Dog.bg Форуми : iskam nqkoi dam i kaje dali moite kutre e staff shtoto se pishe 4e e

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

iskam nqkoi dam i kaje dali moite kutre e staff shtoto se pishe 4e e

#21 Потребителят е офлайн   helguera Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 November 2012 - 09:14 AM

Абе странни хора сте всички значи , появява се някакъв тотално объркан и случаен тип , дето си снимал булонката и пита дали е пантера , и половината форум се надпреварва да го ухажва и да му отговаря. Пише против всякакви правила на форума , на латиница , започва поста със думите " ИСКАМ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ..." , през цялото време супер малоумните въпроси ..... обаче се му обръща егати вниманието. Сакън ако осъзнае ,че кучето му не е стаф , да не му направи нещо. Аз досега съм задавал 2-3 въпроса , 1000 пъти по смислени и сериозни , обаче само Весела ми отговори. Нямам нужда от внимание , не ме разбирайте погрешно , просто ми е странно ... в БГ сме свикнали да обръщаме внимание явно на нахалниците и невежите .
P.S. нямам нищо лично против човека ,нека си гледа кучето със здраве , каквато и порода да е то.

#22 Потребителят е офлайн   helguera Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 November 2012 - 09:15 AM

.

#23 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 02 November 2012 - 11:58 AM

Обръщаме внимание,защото в един момент като разберат,че не е това за което са го взели и се получава така:

Показване на мнениетоSeidd, в 10 October 2012 - 09:32 PM, написа:

И аз съм тръгнал да зема куче, набутаха ме с 200 кинта и това е даеба тъпата работа - с извинение :). Най много да го изхвърля или да го подаря на някой ...

И после съфорумците тук се чудят как да спасяват такива хайванчета.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#24 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2012 - 01:25 PM

Или решава,че е дадената порода и развъджа...после се пръкват 5-6 кученца и имат съдбата от поста на Шибуми,'щото са били излъгани...

И аз съм задавалa въпроси и ни отговор,ни нищо...дай сега да им се обидя на другите ли?
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#25 Потребителят е офлайн   sabai Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 November 2012 - 02:33 PM

Еми значи да минавам на ПИтбул и тва да е

#26 Потребителят е офлайн   pinkdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2012 - 07:16 PM

Какво значи"..да минавам на "???Ти едно куче още не си изгледал/а и се хвърляш на второ или просто смяташ да го изхвърлиш това и да си вземеш ново??Наистина задаваш тъпи въпроси,чиито отговори знаеш и без това!!Кучето ти не е стаф и да си вземеш питбул,той също няма да е питбул просто защото много ме съмнява да отделиш 1000 лв за куче..не заради нещо друго,а защото по постовете ти личи че си някой хлапак!!Извинявам се за грубия пост,не се сдържах просто :dry:

#27 Потребителят е офлайн   sabai Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 10:12 AM

Да прав си на 18 години съм и много ясно че ми е първо куче да несъм кучкар

#28 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2012 - 10:35 AM

И пит була ти ще е като "стафа", защото си прост, неграмотен и малоумен, самият факт че искаш бойна порода само заради това че е бойна, говори че си комплексиран, недорасъл и недоразвит провинциален тарикат, но тъй като мозъка ти все още е в петите, пак ще ти дадат улично куче и пак ще свърши на улицата, защото не познаваш кучето което искаш да си вземеш, най вероятно защото ти е трудно да четеш, а когато си вземеш бойно куче и не знаеш как да го обучиш, рано или късно ще започне маризът, ще го пердашиш защото не разбира какво му говориш, след това идва моментът в който ще ти висне на вратлето и пак ще набедят породата за зла и агресивна....и когато друг комплексар чуе зъл и агресивен и той ще иска пит бул и пак ще се завъртят нещата....

#29 Потребителят е офлайн   sabai Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 11:14 AM

Показване на мнениетоVGAlexandrov, в 03 November 2012 - 10:35 AM, написа:

И пит була ти ще е като "стафа", защото си прост, неграмотен и малоумен, самият факт че искаш бойна порода само заради това че е бойна, говори че си комплексиран, недорасъл и недоразвит провинциален тарикат, но тъй като мозъка ти все още е в петите, пак ще ти дадат улично куче и пак ще свърши на улицата, защото не познаваш кучето което искаш да си вземеш, най вероятно защото ти е трудно да четеш, а когато си вземеш бойно куче и не знаеш как да го обучиш, рано или късно ще започне маризът, ще го пердашиш защото не разбира какво му говориш, след това идва моментът в който ще ти висне на вратлето и пак ще набедят породата за зла и агресивна....и когато друг комплексар чуе зъл и агресивен и той ще иска пит бул и пак ще се завъртят нещата....

аве ае земи се гръмни

#30 Потребителят е офлайн   marin4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 11:23 AM

Колко добре си го казал! Ето затова някои породи се заклеймяват като агресивни...защото масово ги отглеждат ей такива момченца...комплекси, комплекси и пак комплекси.

#31 Потребителят е офлайн   Frroggy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 11:31 AM

Показване на мнениетоsabai, в 03 November 2012 - 11:14 AM, написа:

аве ае земи се гръмни

VGAlexandrov :ba_025: :ba_025: :ba_025: много точно казано.
sabai за гърмене си ти!!!! жалко, че накрая кучето ще го отнесе....

#32 Потребителят е офлайн   sabai Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 12:36 PM

Показване на мнениетоFrroggy, в 03 November 2012 - 11:31 AM, написа:

Показване на мнениетоsabai, в 03 November 2012 - 11:14 AM, написа:

аве ае земи се гръмни

VGAlexandrov :ba_025: :ba_025: :ba_025: много точно казано.
sabai за гърмене си ти!!!! жалко, че накрая кучето ще го отнесе....

кучето няма да бъде отглеждано за битки !

#33 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 01:54 PM

А вие как разбрахте,че иска куче за битки?!? Искал питбул,ми харесва му тази визия...Аз харесвам дого канарио,сега сигурно и мен ще заклеймите като тъпа и проста,защото искам порода внасяща респект,с т.н. бойна визия...
Тъпи и малоумни въпроси задава момъкът, и? Нали трябва да се научи...къде,къде по-лесно е да се попита,вместо да се прочете...от това,че не се изказва като нормален човек и е по-емоционален,се правят някакви психоанализи...
Ако си мислите,че като го наругаете,той ще промени решението си,бъркате се и то много.

Все пак това е форум и вместо да му обърнете внимание как да се грижи за кучето и друг път да не изпада в подобна ситуация,вие го отблъсквате.
User's Signature

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

#34 Потребителят е офлайн   sabai Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 02:20 PM

Показване на мнениетоLilTed, в 03 November 2012 - 01:54 PM, написа:

А вие как разбрахте,че иска куче за битки?!? Искал питбул,ми харесва му тази визия...Аз харесвам дого канарио,сега сигурно и мен ще заклеймите като тъпа и проста,защото искам порода внасяща респект,с т.н. бойна визия...
Тъпи и малоумни въпроси задава момъкът, и? Нали трябва да се научи...къде,къде по-лесно е да се попита,вместо да се прочете...от това,че не се изказва като нормален човек и е по-емоционален,се правят някакви психоанализи...
Ако си мислите,че като го наругаете,той ще промени решението си,бъркате се и то много.

Все пак това е форум и вместо да му обърнете внимание как да се грижи за кучето и друг път да не изпада в подобна ситуация,вие го отблъсквате.

Мерси :)

#35 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 November 2012 - 03:30 PM

Виж са, ако му харесва пит бул или стаф, щеше да знае как изглеждат и като види майката да му стане ясно, но той не знае как изглеждат което значи че не познава визията, от тук следва, че се води от други мотиви, защото ако бяхте казали че това е стаф и той знае че има бойно куче порода стафордшир териер щеше да е доволен, но сега знае че има мелез и не е доволен защото кучето няма да е страшно.... Лил тед, той не иска куче за битки, защото за да обучиш бойно куче трябва акъл, той иска куче което да пуска по уличните кучета и което да хапе хората :)))

П.П лил тед моля те ако харесваше визията на тия породи щеше ли да я има тая тема?? :D

#36 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• PipPipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 03:51 PM

На него му казах,казвам го и публично - не го защитавам,не одобрявам постъпката му,но и анализи от 2 думи на кръст са смешни.
Не може да знаем какво му е в главата,за съжаление. Засега го навивам да направи нещо,но ще видим.

Да,взел го е поради някакви подбуди,и? Да го разпнем и да го убием с камъни ли...Може да се е надявал,че като порасне ще оправдае очакванията му,но не би. Има си понятие момчето,в първите постове казва,че майката няма прилика със стаффа. Друго нещо - не всяко куче от родители шампиони става идеално и без забележки. Направил е грешката,дано я осъзнае.
Сам знаеш,че е по - лесно да направиш нещо и после да мислиш,нали? Плюс това психологията на хората е такава,че взима се нещо,за да го има сега,по-добре ще е да го има от вчера,а най-добре - от ония ден,пък после ще видим какво ще стане.
User's Signature

#37 Потребителят е офлайн   sabai Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 03:53 PM

Показване на мнениетоVGAlexandrov, в 03 November 2012 - 03:30 PM, написа:

Виж са, ако му харесва пит бул или стаф, щеше да знае как изглеждат и като види майката да му стане ясно, но той не знае как изглеждат което значи че не познава визията, от тук следва, че се води от други мотиви, защото ако бяхте казали че това е стаф и той знае че има бойно куче порода стафордшир териер щеше да е доволен, но сега знае че има мелез и не е доволен защото кучето няма да е страшно.... Лил тед, той не иска куче за битки, защото за да обучиш бойно куче трябва акъл, той иска куче което да пуска по уличните кучета и което да хапе хората :)))

П.П лил тед моля те ако харесваше визията на тия породи щеше ли да я има тая тема?? :D

awe лил тед лил мед искам стаф щото е красиво искам питбул щото ме кефи че всява респект а не щото може да скаса на друго куче главата и несъм толкова тъп че да го злоба срещу хората и на 19 години да ме хвърлят в затвора затва вие като си разбирате ного от кучета гледайте си ги аз ще си гледам мойто как си знам.Несъм я зел зада плаша хората или зада бия но силните кучета ми харесват тва е

#38 Потребителят е офлайн   Frroggy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 10:52 PM

Показване на мнениетоsabai, в 02 November 2012 - 02:33 PM, написа:

Еми значи да минавам на ПИтбул и тва да е

и какво ще правиш с кучето, ще го изхвърлиш на улицата или ще го дадеш на някой заблуден хлапак като теб? ще си вземеш друго ? ами ако и то не ти хареса и него ли ще махнеш? И като ти харесват тези породи не се ли поинтересува поне малко за тях преди да си вземеш ( как изглеждат , как се обучават , какви грижи изискват.) Как може да си вземеш нещо, като не си сигурен че е това което искаш ? " ...като си разбирате ного от кучета гледайте си ги аз ще си гледам мойто как си знам..." кучето не е играчка !!! не може да се отнасяме с него както си искаме особено с такива породи защото стават опасни, още повече в ръцете на неопитни като теб.

#39 Потребителят е офлайн   Frroggy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2012 - 10:56 PM

" Ако си мислите,че като го наругаете,той ще промени решението си,бъркате се и то много.
Все пак това е форум и вместо да му обърнете внимание как да се грижи за кучето и друг път да не изпада в подобна ситуация,вие го отблъсквате. "
Не го ругаем, казваме му истината такава каквато е и се надяваме да разбере грешката си и " друг път да не изпада в подобна ситуация" :ba_025: :mg_062:

#40 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 November 2012 - 08:42 AM

Кат' искаш да вдъхваш респект - вземи си мечок, не куче. И ако си на 18 години с тоя правопис трябва да съдиш държавата и по-точно министерството на образованието. Тия дето са решили да ти налеят акъл в канчето - браво, евала на хората, съмнявам се да направиш това което ти казват, но ако ги слушаш и изпълниш това което ти казват - браво и евала на теб. Аз бях до тук :) успех с кучето!

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни