Каква е разликата между американски стафордшир териер и питбул
Публикувано: 30 November 2013 - 07:39 PM
Публикувано: 01 December 2013 - 10:58 AM
pa4anga, в 30 November 2013 - 07:54 PM, написа:

ПП Аз бриидър не съм,няма и да бъда...но тъй като вие сте.....отговаряйте на въпросите или си трайте!.....НЕ МОЖЕТЕ....срам и резил!
Aбсолютно никой не е длъжен да ти отговаря на въпросите. Който има интерес да купи куче от порода, отива и си вима от развъдник, и пита, отговаря му се и така.
Публикувано: 01 December 2013 - 01:58 PM
pa4anga, в 01 December 2013 - 01:32 PM, написа:
ПП То май форумът е излишен според тебе,дискусиите също??1

Не съм, но това някой да ти е длъжен, с какво ти е длъжен? Дискусия е едно, но ти не водиш нормален диалог/спор. Ти твърдиш нещо, не се аргументираш. Ти как поддържаш твоите кучета? Как ги гледаш? Диванни ли са, какви са?
Публикувано: 01 December 2013 - 03:17 PM
peternm, в 30 November 2013 - 02:56 PM, написа:

Според теб,големите шампионите какво правят? Сигурно тренират хапане,защита и т.н?!? Да,извинявай,не стоят може би на дивана,а в клетка,все тая.
Стига с глупостите. Темата вече не е нито информативна,нито градивна. Винаги ще има две страни в спора. Нито едните,нито другите ще приемат различната теза,а да носим вода не от десетия,ами от стотния кладенец - файда никаква.

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 01 December 2013 - 03:23 PM
LilTed, в 01 December 2013 - 03:17 PM, написа:
peternm, в 30 November 2013 - 02:56 PM, написа:

Според теб,големите шампионите какво правят? Сигурно тренират хапане,защита и т.н?!? Да,извинявай,не стоят може би на дивана,а в клетка,все тая.
Стига с глупостите. Темата вече не е нито информативна,нито градивна. Винаги ще има две страни в спора. Нито едните,нито другите ще приемат различната теза,а да носим вода не от десетия,ами от стотния кладенец - файда никаква.

Не знам, големите шампиони, какво правят. Аз съм виждал шампион от порода, който не е за подценяване. Виждал съм го да хапе и е доста заплашителен, когато трябва, но не мога да кажа, за всички шампиони. Всичко опира до собственика на кучето. Как се отнася с него, как го гледа.

Публикувано: 01 December 2013 - 03:23 PM
ПП Ти бриидър не си...аз питам тук великите наши бриидъри които пишат глупости и подминават коткретните аргументи ,защото не са им удобни.
ПП Литед,аз различията ги приемам....но не приемам тенденцията в днешно време в кинологията....не приемам и наши бриидъри на ам стаф да пишат откровени глупости....това за мен е недопустимо в името на тези прекрасни кучета....и ам.стаф и пит!!!
Публикувано: 01 December 2013 - 03:26 PM
pa4anga, в 01 December 2013 - 03:23 PM, написа:
ПП Ти бриидър не си...аз питам тук великите наши бриидъри които пишат глупости и подминават коткретните аргументи ,защото не са им удобни.
ПП Литед,аз различията ги приемам....но не приемам тенденцията в днешно време в кинологията....не приемам и наши бриидъри на ам стаф да пишат откровени глупости....това за мен е недопустимо в името на тези прекрасни кучета....и ам.стаф и пит!!!
Как според теб развъдчиците в България трябва да развъждат и се занимават с кучетата си?
Публикувано: 01 December 2013 - 03:28 PM
ПП Това да си купиш кучета от някъде....родословни...не те прави бриидър...още повече писането на откровени глупости по повод пит и стаф те злепоставя в такъв мащаб ,че е срамно да твърдиш ,че си бриидър и да го пишеш!!
Публикувано: 01 December 2013 - 04:00 PM
pa4anga, в 01 December 2013 - 03:28 PM, написа:
ПП Това да си купиш кучета от някъде....родословни...не те прави бриидър...още повече писането на откровени глупости по повод пит и стаф те злепоставя в такъв мащаб ,че е срамно да твърдиш ,че си бриидър и да го пишеш!!
Как гледаш твоите питбули? Как им запазваш характера, духа, и т.н.?
От къде си ги закупил?

Публикувано: 01 December 2013 - 05:39 PM
ПП Породите деградират,това е факт неоспорим.Има даже отделна тема във общия форум относно тематиката.
ПП Тук говорим за стаф и пит....това е нашата конкретика....и аз казвам,че стафа е порода различна от пита!!......,благодарение на близо 100 годишна целенасочена фенотипна селекция.....която разбира се допринесла до обременяването на генома с най-различни наследствени болести!!!
Публикувано: 01 December 2013 - 06:35 PM
Публикувано: 01 December 2013 - 06:39 PM
Публикувано: 01 December 2013 - 06:40 PM
pa4anga, в 01 December 2013 - 06:36 PM, написа:

ПП Кученцето е убаво тюленче ,което не може да скача ...що ли?
мой, тва като все едно да коментираме, защо китайците последните 5г. надебеляха и вече има дебели китайци, или защо в северните страни се раждат със среден ръст 1,90см. колко кучета стафове и питбули си видял и отчел че са болни, безхарактерни и т.н.
Публикувано: 01 December 2013 - 06:42 PM
peternm, в 01 December 2013 - 06:40 PM, написа:
pa4anga, в 01 December 2013 - 06:36 PM, написа:

ПП Кученцето е убаво тюленче ,което не може да скача ...що ли?
мой, тва като все едно да коментираме, защо китайците последните 5г. надебеляха и вече има дебели китайци, или защо в северните страни се раждат със среден ръст 1,90см. колко кучета стафове и питбули си видял и отчел че са болни, безхарактерни и т.н.
Пишеш глупости!!!!