valnata
... и  ще го напълниш  с посещаемост от  рода на продавалника  където  ще се  вихрят с обявите си зоо-борси  и фермери,  имащи  през месец  кучила  от  38  ппороди. 
Ще го  превърнеш в интернет- зоо-мол,  като скапеш  първоначалната  идея на форума. 
Хора,
това нито е първи нито  е втори интернет-проект, който е  създаден като  частна  идея и се съсипва  защото  админа не смогва за  обновяването  и поддръжката  му. 
Права е 
agalina , когато  казва  че:
agalina, в 03 November 2012 - 09:58 AM, написа:

Нямате представа през годините колко модератори се извиваха на двеста и си скапваха нервите да поддържат ред. И да ги обиждат непрекъснато . И да ги заплашват . Кой ли не звънеше и правеше панаири . И на тях и особено на Дог. Щото в Бг всеки познава всеки , интереси  .. .  И то ти писне бе, животът да не един пиклив форум ,та да си късаш нервите за некви си Идеи! 
 Така ,че няма наплив от желаещи да  модерират. Нека запазим добрия тон .

Абсолютно е права, защото  лично на  една  от софийските  изложби  видях  как  Дог.Бг  го  дръпнаха  просташката  за  реверите до ринга и му изплякаха в лицето  пред цялата  тълпа:
- Кфо  пъ са писали ф  тво`а форум за  мен?
Аре  аман от простаци и  мутри, да не можеш  на  една  изложба да  отидеш да не ти  скочат особено  "обременени"  интелектуално  потребители, подвизаващите се  тук. То и  аз  ако съм на неговото  място - и  аз  ще се  чудя какво ме е  сполетяло. 
Права е  и  
bushkata в мението  си относно:
bushkata, в 03 November 2012 - 11:29 AM, написа:

Но когато не срещаш подкрепата на Админа, дори напротив, нямаш желание да правиш каквото и да е.
Аз моят си подфорум си го поддържам до колкото мога, заради уважението ми към потребителите. 
Но да се разхождам из целия форум, дори да имам права за това, нямам желание. Защото е безумно да се оправят последствия, вместо да се поправи причината за проблемите. 
Неглижирането на форума е дразнещо както за вас, така и за мен, като модератор.

Прави са  и хората, които обясняват на пръсти на особено  тропащи с краката тук,  че  този  форум никога  не е бил комерсиален проект, в следствието на което  
Няма  кой да плаща за преподновяване на  домейни, хостинги,  опции и  другите  тинтири-минтири.
Всичко, което  става  в този  форум  се прави на добра  воля.  От преводи на статии - за които  инак  преводача  би  трябвало да взима  хонорар - до доброволно ограничение  на модераторство. Абсолютно никой не  им плаща на тези  хора и на  админа за  доброволното  им време и  усилия, скъпи  ми разглезени  консуматори. 
За разлика  от този ресурс, където  има  атака  на  спам-ботове, за да стопират  подобно нежелателно  явление и да не  се  чистят на ръка  по нощите атаките  им,  на  екипите  им се плаща  заплата, и то  говоря за  екипи от  десет  души, като  топ-програмисти  взимат  официална  четирицифрена  месечна  заплата. 
Докато тук не може  да говорим за  официален  екип,  а само  за нагърбилите с дадена  задача  доброволци. Какво,  да ги  пренебрегваме ли? Не стига  че хората отделят  време и  сили,  ама дай и да се тръшкаме? Интересна постановка  по въпроса. Егоистична, най-малко.
Не мислете  че   модераторските  пагони  украсяват някого.  Аз навремето с огромно  облегчение  ги  свалих, за да остана  потребител,  понеже  разбрах  че  тази  отговорност не  е за  мен и напуснах  доброволно точно по точката посочена  от  
bushkata, само  че не съм и предполага  че  след  години  ще  дотърчат с нацупени капризни  устни  консуматорки да ни  поучават  тук кой кога в колко  трябва да се  буди  админ ли, модератор ли... Те след  малко и  с лъжиците  ще  удрят по  масата "Къде ни  е храната, подайте ни  веднага". 
Няма  нужда.