добре дошъл Стефан Йорданов !

Не се отказвай.
На някои точно това е целта им - с лъжите си да омръзнат на другите и да ги откажат.
Поздрави !
Много точно казано браво,но кой кого се опитва да лъже е друга тема.

#5209 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 08:09 PM

Цитат

Благодаря Петков ! Поздрави и на теб! Не съм се отказал и нямам намерение .
Бозаджиев , на тази снимка наистина съм зрител . В Пазарджик. Ти в Силистра бил ли си на изложба пък макар и като зрител ?
За периода 2004,2005 съм бил на абсолютно всички изложби без тези в Добрич и Силистра,и не само на тази в Пазарджик на доста си зрител ;D

#5210 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 08:21 PM

Наистина имаш много голям стаж в мероприятията на БРФК и НК БОК. 2004 че и 2005. Сериозна работа.

#5211 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 08:29 PM

Цитат

Наистина имаш много голям стаж в мероприятията на БРФК и НК БОК. 2004 че и 2005. Сериозна работа.
Дадох ти пример на колко изложби съм бил през това време,стажа е отделно ,или ти е къса паметта и но теб а ;D2006 в София и Пазарджик ако помниш ;Dза 2007 кажи ти ;D2008 Банско ;Dсамо теб не помня да съм те виждал с куче освен на Камчия ;D

#5212 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 08:48 PM

:blink:

Цитат

Цитат

Цитат

Днес останах очарован от хората от клуба за нашата порода в Хасково. Ще направят и силно участие на изложбата в Пазарджик, която е на 31 май от 10. 00. ч. в хцентъра на града! За сега са заявили участие любители на овчарското куче от цялата страна! Всички са добре дошли!
:huh :huh: :huh:За кои хора и за кой клуб става въпрос има в Хасково само един лигитимен от БРФК и той е КИНОЛОЖКИ КЛУБ ХАСКОВО и аз незнам членове от този клуб да участват в ПАЗАРЖИК и тия дето казваш че ще участват дали имат валидни членски карти с платен членски внос и дали са повече от двама и с кучета регистрирани от кой клуб ще участват и още нещо можешли да кажеш какво е допустимото разстояниеза провеждането на две изложби в един ден от БРФК  а ти ли не трябва ли да бъдеш и на двете и защо толелираш едната за сметка на другата и още нещо съществували НК БОК за да правиш изложба в Пазаржик тя под игидата на БРФК ли е и кои ще са съдиите повече информация за тях и кога тие дадена дата за изложба от БРФК.Аз мисля че изложбата в Пазаржик е не законна както вече е незаконен НК БОК и то по твоя вина

Де го чукаш , де се пука . Ти пък от какво си недоволен ? През последните две - три години си най - толерирания от човека когото плюеш с такъв хъс и неблагодарност ..................., ама не мога да разбера ти какво искаш.
КолКото до НК БОК , да , ще го има ако трябва и под и без "  игида " .  :yahoo:

Хей адаш тук не става въпрос да толелираш някого-аз нямам нищо против Стефан разбери -искам той да се осъзнай и да престане да внася раздори в ХАСКОВО и удари под кръста за сметка на клуба=Аз го уважавам затова дето е постигнал за породата и за кучетата и точно за това му правя забележка.ТОЙ ТРЯБВА ДА СЪБИРА ХОРАТА А НЕ ДА ГИ РАЗДЕЛЯ това е негова работа като председател наНК БОК а той изпуска нишката помалко лъжи и повече работа това е ключа за успеха смятам че всички ще го подкрепят от него зависи или ако не се промени незнам

#5213 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 08:49 PM

Ако наистина беше ходил на всички изложби през периода който посочваш можеше да ме видиш с куче и във Варна и в Русе и в Хасково и на Кранево. Сигурно си бил малък тогава и за това не помниш.
И тъй като сигурно вече дотягаме на хората спирам до тук. Не обичам празните приказки .

#5214 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 08:52 PM

Цитат

Ако наистина беше ходил на всички изложби през периода който посочваш можеше да ме видиш с куче и във Варна и в Русе и в Хасково и на Кранево. Сигурно си бил малък тогава и за това не помниш.
И тъй като сигурно вече дотягаме на хората спирам до тук. Не обичам празните приказки .
Да В Хасково вярно не съм те видял,как съм те испуснал ;D ;D ;Dаде стига толкова,кой ходил ходил,кой не здраве да има ;D

#5215 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 09:54 PM

Адаш , уважавам те като развъдчик и като мъж . За това реагирам така.
Всички искаме работата в породата да върви обаче не правим достатъчно затова.
Задай си някои въпроси , като например , лично ти и РК БОК Хасково каква информация за кучила сте подали към НК ? Какви отчисления от чл. внос към НК през последните 3-4 години сте направили?
Говориш за удари под кръста , след като най-официално обяви тук във форума , че не искаш Стефан повече да те търси и не си вдигаш телефона. Сигурно е трябвало да пробва по водомера.
И накрая ме разби с това , че единственния легитимен клуб в Хасково е киноложкия.
Какво става няма ли вече РК БОК в Хасково вече?

#5216 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 11:10 PM

Цитат

Адаш , уважавам те като развъдчик и като мъж . За това реагирам така.
Всички искаме работата в породата да върви обаче не правим достатъчно затова.
Задай си някои въпроси , като например , лично ти и РК БОК Хасково каква информация за кучила сте подали към НК ? Какви отчисления от чл. внос към НК през последните 3-4 години сте направили?
Говориш за удари под кръста , след като най-официално обяви тук във форума , че не искаш Стефан повече да те търси и не си вдигаш телефона. Сигурно е трябвало да пробва по водомера.
И накрая ме разби с това , че единственния легитимен клуб в Хасково е киноложкия.
Какво става няма ли вече РК БОК в Хасково вече?
:blink:На кого трябва да предадем тая инф. като незнаем в кого е племенната книга и кой в момента изпълнява длъжноста  на развъдната част наНК БОК преди беше ЛЮБО после един колега от Варна и от там се къса нишката ;а за членския внос за тиягодини се е внасяло доколкото знам тогава имаше друг председател.А за РК БОК Хасково да съществува и той е в секция на Киноложки клуб Хасково който е дирекно към БРФК

#5217 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 11:12 PM

Цитат

Хей Горане! Къде се беше изгубил бе, майна. Домъчня ми за тебе. 

Тук съм,как без мен ;) :blink: ;D
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#5218 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 11:14 PM

Цитат

Цитат

Е-е-ей Горане!
жив бях да та чуя бе.
хаде! де ходиш, що са губиш. тука на кучата им стана мъчно за Гора(н)та  :P
User's Signature

Качена снимка

#5219 Потребителят е офлайн   Горан Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 11:21 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Е-е-ей Горане!
жив бях да та чуя бе.

Ша засиля присъствие тез дни при кучата :yahoo: и са надяаам да не им омръзна ;D,то кат на няма с теб и темата заспива ;D ;D ;D
User's Signature

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!

#5220 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2008 - 11:22 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Е-е-ей Горане!
жив бях да та чуя бе.

Ша засиля присъствие тез дни при кучата :yahoo: и са надяаам да не им омръзна ;D,то кат на няма с теб и темата заспива ;D ;D ;D

е-е-е-е, трепач !!! пич си отсякъде  :->)
User's Signature

Качена снимка

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена