iskam nqkoi dam i kaje dali moite kutre e staff shtoto se pishe 4e e
Публикувано: 02 November 2012 - 09:14 AM
P.S. нямам нищо лично против човека ,нека си гледа кучето със здраве , каквато и порода да е то.
Публикувано: 02 November 2012 - 11:58 AM
Seidd, в 10 October 2012 - 09:32 PM, написа:
И после съфорумците тук се чудят как да спасяват такива хайванчета.
Публикувано: 02 November 2012 - 01:25 PM
И аз съм задавалa въпроси и ни отговор,ни нищо...дай сега да им се обидя на другите ли?

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 02 November 2012 - 07:16 PM
Публикувано: 03 November 2012 - 10:35 AM
Публикувано: 03 November 2012 - 11:14 AM
VGAlexandrov, в 03 November 2012 - 10:35 AM, написа:
аве ае земи се гръмни
Публикувано: 03 November 2012 - 11:23 AM
Колко добре си го казал! Ето затова някои породи се заклеймяват като агресивни...защото масово ги отглеждат ей такива момченца...комплекси, комплекси и пак комплекси.
Публикувано: 03 November 2012 - 11:31 AM
sabai, в 03 November 2012 - 11:14 AM, написа:
аве ае земи се гръмни
VGAlexandrov
sabai за гърмене си ти!!!! жалко, че накрая кучето ще го отнесе....
Публикувано: 03 November 2012 - 12:36 PM
Frroggy, в 03 November 2012 - 11:31 AM, написа:
sabai, в 03 November 2012 - 11:14 AM, написа:
аве ае земи се гръмни
VGAlexandrov
sabai за гърмене си ти!!!! жалко, че накрая кучето ще го отнесе....
кучето няма да бъде отглеждано за битки !
Публикувано: 03 November 2012 - 01:54 PM
Тъпи и малоумни въпроси задава момъкът, и? Нали трябва да се научи...къде,къде по-лесно е да се попита,вместо да се прочете...от това,че не се изказва като нормален човек и е по-емоционален,се правят някакви психоанализи...
Ако си мислите,че като го наругаете,той ще промени решението си,бъркате се и то много.
Все пак това е форум и вместо да му обърнете внимание как да се грижи за кучето и друг път да не изпада в подобна ситуация,вие го отблъсквате.

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 03 November 2012 - 02:20 PM
LilTed, в 03 November 2012 - 01:54 PM, написа:
Тъпи и малоумни въпроси задава момъкът, и? Нали трябва да се научи...къде,къде по-лесно е да се попита,вместо да се прочете...от това,че не се изказва като нормален човек и е по-емоционален,се правят някакви психоанализи...
Ако си мислите,че като го наругаете,той ще промени решението си,бъркате се и то много.
Все пак това е форум и вместо да му обърнете внимание как да се грижи за кучето и друг път да не изпада в подобна ситуация,вие го отблъсквате.
Мерси :)
Публикувано: 03 November 2012 - 03:30 PM
П.П лил тед моля те ако харесваше визията на тия породи щеше ли да я има тая тема?? :D
Публикувано: 03 November 2012 - 03:51 PM
Не може да знаем какво му е в главата,за съжаление. Засега го навивам да направи нещо,но ще видим.
Да,взел го е поради някакви подбуди,и? Да го разпнем и да го убием с камъни ли...Може да се е надявал,че като порасне ще оправдае очакванията му,но не би. Има си понятие момчето,в първите постове казва,че майката няма прилика със стаффа. Друго нещо - не всяко куче от родители шампиони става идеално и без забележки. Направил е грешката,дано я осъзнае.
Сам знаеш,че е по - лесно да направиш нещо и после да мислиш,нали? Плюс това психологията на хората е такава,че взима се нещо,за да го има сега,по-добре ще е да го има от вчера,а най-добре - от ония ден,пък после ще видим какво ще стане.

Публикувано: 03 November 2012 - 03:53 PM
VGAlexandrov, в 03 November 2012 - 03:30 PM, написа:
П.П лил тед моля те ако харесваше визията на тия породи щеше ли да я има тая тема?? :D
awe лил тед лил мед искам стаф щото е красиво искам питбул щото ме кефи че всява респект а не щото може да скаса на друго куче главата и несъм толкова тъп че да го злоба срещу хората и на 19 години да ме хвърлят в затвора затва вие като си разбирате ного от кучета гледайте си ги аз ще си гледам мойто как си знам.Несъм я зел зада плаша хората или зада бия но силните кучета ми харесват тва е
Публикувано: 03 November 2012 - 10:52 PM
sabai, в 02 November 2012 - 02:33 PM, написа:
и какво ще правиш с кучето, ще го изхвърлиш на улицата или ще го дадеш на някой заблуден хлапак като теб? ще си вземеш друго ? ами ако и то не ти хареса и него ли ще махнеш? И като ти харесват тези породи не се ли поинтересува поне малко за тях преди да си вземеш ( как изглеждат , как се обучават , какви грижи изискват.) Как може да си вземеш нещо, като не си сигурен че е това което искаш ? " ...като си разбирате ного от кучета гледайте си ги аз ще си гледам мойто как си знам..." кучето не е играчка !!! не може да се отнасяме с него както си искаме особено с такива породи защото стават опасни, още повече в ръцете на неопитни като теб.
Публикувано: 03 November 2012 - 10:56 PM
Все пак това е форум и вместо да му обърнете внимание как да се грижи за кучето и друг път да не изпада в подобна ситуация,вие го отблъсквате. "
Не го ругаем, казваме му истината такава каквато е и се надяваме да разбере грешката си и " друг път да не изпада в подобна ситуация"
Публикувано: 04 November 2012 - 08:42 AM

Вход

Горе
Цитиране +