Кръв в изпражненията
Публикувано: 17 December 2012 - 02:41 PM
Публикувано: 17 December 2012 - 04:58 PM
Публикувано: 17 December 2012 - 05:10 PM
Публикувано: 17 December 2012 - 07:22 PM
Публикувано: 18 December 2012 - 11:35 AM
Валя, заведете котето на лекар, но на ДРУГ! Потърсете информация за кадърен ветеринар във Велико Търново.
Вътрешно обезпаразитяване по каква схема сте правили?
Случва се котката да направи гастрит от задържане на космени топки.
Има ли апетит?
Задължително занесете изпражнения на изследване и самата котка на преглед. При здравословен пробрем не търсете информация в интернет и по форуми, а просто посетете кадърен ветеринар.
Успех на вас и на котана!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 18 December 2012 - 03:34 PM
Поздравявам ви за това, че сте спасили една душичка от несгодите на уличния живот
Публикувано: 18 December 2012 - 04:04 PM
DDG, в 18 December 2012 - 09:35 AM, написа:
По принцип съм много съгласна с това мнение ама в конкретния случай, добре че момичето е потърсило информация в Интернет иначе нямаше никога да разбере, че хапчетата срещу разгонване са вредни. Поне не от "лекаря" си де ....
Публикувано: 18 December 2012 - 09:20 PM
Публикувано: 19 December 2012 - 11:04 AM
MechoPuh, в 18 December 2012 - 07:20 PM, написа:
Мечо Пух, не заблуждавайте хората. Ветеринарите във ВТ са просто трагедия. В Булвет ми взеха над 700 лв за "лечение" на котарак, включително престой в клиниката около 10 дена. Спасиха го в СтЗ. Наложиха са 2 животоспасяващи операции с престой в клиниката. Състоянието му беше в резултат на тяхното "лечение". В "Булвет" не правят никакви изследвания - нямат апаратура, нямат медикаменти. Дори рентгеновите снимки се правят на друго място. Когато виждах, че котаракът се влошава и настоях за пълни изследвания ми отказаха с аргумента, че могат да му вземат кръв и урина, но мога да получа само РН на урината и няма да ми свърши работа. Работят много скъпо, взеха ми пари дори за епикризата
В "Еклипс" има хора, сравнително оборудван кабинет, но все пак някой трябва да разчете резултатите и да назначи лечение, а и да знае какви изследвания трябва да се правят.
Надявам се, че сведенията за "Еклипс" не са ти от Дени Аврамова. Много бих се учудила точно тя да ги препоръча
В "Санивет" няма апаратура и материалите за изследване се изпращат в хуманна лаборатория. Подозирам, че хапчетата за разгонване са предписани от тях.
Не само аз, но и много други хора, при здравословен проблем водим животните в други градове.
Публикувано: 19 December 2012 - 11:40 AM
Публикувано: 19 December 2012 - 12:22 PM
Макар за първото не всички да са подходящи - ако поразровиш във вет. форум може да прочетеш и за кастрация на мъжки котарак без махане на тестесите.
"Булвет" избрах след дълго проучване и препоръки от познати. В резултат на което имам една котка по-малко.
На момичето писах ЛС да проверят дали има затруднено уриниране. Възможно е да прави цистит, а кръвта да е при уриниране.

Вход

Горе
Цитиране +