Dog.bg Форуми : Малтийска Болонка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Малтийска Болонка

#1 Потребителят е офлайн   gladelupe Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 01 December 2012 - 11:45 AM

Здравейте, аз съм нова тук, попаднах случайно в този форум докато се рових из нета. Не знам дали това е правилното място и се извинявам на екипа ако темата не е в правелния раздел.
Имах куче Малтийска Болонка която гледах 12 години но преди седмица почина и ми е много тежко ;( . Много ми липсва и се чувствам ужасно тъжно и скучно - не спирам да мисля за нея. Ходихме по-доктори уж казаха, че ще я излекуват да не се притеснявам но така и не я излекуваха. Сега си търся друго кученце пак от същата порода за което да се грижа..,да дам цялата си любов и да запълни празнината.., но в интернет обявите за куче от този вид порода са много скъпи а аз тогава не бях платила за нея ..,1 познат гледаше и когато му се родиха кучнца аз си харесах нея и ми я даде. Бих дала до 100лв вмомента за такова куче но ме уверяват, че немога да си намеря и явно трябва да събирам пари понеже се охарчих доста по-ветеринарни доктори за лекуването на кученцето ми. Ще съм много благодарна ако някой може да ми помогне, че болката е ужасна;(

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни