Dog.bg Форуми : Българско овчарско куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (386 Страници) +
  • « Първа
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Българско овчарско куче

#6221 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 September 2008 - 10:55 PM

Цитат

и как следите работните качества на БОК ...пускате ги при овцете и което издави повече овце е шампион  :huh:

Алоооо Цицката,ти майче се опитваш да се правиш на мноооооого
остроумна,дядо ти шомба ще се опита да ти опише как преди 5-6 години доказах на един остроумко,че БЪЛГАРСКОТО ОВЧАРСКО КУЧЕ никога не виждало овце кози и прочие-са му достатачни само няколко часа контакт със овце и после никой освен стопанина не е в състояние да се приближи до стадото.
          Овчарките ми охраняваха машиния ми парк и никога не бяха съжителствали със овце,този зевзек един ден ми каза,искаш ли да видиш колко са овчарски тези кучета дето все ги хвалиш.Давам ти едно агне да го пуснеш при тях,
след десет минути нищо няма да остане от него.Честно казано леки съмнения имах и аз,знаеш ли какво стана,всичките пет кучета следваха всяко движение на агнето,недопускаха и мен до агнето след няколко дни. :yahoo:
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#6222 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 10:57 PM

Цитат

Цитат

Цитат

;) ;) ;) за сега не е полезно да ме виждате ,че Хера ще си остане девствена ;D

Немой така, богинята Хера вече е уредена ;) -сигурна е. ;D
Дай да уредим другуту...че колегата Таро напира.
:->)
Петков  виждал  лиси  на  мад макс   каракацана ;D ;D

Да ти кажа - не.
Веднъж в една дискотека в сумрака тя влезе друсана и се опитаха да ми я покажат,
но тя толкоз църна - като циганка , че не се видя нищо. :o
След туй от нея бързо бързо замириса неприятно и ние се изнесохме.
B)

Качена снимка
User's Signature

История на Българите - http://www.youtube.c...JBu7VnjWaQ&NR=1
Изберете Българското !

#6223 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:00 PM

[quote author=SHOMBA link=topic=5001.msg479670#msg479670 date=1221166514]
[quote author=siskata25 link=topic=5001.msg479543#msg479543 date=1221159786]
и как следите работните качества на БОК ...пускате ги при овцете и което издави повече овце е шампион  :huh:
[/quote]
остроумна,дядо ти шомба ще се опита да ти опише как преди 5-6 години доказах на един остроумко,че БЪЛГАРСКОТО ОВЧАРСКО КУЧЕ никога не виждало овце кози и прочие-са му достатачни само няколко часа контакт със овце и после никой освен стопанина не е в състояние да се приближи до стадото.
          Овчарките ми охраняваха машиния ми парк и никога не бяха съжителствали със овце,този зевзек един ден ми каза,искаш ли да видиш колко са овчарски тези кучета дето все ги хвалиш.Давам ти едно агне да го пуснеш при тях,
след десет минути нищо няма да остане от него.Честно казано леки съмнения имах и аз,знаеш ли какво стана,всичките пет кучета следваха всяко движение на агнето,недопускаха и мен до агнето след няколко дни. :yahoo:
[/quot

Извинявай объркъл съм с със ц ,има грешка има и прошка предполагам. :izcherven:
User's Signature

#6224 Потребителят е офлайн   siskata25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:02 PM

Цитат

Цитат

;D ;D ;D деденце аз не споря дали имат или нямат,темата я поприключихме аз само попитах как  :yahoo:

#6225 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:03 PM

Цитат

Цитат

SHOMBA , така е защото то си е вродено в тях.
Тук разни псевдо оФчерки дето ни лъжат че ако не тръгнело от малко със стадото...дъра бъра...каракаченаски глупости.
Така е като си пасат виртуално оФците със джойстика.

А Сисито сеа не и до до туй. Ще пътува за Добруджата и цялатъ и в хормони и флуиди...
;D
User's Signature

Изберете Българското !

#6226 Потребителят е офлайн   siskata25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:06 PM

прошка има ,споко а ако това за пасенето онлайн беше за мене да ти каже кака ти сиси ,че и овце имам и всякаква гад божия кадето се сетиш съм гледала  ;)

#6227 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:11 PM

Цитат

прошка има ,споко а ако това за пасенето онлайн беше за мене да ти каже кака ти сиси ,че и овце имам и всякаква гад божия кадето се сетиш съм гледала  ;)

Не е за тебе. Как мога дори да си помисля подобно нещо.
То ясно си личи от снимката ти че  "...кака ти сиси ,че и овце имам и всякаква гад божия кадето се сетиш съм гледала..."
Има тук едина-дънди, дето стои само край компа и с джойстика си ги пасе
.
User's Signature

Изберете Българското !

#6228 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:12 PM

[quote author=siskata25 link=topic=5001.msg479678#msg479678 date=1221166976]
[quote author=SHOMBA link=topic=5001.msg479670#msg479670 date=1221166514]
[quote author=siskata25 link=topic=5001.msg479543#msg479543 date=1221159786]
[/quote]
[/quote]  ;D ;D ;D деденце аз не споря дали имат или нямат,темата я поприключихме аз само попитах как  :yahoo:
[/quote

Е нали дедо ти обясни точно това,как ги тестваме,а със добружанец,нема да збъркаш,Петков е прав,убави ни са к-----ата ;D
User's Signature

#6229 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:14 PM

;D  ето  я  каракацанката  на  макс

#6230 Потребителят е офлайн   siskata25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:18 PM

имам едно файлче с една подскачаща овчица ако иска да му я пратя да се забавлява :yahoo: :yahoo: :yahoo: ;D ;D ;D

#6231 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:34 PM

[quote author=SHOMBA link=topic=5001.msg479691#msg479691 date=1221167567]

пет кучета следваха всяко движение на агнето,недопускаха и мен до агнето след няколко дни. :yahoo:

Чакай сега да ти обясня :drugarche: Кучета не са те пуснали щото са те взели за зъл хишник, който иска да изяде кроткото вакло агънце, и като са разбрали за тва тез умници не дават да припариш  :angry:  тва ще е било по празници да знаеш  :P

#6232 Потребителят е офлайн   siskata25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:52 PM

:blink: ;)малко се поразрових и форумите ,и се оказа ,че мойта кучка не е чак толкова безпородна...татко и е производство на дойчин от банкя...тоест рода е с кучетата на бате бойко ;D

#6233 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 September 2008 - 11:59 PM

[quote author=siskata25 link=topic=5001.msg479716#msg479716 date=1221169969]
:blink: ;)малко се поразрових и форумите ,и се оказа ,че мойта кучка не е чак толкова безпородна...татко и е производство на дойчин от банкя...тоест рода е с кучетата на бате бойко ;D
[/quote Абе Аз кво ти казах  :huh: Кучката си е добре. Виж сега аресвай младоженеца  :wub: Искам да ти помогна ама тез от Доброжа ми свиха перките с тез красавци  :yahoo:

#6234 Потребителят е офлайн   siskata25 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 12:15 AM

:blink: давай да видя жениха ,че съм мн капризна  :->)

#6235 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 12:22 AM

Цитат

;D  ето  я  каракацанката   на  макс

Къде е бре rovshan-е ?
Не я виждам в тъмното.
Да не е тази:

http://fishki.net/comment.php?id=40362
User's Signature

Изберете Българското !

#6236 Потребителят е офлайн   Петков Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 12:35 AM

Цитат

Виж ся Сиси ,

Дано да се разбере кой-кой е в клоните на дървото на вашето родословие.
Щото не мий все едно кви ша са нашти деца. ;D

И щото питах двама от моите ергени и те казаха:

"Ний Бат`Бойко го знаим,
Ма и тъщата е важна...
;D Да не ни държи между прозореца и фикуса ?
Или да ни кара да и носим ката вечер само мечи лапи за вечеря.
;)

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

А пък втория ме пита :

" А оная русата стопанка - siskata25  с тигъра от аватара си  ще я пробваме ли дали става ...? "

Казвам му :

Бе пущино, бе мискинино, ти знаиш ли че:

Първу: стопанката е брюнетка - само мислити и елементарни кат`блондинка.

и

Втору: тя пиши , че не и капризна , ма знаиш ли - май и учила за ветеринар и ако не и ареса кучешкия секс с тебя има скалпел и ще ти окачи топкити на първото дърво...
Той нещо изръмжа по кучишки дет`не разбрах...
Ма смеиш ли да му противоричиш на този дзвер ?

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Кой знай....Божа работа....може да не стигнИтИ до Добруджата.
Ша са върнити  " в двоих девочек "полньйх"  вместе " . ;D B)

Имай на хабер че снимкити са от миналта година.Сега ергенити са още по снажни и левенти .
Кат`требе да ги водя да работят ду стадуту ги връзвам за джипа.
Щот ако видят разгонена кучка и съм само със синджиря ма носят кат скършен клон след себе си устремени към своята долцинея
.
  ;D

Кантаря веке не ги фаща.  :o
Ся внуците ги яздят :blink: на нашто ранчо, щот коня ни Валтер им е все още мнооогу височък.
;D
User's Signature

Изберете Българското !

#6237 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 06:16 AM

[quote author=NICKO link=topic=5001.msg479706#msg479706 date=1221168884]
[quote author=SHOMBA link=topic=5001.msg479691#msg479691 date=1221167567]

пет кучета следваха всяко движение на агнето,недопускаха и мен до агнето след няколко дни. :ya:  тва ще е било по празници да знаеш  :P
[/quote]

Браво NIKO,позна Гергюв ден беше,като го изядохме де,
няма отърване,те зли ама гладът е по-силен и от тока. ;D
User's Signature

#6238 Потребителят е офлайн   choban11 Икона

Публикувано: 12 September 2008 - 12:58 PM

Цитат

Цитат

Цитат

:o аз ли не съм добре или вие или не можем да се разберем! и каде според вас са тези планински райони ,полупланински да ,и каде отидохте чак в середна азия ...и след като не можем да говорим за каракачанско овчарско куче да говорим за Българско овчарко куче...каде в България е имало силно овцевъдство можеби в ТКЗС-тата по Тошово време ,нали тези кучета който вие наричате БОК са събирано от южните части на България а те са останали точно от каракачаните  :blink:

:o :-

Лайка тази май е колежка на Дуцент-Доктура. :rolleyes:
Паднах от стола от смях ;D ;D.... Илдеее, къде си, брато....? :->)

Къде може да Илде-то.

Отново някой комплексар реши проблема, не като го подложи на дискусия, демонстрирайки знания и мотивационни умения, а като отстрани този, който рови бунището на така наречената българска кинология.

Отношението към Илде-то от страна на тези, които са облечени във властта да го отстраняват или включват отново, показва две неща:

- духовната нищета на тези, които избиват комплексите си с раздаване на форумно правосъдие.
- неумението да се комуникира обосновано по теми, които не могат да се разглеждат като частни, касаещи само тази или онази порода, тази или онази личност.

Подобен начин на подход към някого, независимо кой е той, показва кризата на цялото това явление, наречено кинология и това, че шепа хора предпочитат да живуркат в уюта на безхаберието със задоволени лични потребности за сметка на това, за което също имат претенции, че са фактори в решаването му.

#6239 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 02:39 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

:o аз ли не съм добре или вие или не можем да се разберем! и каде според вас са тези планински райони ,полупланински да ,и каде отидохте чак в середна азия ...и след като не можем да говорим за каракачанско овчарско куче да говорим за Българско овчарко куче...каде в България е имало силно овцевъдство можеби в ТКЗС-тата по Тошово време ,нали тези кучета който вие наричате БОК са събирано от южните части на България а те са останали точно от каракачаните  :blink:

:o :-

Лайка тази май е колежка на Дуцент-Доктура. :rolleyes:
Паднах от стола от смях ;D ;D.... Илдеее, къде си, брато....? :->)

Къде може да Илде-то.

Отново някой комплексар реши проблема, не като го подложи на дискусия, демонстрирайки знания и мотивационни умения, а като отстрани този, който рови бунището на така наречената българска кинология.

Отношението към Илде-то от страна на тези, които са облечени във властта да го отстраняват или включват отново, показва две неща:

- духовната нищета на тези, които избиват комплексите си с раздаване на форумно правосъдие.
- неумението да се комуникира обосновано по теми, които не могат да се разглеждат като частни, касаещи само тази или онази порода, тази или онази личност.

Подобен начин на подход към някого, независимо кой е той, показва кризата на цялото това явление, наречено кинология и това, че шепа хора предпочитат да живуркат в уюта на безхаберието със задоволени лични потребности за сметка на това, за което също имат претенции, че са фактори в решаването му.

Напълно  подкряпям  написаното от теб колега :palec:,но не се безпокои,Илдето ще се появи с гръм и трясък в най скоро време,предполагам. ;D ;D ;D

#6240 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 02:42 PM

на мен също ми е мъчно за него :'(
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

• (386 Страници) +
  • « Първа
  • 310
  • 311