Българско овчарско куче
Публикувано: 11 September 2008 - 09:06 PM
Цитат
Цитат
Ми що не си търсиш мъжко куче в темата за Каракачанско,ами го търсиш тук? :huh:
Публикувано: 11 September 2008 - 09:08 PM
Цитат
Уважаема г-це ветеринарен специалист,
Явно не желаете да си оскубите патката.
ОК.
Но моля ви прочетете малко повече. Например стандарта на БОК.
Там уважаема г-це не пише че има работни изпитания за кучето.
Тези изпитания са запазена марка на едни други дету дребосъците им душат вълци ей тъй за забавление.
А мецаните са в страхова невроза и депресия от тях. ;D
Публикувано: 11 September 2008 - 09:12 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Ми що не си търсиш мъжко куче в темата за Каракачанско,ами го търсиш тук? :huh:
Аз съм готов да подаря стар "автохтонен" ;D нашийник с шипове.
Само сватба и мир да има. :->)
Публикувано: 11 September 2008 - 09:15 PM
Цитат
Вместо да разсъждавате, Вие издребнявате.
Една порода, не може да бъде разглеждана извън историята, бита и народностните традиции по местата на нейното формиране.
Разглеждането на породите не може да бъде сведено единствено до биологическата същност на съответния животински вид.
А фактът, че ми задавате въпроси като горните е показател, че не си заслужава по-нататъшен диалог с Вас.
Публикувано: 11 September 2008 - 09:21 PM
Цитат
Изключително нелеп въпрос. Наистина е безпредметно да се комуникира със вас, както е усетил и колегата.
Вие не правите разлика между работни качества и работни изпитания , които не се изискват според стандарта.
Публикувано: 11 September 2008 - 09:30 PM
Цитат
Да. Всички имаме снимки. Просто трябва да се върнете назад и да ги намерите. Над 100 броя са .
Нали няма да ме помолите да ви ги пускам отново както една ваша колежка-прородно интелигентна пожела.
Дотолкова интелигентна, че не можа да ги намери.
Изхождайки от вашите фрапиращо смешни думи : ..."каде в България е имало силно овцевъдство ..." в миналото - ме съмнява силно да имате ветеринарно образование. Или наистина ако сте успели да вземете дипломата си това трябва да е станало с изключителната помощ на някои ваши женски атрибути... и слабите ангели на вашите преподаватели - мъже. ;)
Публикувано: 11 September 2008 - 09:47 PM
Цитат
Цитат
Това е Българско Овчарско Куче от ДОБРУДЖА,просто няма как да е каракачанско ;D ;D ;D
Тя може да не знае къде е Добруджа. :o :rolleyes: ;D Но не е виновна. :'(
Нека да го сравни със структурата на нейното. Така ще се увери че си отглежда поредната каракаценска вътрешно-породна красавица.
Публикувано: 11 September 2008 - 09:50 PM
Публикувано: 11 September 2008 - 09:53 PM
Публикувано: 11 September 2008 - 09:58 PM
Цитат
Ау Сиси, мнооо сте зле. ;D ;D ;D
Не съм бил банван. Но и това не е лошо нещо. ;)
И за вентилаторите не сте права. Те са специалитет на един развъдник (не е толкова далеч от Сеславци - и приличат досущ като тамошните както сте забелязали ) развъдник - макет на освиенцим, дето сега е при началника по силекциятъ на една полу-порода.
Ама тва няма да го проумейти. ;D ;D
Публикувано: 11 September 2008 - 10:01 PM
Цитат
Таро, ти предлагаш, ами ако кучето ти не хареса невестата? ;D
Сиси пуснете една ваша снимка, ако не стане кучешката сватба, поне да не сте капо-да е сигурно другуту.... ;D
Публикувано: 11 September 2008 - 10:02 PM
Цитат
Този съвет не е към точния адресат ;D Поразгледаи темите назад
може да намериш на кой развъдник са тези кучета. B)
Бързаи бавно. ;D