Българско овчарско куче
Публикувано: 26 May 2008 - 11:53 PM
Цитат
Не мислете... ще ви заболят главите,ето един линк за една изложба в Смолян http://www.brfk.org/?novid=171 в сайта на БРФК.Да виждате изложба в Пазарджик на БОК или друга такава???????????????????Няма такава ;D ;D ;D!Легитимни са само изложбите обявени в сайта на БРФК,www.brfk.org. Аз веднага мога да обява изложба в село "Коприва" ;D община "Пущинак" ;D,ама не е легитимнаааа щото не е под егидата,т.е. няма разрешение за провеждане от БРФК .

Четирима са те ,все така ненаситни:Лешоядово гърло,уста на чакал ,маймунски ръце и очи на човек!
Публикувано: 26 May 2008 - 11:57 PM
Цитат
Цитат
Не мислете... ще ви заболят главите,ето един линк за една изложба в Смолян http://www.brfk.org/?novid=171 в сайта на БРФК.Да виждате изложба в Пазарджик на БОК или друга такава???????????????????Няма такава ;D ;D ;D!Легитимни са само изложбите обявени в сайта на БРФК,www.brfk.org Аз веднага мога да обява изложба в село "Коприва" ;D община Пущинак ;D,ама не е легитимнаааа щото не е под егидата,т.е. няма разрешение за провеждане от БРФК .
Горане! Излагаш са :angry:
ти да ни си "КИНОЛОГ" ;D бе :huh:
естествено,

Публикувано: 27 May 2008 - 12:44 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Не мислете... ще ви заболят главите,ето един линк за една изложба в Смолян http://www.brfk.org/?novid=171 в сайта на БРФК.Да виждате изложба в Пазарджик на БОК или друга такава???????????????????Няма такава ;D ;D ;D!Легитимни са само изложбите обявени в сайта на БРФК,www.brfk.org Аз веднага мога да обява изложба в село "Коприва" ;D община Пущинак ;D,ама не е легитимнаааа щото не е под егидата,т.е. няма разрешение за провеждане от БРФК .
Горане! Излагаш са :angry:
ти да ни си "КИНОЛОГ" ;D бе :huh:
естествено, че ти не мойш, ама хала-балатираните моят :angry:

Верно ли са излагам :rolleyes:..,ама като не съм завършил"кинология",като Председателяяя....Илде,като ти отговори г-н Попов къде е завършил за кинолог и ние ша ходим да са образоваме и да не са излагаме ;D ;D....ле-ле, па като земем и научна степен,а.... :yahoo: :->)
а-а-а-а, той от ревнос няма да ни каже :'(
ама аз ша науча, не са бой. :yahoo:
Публикувано: 30 May 2008 - 11:58 AM
Начало на изложбата - 10.00 ч.
Съдии-Емин Гичмен,Лиляна Стойкович,Николина Давидовска,Пламен Митрев.
Такса участие-10.лв.
Публикувано: 01 June 2008 - 12:05 PM
Поздрави за решението!
Направи ми впечатление организацията на БКК за БОК, наистина заслужават адмирации.
Не успях да снимам, но се надявам други ако са го сторили да споделят с нас тук.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 01 June 2008 - 02:05 PM
Цитат
Поздрави за решението!
Направи ми впечатление организацията на БКК за БОК, наистина заслужават адмирации.
Не успях да снимам, но се надявам други ако са го сторили да споделят с нас тук.
Публикувано: 01 June 2008 - 02:18 PM
Цитат
Цитат
Щото неиния фотоапарат е алергичен към БОКучета ;D ;D ;D
Публикувано: 01 June 2008 - 02:43 PM
Цитат
Цитат
Поздрави за решението!
Сигурно са тръгнали за световното в Пазарджик,ама са ги отклонили от пътя и са се спрели в Сливен ;D ;D ;D
Публикувано: 01 June 2008 - 02:58 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Поздрави за решението!
Сигурно са тръгнали за световното в Пазарджик,ама са ги отклонили от пътя и са се спрели в Сливен ;D ;D ;D
Публикувано: 01 June 2008 - 03:01 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Диамандиев,
Хубав-нехубав, на харизан фотоапарат лупите не се гледат. ;D
А сега на сериозно :
Как ще снима , след като нейните "благодетели" ,
дето са и го дали да прави КК пропаганда ще си го приберат. :pionercheta: ;D
Публикувано: 01 June 2008 - 03:13 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Диамандиев,
А сега на сериозно :
Публикувано: 01 June 2008 - 03:19 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Диамандиев,
А сега на сериозно :
Е за това да качва повече снимки и по малко да пише :drugarche: :drugarche: :drugarche: :drugarche: