Българско овчарско куче
Публикувано: 01 December 2008 - 12:24 PM
Цитат
Не бе човек, имах предвид дали ги храниш със сурова храна... :(
сураовата храна е желателно за едно куче ;)
Публикувано: 01 December 2008 - 01:06 PM
и аз съм за вареното,но само на индустриални животински продукти
а домашните само сурово ;)
а домашните само сурово ;)
Публикувано: 01 December 2008 - 01:21 PM
Суровото месо когато е прясно съдържа всички необходими витамини за кучето-и аз съм за :blink:
Но при най малкото съмнение за годността на месото-винаги го варя :blink:
А за малките задължтелно всичко варено с изключение само когато има прясно смляна кайма. :blink:
Но при най малкото съмнение за годността на месото-винаги го варя :blink:
А за малките задължтелно всичко варено с изключение само когато има прясно смляна кайма. :blink:
Публикувано: 02 December 2008 - 10:16 AM
Жел,няма проблем след гранулите,разбрах какво имаш предвид,поне при моите кучета,но то си зависи от качеството на храната.
Интересно беше,когато за пръв път дадох на големите прясно издоено мляко-направо се о....пейзажа,но малките бебета си крадяха редовно мляко и отраснаха със сурово мляко без проблем....та така..кучешки истории ;D
Интересно беше,когато за пръв път дадох на големите прясно издоено мляко-направо се о....пейзажа,но малките бебета си крадяха редовно мляко и отраснаха със сурово мляко без проблем....та така..кучешки истории ;D
Публикувано: 02 December 2008 - 12:26 PM
Цитат
Жел,няма проблем след гранулите,разбрах какво имаш предвид,поне при моите кучета,но то си зависи от качеството на храната.
Почти си ме разбрал ;D,нямах в предвид "оцапан пеизаж" ;D в следствие на нискокачествени гранули, просто отпадъка от гранулите винаги е по голям ,от отпадъка месо с кост,като съотношение грамаж на храната и отпадък от нея.
Публикувано: 02 December 2008 - 05:40 PM
като ядат слама ще има балли ;D
и същото е с гранулите само трици отпадачния материал ;D
матреал има навсякъде и във всичко ;D
и същото е с гранулите само трици отпадачния материал ;D
матреал има навсякъде и във всичко ;D