Dog.bg Форуми : Загубих си котката

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Загубих си котката

#1 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 16 August 2006 - 11:56 AM

Нямате си отделна тема за загубени - затова пускам тук:

Цитат

Изгубен сиамски котарак на 07.08.2006г. в района на къмпинг "Рай" - Камчия.
ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!

Моля Ви, ако някой чуе, че негови познати са се върнали с коте от морето, обадете ми се! Котето има нужда от лечение!

0887/384-551
nevidim@mail.bg

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 August 2006 - 12:26 PM

Това е добра идея и затова предлагам тук да се постват съобщения за загубени (по разни причини и при разни обстоятелства) домашни любимци - котки!

Дано не се случва, разбира се, но знае ли някой...

d)
User's Signature

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.

#3 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 09:47 PM

Цитат

Три котета малки белички пухкави си нямат дом.
Много приличат на Ангорските или на Персииските много са пухкави и са на около месец ако не и по-малко.
Мяло някой с добро сързе да приюти поне едно от трите и така едно по едно или по възможност заедн да са да им намерим дом, защото не заслужават да бъдат изядени от някое куче по улиците или да бъдат захвърлени на улицата.
В момента съм ги приютил, но това най-много за ден-два, съжалявам че немога повече да ги задържа, но и куче имам и проблеми доста със семейството, понеже аз съм най-малкия 
Моля който може да вземе едно от тях да пише на rado_alex@abv.bg
От костинброд съм, но и да сте от София няма да е проблем само да имате възможност за транспорт.
Едното или е родено без едно око или е претърпяла злополука, но на външен вид е чистичко и хубавичко, другите са 100% добре и утре ще ги водя на ветеринар, а за ваксини нямам възможност да им бия.
Моля някой който може да ги вземе или поне едничко да пише на майла

от тук
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#4 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 01:22 PM

Цитат

ПОДАРЯВА СЕ СИАМКА
ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА "ЗОО ПЛАНЕТ" ПОДАРЯВА СИАМСКА КОТКА (С НЕЛЕКА СЪДБА), ЖЕНСКА, КАСТРИРАНА, НА ГОДИНА И ПОЛОВИНА, ТЕЛ.: 02/8220326

Извинявам се -сега видях, че има тема Подарявам. s)
User's Signature

#5 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 03:42 PM

НАмерен сиамски котарак в кв.'Витоша' - ВЕЦ Симеоново , e-mail: bilioni@mail.bg, тел.:0887731107, град София (23:02 часа на 17.8.2006 г.)
User's Signature

#6 Потребителят е офлайн   papyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Деца, котки, пътешествия, фотография

Публикувано: 01 September 2006 - 12:13 AM

Колко е годишен този котарак и ако не се намери собственика моля, пишете ми ЛС ще го устроя в дом.
User's Signature

Обичам всички котки, вашите също.

#7 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2006 - 07:24 AM

Цитат

Колко е годишен този котарак и ако не се намери собственика моля, пишете ми ЛС ще го устроя в дом.

Нямам никаква идея - аз само копирам видени обяви от други места. Ако искате - може да звъннете на дадените телефони или да пишете на мейла. r)
User's Signature

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни