Българско овчарско куче
Публикувано: 03 June 2008 - 10:39 AM
Цитат
Цитат
г-н Ст. Попов знае как се праави изложба.
Ха! ти голямо нещо каза. направо откри америка :huh:
амчи има си хас да не знай как са прай изложба. Налий "КИНОЛОГ" ;D, че и хала-бала-тиран на сичко отгоре. :yahoo:
Илде,виж сега,ти и твоя пригласник Георги,не разбирам защо се подигравате на всяка дума и мнение написано тук,просто няма смисъл,първо защото по този начин нищо не печелите,второ,защото четящите тук ви вземат за поредните комплексирани всезнайковци,трето,защото посредством многото ви,често празни думи,олекотяват позициите ви. Изложбата в Пазарджик беше чудесна,кучета,организация и т.н,всичко беше на ниво,г-н Ст. Попов не пропусна да благодари и поздрави всички присъстващи,учасници или не,това не го може всеки,имаше настроение,ред и интерес. и ти напомням,че аз съм абсолютно обективна,не ме интересуват организации,председатели,игри и интриги,хубавото си е хубаво. :->)

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 03 June 2008 - 11:07 AM
Цитат
Менюто в ресторанта беше-печено прасе,агне,салати,вина,ракия,абе богата работа,имаше песни,хора,смях и запознанства.

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 03 June 2008 - 11:30 AM
Никаква интрига,напротив,ако преглътнете негативното си лично отношение,от тук на татък изложбите ще стават все по-хубави,за радост на хората обичащи и гордеещи се със своите кучета,защото това е най-важното в крайна сметка. Илде

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 03 June 2008 - 01:44 PM
Цитат
Никаква интрига,напротив,ако преглътнете негативното си лично отношение,от тук на татък изложбите ще стават все по-хубави,за радост на хората обичащи и гордеещи се със своите кучета,защото това е най-важното в крайна сметка. Илде
абе Аннннна 3 или 33!
кви лични отношение. :huh:
кви негативни отношения. :huh:
станах банален да повтарям някои работи по 1 милион пъти и полвинта от вас да не моят да ги схванат.
в тоз форум, сички, ама абсолютно сички са ми еднакви, щото никой не познавам - ни лично, ни задочно.
ама кво да прая, като много неща много бързо научавам и "сърце юнашко не трае да гледа как" разни изцепки лъжат, мажат, комплекси избиват пък после аз съм бил комплексаря :'(
кой ти спори, че хората не си обичат кучетата. обичат си ги, ама много от тях са абдали, щото слушат тоз или онзи, той им разтяга лакърдии, ле-е-е-екичко ги изпързалва и они, горките са чудят после квой станало.
Публикувано: 03 June 2008 - 01:51 PM
леле-е-е-е, то тука докат ида да нараня кокошките и съм станал "медийна звезда" бре :yahoo:
хей, недейте тъй, ша са сърди "КИНОЛОГА" ;D
слушай ся ти, дето името ти от разни буквички, не моя дори да ги кажа.
аз не съм всеобщ любимец. аз съм вирус (Ремзи-и-и-и оглу-у-у-у, къде си ;D)
там някой написал, че имам БКК - демек, Българско Кокошкарско Куче. абе кратуно :huh:
не видиш ли че тий е Българско Каракачанско Куче :yahoo: :yahoo: :yahoo:
ти, с разните буквички :rolleyes:
аз имам 7 кучета. сичките са порода "куче". Знам ли кат са ги праяли кой пес коя кучка й саъдисал :o
ша им прайм ДНК тест ;D
хей, недейте тъй, ша са сърди "КИНОЛОГА" ;D
слушай ся ти, дето името ти от разни буквички, не моя дори да ги кажа.
аз не съм всеобщ любимец. аз съм вирус (Ремзи-и-и-и оглу-у-у-у, къде си ;D)
там някой написал, че имам БКК - демек, Българско Кокошкарско Куче. абе кратуно :huh:
не видиш ли че тий е Българско Каракачанско Куче :yahoo: :yahoo: :yahoo:
ти, с разните буквички :rolleyes:
аз имам 7 кучета. сичките са порода "куче". Знам ли кат са ги праяли кой пес коя кучка й саъдисал :o
ша им прайм ДНК тест ;D