Публикувано: 02 June 2008 - 02:38 PM
[quote author=karaman link=topic=5001.msg417961#msg417961 date=1212407954]
[quote author=Петков link=topic=5001.msg417564#msg417564 date=1212355575]
що шти давам информация бе. да не си ми копал на лозето.
как може да си от същата банда, пък да не знайш :huh:
[/quote]
Този е от най-заблудените. :rolleyes:
Прости мУ Господи, и ти Франсе!
[/quote]
Илде, Петков , не нападайте Данди и стартера,щото и те са простолюдие като нас. Искам да кажа от МОКК ( МАКК) Само пет човека са лайнопо пърдон богопомазани. Колкото сме знаели ние преди година , толкова знаят те сега. Те които трябваше да отговарят се свряха в миши дупки и чакат решението на компетентните органи. Сигурно органите спретнаха нелигитимен УС в 23 00 ч в Пловдив. То туй решение все един ден ще излезе и тогава ще си хапят гъза.
Градски, не ви ли омръзна да спорите КК или БОК толкова години.Ефект-никакъв.
Мой познат хвърлил боба и каза че му се видяло още един клуб на БОК в най скоро време. ;D ;D
[/quote]
Караманчо в грешка си. тоя стартера не го знам и не го нападам, но той нещо се мъчи да се задява с мене.
за дандито, спецялно - без да я познавам ми й симпатична първо, щото си разбира от работата, второ - щото проявява идеализъм пък не усеща че й сред банда тарикати и трето - пък женай в края на краищата, що да не мий симпатична :blink:
що не си си довършил думата за лаино - дет си искал да пишеш "помазани". сигур щот щеше да сбъркаш - по-правилно й лаиноомазани.
кой ви крив, че не сте ги знаяли бре. :huh:
аз кокошки кат купувам, че питам дали ядат и несат, вий сте тръгнали с хора (уж хора) да са събирате а не сте се интересували те разбират ли нещо, кво ги събра да за заедно, как тъй са били по различни фронтове (не бойни, а далаверажийски) пък сега са на едно...
на твоя познат с боба да му кажеш да си гледа работата и да не са прай като онез "ясновидците" дето ги въртяха до скоро по бтв-то.
няма да има нов клуб, ша има много клубчета и тогава "КИНОЛОГИЯТА" ;D ша тряа да бяга или при САО (вече са мъчи) или ша иска да са присламчи при вас (внимавайте!!! знам гу със сигурнос :angry:).
с УЦИ-тата няма да са разбере, щото навремето много голям йм го размаха и ся и задниг да лиже - няма да стане.