zuliamska, в Mar 13 2009, 02:35 PM, написа:
megan67, в Mar 13 2009, 02:38 PM, написа:
Да ти отговоря и аз,защото това ми е наистина болна тема. Моя кавказец го откраднаха преди около 4г. Беше на 6г.,свободно пуснат. Срещу упойка,продажен вет. и пари спасение няма...
Лелееееееее, наистина ли?
Не мога да повярвам, че това може да стане. Как му поставят упойката? И като ги откраднат какво правят с кучетата, знам много тъп въпрос, но просто не мога да си обясня. Кучето не ги познава и може да ги нападне ако е по-голямо или няма значение, и после какво става?
В нашия случай всичко е било предварително подготвено. Мъжът ми беше чул,че нещо се шушука на тази тема. Просто Майк беше голям красавец-някъде из форума имам негови снимки...и до сега не съм виждала такъв цвят нито на живо,нито по форумите-пясъчно бял.
За упойката-изстрелва се.Упойка е забранено да се ползва от частни лица,особено инжективната форма,но с пари всичко се постига в тази продажна държава. Издебнаха мъжа ми ,когато отсъства за няколко часа-просто му знаеха разписанието за момента.Такова куче не се краде със сила,нито можеш да го изплашиш с гърмежи ,още по-малко със сопа. Сигурна съм,че го откраднаха някъде за разплод,просто беше прекалено красив и с рядък цвят,за да го пускат за борби.