Втори живот. Осиновен от приют за безстопанствени животни с. Каменар до Ванра.
Публикувано: 04 February 2010 - 11:09 AM

Публикувано: 04 February 2010 - 11:28 AM

Най-лесния начин да се отървеш от един Верен Приятел в последните му дни когато има най-голяма нужда от любов и топлина.
Не е хубаво да пожелаваш лошо на някой но дано който го е направил да му се връща........Просто няма какво повече да кажа!
МНОГО,МНОГО СЪЖАЛЯВАМ

sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.
Публикувано: 04 February 2010 - 03:27 PM
Публикувано: 04 February 2010 - 05:51 PM

Публикувано: 04 February 2010 - 09:17 PM

########################################

Снимките са от днеска лично от мене.Доктора каза че се оправя .. по-добре било от предния път ..каза че ще се оправи.
Не знам колко е добре но, тръпки ме побиха като го видях...не знам и как ще се оправи даже... то толкова е слабо че залита като стои право ... цялото е покрито със рани (не така червени както оня ден)... муцунката му изглейждаше супер тъжна.Самата гледка е супер тъжна даже ...
П.С. Пак ще ви пиша ако има някакво развитие
Публикувано: 04 February 2010 - 09:23 PM
Публикувано: 04 February 2010 - 11:02 PM

Снимките са от днеска лично от мене.Доктора каза че се оправя .. по-добре било от предния път ..каза че ще се оправи.
Не знам колко е добре но, тръпки ме побиха като го видях...не знам и как ще се оправи даже... то толкова е слабо че залита като стои право ... цялото е покрито със рани (не така червени както оня ден)... муцунката му изглейждаше супер тъжна.Самата гледка е супер тъжна даже ...
Обикновено се въздържам да коментирам снимки,
но буллю е по-добре.
Правилната храна на често и по- малко, разходки също набързо,но редовно...
Топло, сухо и спокойно легло.
Ако има и истински приятел до него,
месец и няма да го познаем ...

Публикувано: 05 February 2010 - 02:10 PM

Това е реалността в живота и така е не само у нас,
но защо съществува тази тъмна страна - за да ни научи на нещо и да се променим .....
Тъжно е за случая в изолатора - наистина остава без коментар,
но това място "Сеславци" трябва да се преименува на нещо друго.
Много се радвам за това момиче, сигурен съм че ще стане голяма красавица и то скоро.
Поздравления за ангажимента на 'lykas' и на 'klavdii' !!!
.

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583
Публикувано: 05 February 2010 - 02:53 PM
Багатур до известна степен е прав

Публикувано: 05 February 2010 - 04:56 PM

Публикувано: 05 February 2010 - 07:34 PM

lykas - аз преди време бях изпаднал в същото положение но гледах прострелян пойнтер който беше само кожа и кости след 9 месеца кучето беше във форма и дори се опитваше да прави ловни подвизи но никога не успях да му изтръгна страхът от пушката така че ти желая успех и никога не се отказвай и кучето след време ще ти се отблагодари достойно УСПЕХ!!!
Публикувано: 06 February 2010 - 02:01 PM

lykas - аз преди време бях изпаднал в същото положение но гледах прострелян пойнтер който беше само кожа и кости след 9 месеца кучето беше във форма и дори се опитваше да прави ловни подвизи но никога не успях да му изтръгна страхът от пушката така че ти желая успех и никога не се отказвай и кучето след време ще ти се отблагодари достойно УСПЕХ!!!
а преди дакелът ми беше прострелян в квартала с въздушна пушка . За неколко милиметра и съчмата в белия дроб да отиде . Ако бех разбрал кой е жална му майка . . .
Публикувано: 15 July 2011 - 03:53 PM
Изолатора Сеславци
nort2005, в 15 July 2011 - 03:24 PM, написа:
Сипахме 40кг от гранулите на Соня

Бяхме двете със Соня. Обезпаразитихме вътрешно и външно доста кучета. Без досадните бълхи определено ще им бъде по-леко на децата.
Сега снимките. Пускам първо едно куче, което вече близо седмица е в изолатора, а никой не го е потърсил. Прибрано е по сигнал на полицаи - кучето е "скочило от втория етаж" на жилищен блок. Много добро животинче, стои сам в клетка и не мога да знам как е с други животни:
Публикувано: 16 July 2011 - 01:26 AM
женски или мъжки e