Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#3581 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 18 June 2013 - 06:15 PM

В Акана Агне и ябълка % протеин е съвсем нормален 25 :ba_025: Купувам вече 3-ти чувал
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#3582 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2013 - 12:24 AM

Показване на мнениетоphant0maz, в 16 June 2013 - 03:28 AM, написа:

Показване на мнениетоBAYO, в 16 June 2013 - 01:34 AM, написа:

Ако искаш да добиеш визуална представа, пусни си филма "Хачико" от 1997ма година с Ричард Гиър. Ще ти е приятно и полезно, вярвам. Успех, но от описанието, което чета, наистина Акитите не са това, което искаш, повярвай ми. От опит го казвам.

Да, точно момичето ,чийто пост четох беше писала ,че се е подвела от филма за Хачико и си е взела акита ,а след това реалността е била друга. Знам историята за Хачико ,и филма съм гледал и така.

Здравей Phant0maz! Радваме се, че искаш съвет предварително!!! Аз съм една (или може би персоната) взела акита под въздействието на филма с Ричард Гиър. Ами, какво да кажа, син в 5 клас ревящ за куче...изключително повлияващ филм...и ето ни на пангара... Та, взех такова куче, та както си прочел/а иска се здрава ръка, та както всяко едно куче без значение от породата - изключителен домашен любимец. Разликата ЗА МЕН (не смея да говоря от името на другите и от името на самата порода, щот ме наругаха...и ме нарекоха слаба) - това животно е ПРИМАТ, винаги търсещо плячката, винаги ловуващо. Това животно е изключително агресивно (не говоря за американска акита, тя има други гени) и доминантно - тоест - търси начин да господарства. НО НЯМА ДРУГО ТАКОВА УМНО И ПРИЗНАТЕЛНО ДОБИЧЕ, ПОВЯРВАЙ МИ!!! След като един път си е определило "глутницата" , или по човешки казано - приятелския кръг, няма такова себеотдаване... След като е научено и свикнало по команда да "ака" и да иска храна... Да не говорим, че високият тон и караниците ХИЧ не му понасят и е тотален УМИРОТВОРИТЕЛ, ходи милото и търси начин да потуши кавга...Наистина ЖЕЛЯЗНО КУЧЕ!!! И КАТО КАЗВАМ ЖЕЛЯЗНО - нашият Хачи е на 3 години и половина, 70 см до холката, 40 кг, които поддържа от 2 години. Изключителен НЕФОТОГЕНИЧЕН красавец! Не че е моето куче! Просто наистина е красив и страхлив! Страхливостта води до агресия. А агресията при акитите е силно изразена и непримирима! Не казвам неконтролируема, казвам че каквото и да се направи агресията ще бъде налице! Всички кучета са признателни, а най-признателни и послушни и неагресивни са помиярчетата, защото тях животът ги е бил. И до ден днешен казвам, че хиляди пъти щеше да бъде по-добре, не само за мен, а и за цялото семейство, да бях осиновила помияр, вместо да купувам акита. Не съжалявам за думите си. Преди седмица отново бяхме на доктор за нещо на тестикулната торбичка - мислехме че се е забил кърлеж или нещо такова - животно неспокойно, течаща рана явно, души където е лежал и т.н. Под упойка 5-ма човека едва успяхме да го удържим да го обръснат и погледнат...Бесни са просто...А доктора, като му обясних как посяга да хапе вика: Вас не може да ви хапе!!! А аз простичко му казах, че когато поради тази причина съм го завела да го приспят, неговият колега ми каза че такова младо и здраво животно не мож умъртви, да си търся друго място. Тогава споделих премеждията си във форума, и ме направиха дива и щастлива - ненормалница - как съм могла, да съм го дала някъде да го обучат????!!!!! АЗ НЕ СЪМ СТАВАЛА ЗА НИЩО???!!! Че аз сигурно не ставам за водач, няма да споря - явно е така! Но не може да хапе където и както поиска...това е абсурдно, ненормално и НЕКУЧЕШКО! Моят Хачи е бил на обучение почти 10 месеца. Школата е много здрава, и в момента ще ни приветстват като гости на всяко обучение. И не считам, че проблемът е в обучението на кучето! Просто породата си е такава - агресивни са, налитат на бой, недай боже нещо дребно да им просветне в очите - като кобри са - ТАК и нямаш шанс, просто се извиняваш на стопанина и му купуваш друго куче... Макар че има отзиви и за съдебни процеси в това отношение....
Какво да ти кажа...кавказката овчарка по принцип си е "овчарче" и имахме "съученичка" в групата, която наш Хачи наяде, въпреки че беше 2 пъти по-едра от него...стопанинът й тогава каза: хак да й е, има нужда от това, щото е голям егоист и иска всичко за себе си... Ми да, ама след като видиш как твоето животно мори друго...друг е погледът ти върху твоя домашен любимец... Боже разпрострях се, както винаги! Извинявайте скъпи приятели! Не съм искала да досадя никому, просто ми тежи, че това кучище не се спогажда с никое друго и с никой човек, освен с "разпределените" от ранна възраст...
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#3583 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2013 - 12:39 AM

Показване на мнениетоMartinaV, в 12 June 2013 - 05:14 PM, написа:

Аз чак днес успях да вляза във форума :( Много се радвам, че се е писало толкова!!! :)))

Показване на мнениетоlilianas, в 02 June 2013 - 06:15 PM, написа:

Между другото: На два пъти вече се срещаме със собствениците на другия Хачко - на Мартина. Днес моя папи го е видял на снимка и каза: 1:1 с нашия--- Пожелавам му успехи в изложбите, нищо че е Джуниър!! Слава тебе Боже Буда, че позволи на императорските кучета да завладеят София!!!:af_089:

Дааа, и аз го засичам твоя бебешляк, толкова е сладък!!!! Искам да му нацелувам бузките дебели, но като ме изръмжи ми става ясно да не припарвам там :ab_041: Точно и на мен ми мина мисълта "един-диван-куче" като видях снимката, хаха :db_046:

Петя, бебетата ти са повече от прекрасни! Да са живи и здрави малките мечочета!! Обсъждах с нашите да си вземем едно, тъй като искам Хачи да си има жена (не с цел развъждане) :ab_041: Ноо има шанс да се местим в един доста голям апартамент и чакам това да стане преди да предприема стъпки за още едно акитче, тъй като в сегашният ни е тесничко :ab_041: Приятел на един колега пък вчера ме помоли да го ориентирам към развъдник, защото искал да си вземе бебе-акита, та го препратих към теб. Предупредих го да побърза, че май няма останали бебета и то май така ще се и окаже :ab_041:

Байо, твоят акит изглежда доста изстрадал :( Макар да не се познаваме ми е изключително тъжно да гледам тези снимки :( Това прекрасно същество... Пожелавам ви от цялото си сърце бързо оздравяване! Дано дано дано!

:ae_085: Ние с Хачикон (новият му прякор:D) минахме през още едно премеждие - беше изял нещо, което предизвика диария (с бая кръв) и повръщане със също толкова кръв. Беше ми изкарал акъла 10на дни :ud_009: Добре, че бях отпуск и успях да го наблюдявам по цял ден, защото беше накакъв УЖАС у нас, буквално! Разстройство и повръщане по цял ден НАВСЯКЪДЕ. Всичко започна с една вечер, когато му се беше разстроило коремчето и през нощта се беше изтропал в банята, но явно беше решил да го... скрие (?!) и го беше изял. И понеже беше течна форма, буквално се събудихме от звуците, които издаваше докато повръща!!!! Положението беше много зле... сигурно 2 часа не можа да спре да повръща. Извикахме нашият вет, дойде, прегледа го, сложи му лекарства и оттам каква битка беше... Хачи ДНИ наред отказваше храна (варено пиле, сьомга - любимото му, филе, кучешка храна и т.н.) ВСИЧКО. Пие вода и след 2 мин - повръща. Бях на нокти тези 10 дни :( Антибиотиците не му помагаха и един магически ден бащата каза, че е видял в изпражненията му парче хартиено тиксо :ud_009: Водихме го на рентген, даваха му бариева каша - на снимките нищо не се видя и все едно магически след този рентген кучето се оправи и вече е пушка, буквално. Д-р Ковачев ми каза за един много хубав сайт тип зоомагазин, който е доста по-евтин, защото ги доставят от Полша. Не знам дали ми е разрешено да споделя, сайта е zoofast. Оттам му поръчахме Taste of the Wild Pacific Stream и, ГОСПОДИ, разликата!!! Обожава я тази храна :ab_041: Преди това Orijen с 6 вида риба не му хареса грам, но тази храна я изхрупва за отрицателно време и резултата в парка е повече от задоволяващ :ab_041:

Трябва да споделя, че не изминава ден в който да не мисля колко го обожавам това същество! :wub: Буквално! Нямам търпение да се прибера и той да скочи и да ми оближе лицето! Това куче внесе слънце в живота ми :) Аз съм човек-нервак и спокойствието, което той ми дава е несравнимо! Макар, че ни скъса кабела на интернета и телевизията :ab_041: (ентусиазира се, че го свалям при нашите и с един замах СКЪСА кабела), нито мога да му се скарам, нито да тая негативни емоции :) Видя ли тази прекрасна усмивка - всичко е хубаво. Ей, това акитата е голяма работа :) :wub:

Толкова искам с Хачи да отидем на тази изложба, но 5 дни прди това се прибираме от морето и сигурно няма да успеем :dh_188: Искаше ми се да видя всички кучовци как изглеждат (имам си аз едно на ум, че моят бебешляк не е особено... породист? другите акити изглеждат по-бузести, с по-дръпнати очи и исках да сравня. Макар, че дори уличен да беше - с този характер винаги ще го обожавам :wub: ) Та, приятно изкарване на всички :Р
- изморено пале

Боже, миличка, и аз съм НЕРВАК, кучето просто ПОЕМА ТВОИТЕ ЕМОЦИИ и действа спрямо тях, това ОТДАВНА СЪМ ГО УСТАНОВИЛА. Надявам се Хачикон да бъде напълно здрав (а това ще бъде, така или иначе - кучешка му работа...) и ти да бъдеш все така положителна, дори след 2 години...:md_064::ba_025: Той ще се оправи и изглежда ТОЧНО КАТО МОЯ - ХИЧ НЕ Е БУЗЕСТ и ХИЧ НЕ Е ДРЪПНАТ В ОЧИТЕ...мязат на овчарки...:ab_041: ама са си ЯПОНСКИ АКИТИ ОТВСЯКЪДЕ.
Не знам дали някой се е интересувал въобще по повода, но във великия сърцераздирателен филм с Ричард Гиър са ползвани 9 кучета за снимките....:dog:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#3584 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2013 - 12:56 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 07 June 2013 - 12:18 AM, написа:

Показване на мнениетоlilianas, в 06 June 2013 - 05:10 PM, написа:

А аз пък, да му се не види, съм тръгнала на изложба с моето 1 диван куче... БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, ОТИ ЩОТО ПОНЕЖЕ Е АГРЕСИВЕН И НИКОЙ НЯМА ДА ГО ИСКА ЗА ТАТКО... И ПОРАДИ БЕЗКРАЙНАТА ПРОСТОТИЯ НА КЛУБОВЕТЕ И АСОЦИАЦИИТЕ, КОИТО "УЖ" СЕ ГРИЖАТ ЗА НАШТЕ ПРАВА!!! Не може да се води на отчет тук, Не може да му се взимат парите за ваксините тук, не може да Е ТОЛКОВА КРАСИВ И БЕЗПОДОБЕН тук, той просто ТРЯБВА ДА Е СЪРБИН, защото някъде си някой ми иска някакъв документ, без прецеденти... Той не живее от 3 години в България, той не плаща данъците си, той не е жител на ВХОДА си и ОБЩИНАТА си...ЖИВА ДА НЕ БЯХ!!! ЗА КАКВО МУ Е ЕКСПОРТНО РОДОСЛОВИЕ!!!????????И МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИМ ЗАКОНА???

Регистрирането на родословни кучета в Бг или която и да е страна се прави с цел ежегодно да се отчита колко екземпляра от дадена порода има на територията на страната.Регистрацията по община е поради съвсем друга причина.Там регистрираш кучето като куче,в БРФК го регистрираш като породен екземляр.
Не е практика само в БГ ,може да е изискване на ФЦИ.
Другият вариант е да си плащаш на изложбите като за чуждо куче.
По-скоро бих се бунтувала срещу съществуването на тези двойни стандарти ....Разбирам да има отстъпки за членове и друга цена за нечленуващи както е на всякъде,но таксуването лева /евро ми се струва прекалено.

А ЗАЩО ТРЯБВА ДА Е "ЕКСПОРТНО РОДОСЛОВИЕ" питам??? Не може ли с наличното, аджаба??? Какво значение има къде и как е родено това животно, след като живее в България, плащат му се данъците, бият му се ваксините и тям подобни? Това исках всъщност да попитам. То явно е ясно, че ние не определяме нещата, но след като във форума има хора, влиятелни в това отношение, бих казала, че имаме думата...Но пак всичко опира до членски внос и до плащане на изложбите...:ae_085: ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ ВИНАГИ ЩЕ Е НАЛИЦЕ, ЗАЩОТО ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ! В НЕЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ НЯМА СТАНДАРТ...ВСИЧКИ СИ ГЛЕДАТ ТЯХНОТО И МЕЖДУВРЕМЕННО - ЕВРОПАТА ИЛИ АМЕРИКАТА... ТА ЗАТОВА Е И ДВОЕН!!!
Само като пример да ви кажа - тъй като работя с АЯР- като го напишете в Гугъл, ще видите за какво става въпрос. Та, тази агенция ЛИЧНО НАША БГ ДЕМЕК, е с много по-строги закони и наредби от Европейските, Американските, и които щеш други!!! Тя била доста напред с материала (така ми обясниха по повод наши сделки с Европа) И знам,че е така!!! Защо бе аджеба, не се направят подобни правила и за Кучешките ни закони, разпоредби и правила??? Какво пречи??? Защо трябва постоянно да ПОПИВАМЕ нечии правила??? Как да му се не види ЗАКОНА ЗА ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА на България е по-мощен по отношение на регулациите, а пък Закона за домашните любимци да не може??? Това е ТОТАЛЕН ПАРАДОКС - Типичен пример за : ЦАРЯТ ДАВА, ПЪДАРЯТ НЕ ДАВА!!!
User's Signature

Качена снимка

#3585 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 19 June 2013 - 07:35 AM

Показване на мнениетоNorth face, в 07 June 2013 - 02:40 PM, написа:

По добре късно от колкото никога :-))) моя отговор :-))) съжелявам,че не пиша навреме но нямам много свободно време за форума. Накратко Деси много точно и кратко е обяснила нещата с експортното родословие. Иска ми се да вметна нотка,че клуба не създава тези правила дори и БРФК не си ги измисля,те идват директно от Международната федерация по кинология и са валидни за цял свят. Клуба не взима нито стотинка от този вид дейност. И да целта на тези експорти е да се отпише дадено куче Х от племеннта книга на страната Х за да може да се регистрира в страната Y.
Относно микрочиповете....историята е същата, това са правила по ЕС и България като членка на ЕС трябва да спазва тези норми,това,че тук няма регистър,това че тук реално нищо не значат тези чипове е по вина на общините не на клуба но какво да се прави този батак не се знае кога ще му дойде времето.
Относно цените по изложбите,България е една от единиците страни по света,които имат двойно по ниски такси за свои членове,в Австрия например таксата за 1 куче е 42 евро 1 срок и 55 евро 2 срок и въобще няма значение от къде си местен ли си или чужденец,е съответно и стандарта им е малко по висок но все пак считам,че това за нас в БГ е един мъничък плюс. Иначе за всеки един стопанин неговото единствено любимо куче е безподобно красиво,специално и прекрасно и това никой не може да промени.
Относно специалката,моето мнение е,че старта е отличен,съдията е на ниво,клубът наистина ще се даде всичко по силите си да се получи една добре организирана изложба. От днес вече можем да се похвалим и с генерален спонсор на изложбата храната " Happy dog " представени в България от Рихтер фарма !!! Както и прекрасни и неповторими голями розетки направени от председателката на клуб " Самоед " - България,която за мен е голям талант в тази област. Представям ви част от нейната работа ( като уточнявам,че нашите ще бъдат в други цветове )
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Както се надяваме и на още други награди но да запазим малко и за изненада :-)

Показване на мнениетоlilianas, в 18 June 2013 - 10:56 PM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 07 June 2013 - 12:18 AM, написа:

Показване на мнениетоlilianas, в 06 June 2013 - 05:10 PM, написа:

А аз пък, да му се не види, съм тръгнала на изложба с моето 1 диван куче... БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, ОТИ ЩОТО ПОНЕЖЕ Е АГРЕСИВЕН И НИКОЙ НЯМА ДА ГО ИСКА ЗА ТАТКО... И ПОРАДИ БЕЗКРАЙНАТА ПРОСТОТИЯ НА КЛУБОВЕТЕ И АСОЦИАЦИИТЕ, КОИТО "УЖ" СЕ ГРИЖАТ ЗА НАШТЕ ПРАВА!!! Не може да се води на отчет тук, Не може да му се взимат парите за ваксините тук, не може да Е ТОЛКОВА КРАСИВ И БЕЗПОДОБЕН тук, той просто ТРЯБВА ДА Е СЪРБИН, защото някъде си някой ми иска някакъв документ, без прецеденти... Той не живее от 3 години в България, той не плаща данъците си, той не е жител на ВХОДА си и ОБЩИНАТА си...ЖИВА ДА НЕ БЯХ!!! ЗА КАКВО МУ Е ЕКСПОРТНО РОДОСЛОВИЕ!!!????????И МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА ПРОМЕНИМ ЗАКОНА???

Регистрирането на родословни кучета в Бг или която и да е страна се прави с цел ежегодно да се отчита колко екземпляра от дадена порода има на територията на страната.Регистрацията по община е поради съвсем друга причина.Там регистрираш кучето като куче,в БРФК го регистрираш като породен екземляр.
Не е практика само в БГ ,може да е изискване на ФЦИ.
Другият вариант е да си плащаш на изложбите като за чуждо куче.
По-скоро бих се бунтувала срещу съществуването на тези двойни стандарти ....Разбирам да има отстъпки за членове и друга цена за нечленуващи както е на всякъде,но таксуването лева /евро ми се струва прекалено.

А ЗАЩО ТРЯБВА ДА Е "ЕКСПОРТНО РОДОСЛОВИЕ" питам??? Не може ли с наличното, аджаба??? Какво значение има къде и как е родено това животно, след като живее в България, плащат му се данъците, бият му се ваксините и тям подобни? Това исках всъщност да попитам. То явно е ясно, че ние не определяме нещата, но след като във форума има хора, влиятелни в това отношение, бих казала, че имаме думата...Но пак всичко опира до членски внос и до плащане на изложбите...:ae_085: ДВОЙНИЯТ СТАНДАРТ ВИНАГИ ЩЕ Е НАЛИЦЕ, ЗАЩОТО ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ! В НЕЯ ОТКРАЙ ВРЕМЕ НЯМА СТАНДАРТ...ВСИЧКИ СИ ГЛЕДАТ ТЯХНОТО И МЕЖДУВРЕМЕННО - ЕВРОПАТА ИЛИ АМЕРИКАТА... ТА ЗАТОВА Е И ДВОЕН!!!
Само като пример да ви кажа - тъй като работя с АЯР- като го напишете в Гугъл, ще видите за какво става въпрос. Та, тази агенция ЛИЧНО НАША БГ ДЕМЕК, е с много по-строги закони и наредби от Европейските, Американските, и които щеш други!!! Тя била доста напред с материала (така ми обясниха по повод наши сделки с Европа) И знам,че е така!!! Защо бе аджеба, не се направят подобни правила и за Кучешките ни закони, разпоредби и правила??? Какво пречи??? Защо трябва постоянно да ПОПИВАМЕ нечии правила??? Как да му се не види ЗАКОНА ЗА ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА на България е по-мощен по отношение на регулациите, а пък Закона за домашните любимци да не може??? Това е ТОТАЛЕН ПАРАДОКС - Типичен пример за : ЦАРЯТ ДАВА, ПЪДАРЯТ НЕ ДАВА!!!

Дано все пак ти е станало ясно поне малко защо,все пак всичко е въпрос на личен избор и не съм видяла някой да опира пистолет в главата ти да си изкараш експорт. И понеже се пише за Н-ти път за пусто експортно родословие:ab_041: реших,че нещо или не се вижда или не може да се проумее.
В последния си пост сравняваш кинологията с ядрената енергетика,хмм сериозна работа ....питаш за правила ами правила има ама на теб ти се виждат сложни ( поне по това,което пишеш ) не знам как в кинологията правилата са ти сложни и " нечестни " а в енергетика всичко ни е песен то сигурно затова сме на този хал :dry:
Правилата на кинологията са достъпни за всеки,който иска да ги прочете на официалната страница на FCI и респективно за България на страницата на БРФК.
:tb_195:
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#3586 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 June 2013 - 11:02 AM

Първите мои отлитнали ангели при своите стопани :wub: Хачи, Барс и Кума........На всички собственици са млади мъже :smile: Дано да са щастливи :if_147:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#3587 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2013 - 08:34 AM

Добро утро от Хачи и неговият стопанин :smile: Момчето живее около София и ще го виждам често :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3588 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2013 - 06:53 PM

Показване на мнениетоXauMaHaTa, в 17 June 2013 - 05:35 PM, написа:

Между другото, тъй като знам, че имаш доста опит с храните какво ти е мнението за TASTE OF THE WILD Pacific Steam? :beer:

Ето,че и аз се изложих хахах,никога не е късно да станш за резил :ab_041:
Аз да си мисля,че Тейс оф дъ уайлд е разновидност на Аканата(засрамен емотикон)
Пък то си било съвсем различна американска марка :ab_041:
Викам си чакай да я проверя каква пък е тази храна ,а то какво било :wb_052:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#3589 Потребителят е офлайн   ^Rosita^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2013 - 07:30 PM

http://www.zoofast.b...68-p-12828.html
Тази храна е от риба .Ядат ли я кучетата ви?

#3590 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 June 2013 - 07:32 PM

За нея ставаше въпрос по-горе :ba_025:
Как се отразява на твоето куче?
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#3591 Потребителят е офлайн   asito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2013 - 07:57 PM

Здравейте.Да попитам устава на клуб 'Акита и Шиба ину' признава ли белите родословия и каква е процедурата по издаването им?
Благодаря предварително.

#3592 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 20 June 2013 - 08:08 PM

Показване на мнениетоasito, в 20 June 2013 - 05:57 PM, написа:

Здравейте.Да попитам устава на клуб 'Акита и Шиба ину' признава ли белите родословия и каква е процедурата по издаването им?
Благодаря предварително.

Здравейте,не клуба не работи с бели родословия.
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#3593 Потребителят е офлайн   ^Rosita^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2013 - 08:12 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 20 June 2013 - 08:32 PM, написа:

За нея ставаше въпрос по-горе :ba_025:
Как се отразява на твоето куче?

Ами аз се засилих да я поръчвам ама като видях че е изцяло от риба ,мисля да пробвам от другата цитирана по горе.
http://www.zoofast.b...68-p-12825.html
Кучето като цяло е капризно ама вече си свикнахме.Ако прояде някоя храна ще ми олекне.

#3594 Потребителят е офлайн   asito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 June 2013 - 09:08 PM

Показване на мнениетоNorth face, в 20 June 2013 - 08:08 PM, написа:

Показване на мнениетоasito, в 20 June 2013 - 05:57 PM, написа:

Благодаря предварително.

Здравейте,не клуба не работи с бели родословия.

Благодаря за информацията.

#3595 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2013 - 10:26 AM

Здравейте,
малко снимки на една част от продадените бебета в новите им домове :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3596 Потребителят е офлайн   The Dogs friend Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2013 - 12:50 PM

На тази възраст са най забавни и сладки!

#3597 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 June 2013 - 02:43 PM

Показване на мнениетоThe Dogs friend, в 25 June 2013 - 10:50 AM, написа:

На тази възраст са най забавни и сладки!

Да :ab_041: така е :ab_041: Или както казва Лили, "какви са сладки сега, а какви ще станаат..." :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3598 Потребителят е офлайн   parcheka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Чехословашки вълчак

Публикувано: 26 June 2013 - 09:39 AM

Като са малки ти идва да ги изядеш- като пораснат се ядосваш защо не си ги изял докато са били малки :flagbg:

#3599 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2013 - 10:19 PM

Показване на мнениетоparcheka, в 26 June 2013 - 09:39 AM, написа:

Като са малки ти идва да ги изядеш- като пораснат се ядосваш защо не си ги изял докато са били малки :flagbg:

Мдаа, ФАКТ, неоспорим за акитите!!! Колкото са плюшени играчки като малки, толкова са за утрепване като големи...:ab_041:
Ужас, хора!!! Просто нямат равни по ум, интелект и камо ли там всякакви четящи кучета, като кралските пудели (жива да не бях), но няма такова усмъртващо жувотно като това...на жувотни, на човешка психика и тям подобни..:ab_041:

Петя, бебчовците ти са СТРАХОТНИ, поздравявам те! Всичко това, което виждам ми говори страшно много: 1- Развъдила си страхотни и качествени кучета! 2- Намерила си им СТРАХОТНИ стопани, което е изключително важно!!!! и 3- Понеже хич не си на печалба, ти прави ЧЕСТ, че го правиш само за да се опознае породата на наша територия!!! Шапка ти свалям за усилията, за желанието и за коректността с която го правиш!!! :rc_036:
А пък аз да ви кажа - ако тази налична информация във форума я имаше преди 3 години - НИКОГА нямаше да си взема акита!!! Не защото в момента съжалявам. Аз и да съжалявам и да не съжалявам - все тая. Аз съм от стопаните, дето ще си убият кучето, но няма да го изоставят...щото жалеят за него...Дори да звучи като парадокс!!! Когато си сериозен, и решиш да се обвържеш за близките 15 години с едно същество...поемаш ангажимент. Не му се радваш докато е бебе, и като започне да прави проблеми да го изхвърлиш...не го третираш като мебел...Аз съм поела лично отговорността за това моето куче да е толкова страхливо и агресивно. Макар че страхливостта не идва от мен...идва от "овчарника" откъдето съм го взела. Като казвам "овчарника" на всички предполагам е ясно, че става въпрос за развъдника. Ама ние сме българи...ние имаме овчарници, кравеферми и свинеферми...отскоро сме свикнали на развъдници... Та, и Кили на Байо е точно толкова страхлив, като моя. И другия Хачи, който е брат на моя Хачи е също толкова страхлив. Явно в този развъдник така стоят нещата. А страхът води до агресия - цитат от треньорите, не е мое умозаключение.
Въпреки това - предупреждавам всички новаци в отглеждането на акита - ТРУДНО животно!!! ТЕЖЪК ХАРАКТЕР!!! ДОМИНАНТ и ПРИМАТ!
Това са основните характеристики на породата.
User's Signature

Качена снимка

#3600 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2013 - 10:25 PM

Друго да кажа: Няма да сме на Албена тази събота. Защото ми излиза скъпо и не мога да си го позволя, за съжаление, и защото поради проблема при крачето и топките посмъртно няма да даде на съдията да го пипне. Иначе щяхте да видите един СЪРБИН в цялата му величественост! :ab_041:
И понеже съм самовглъбена за което ИСКРЕНО СЕ ИЗВИНЯВАМ, искам да попитам конкретно Байо и Мартинчето как са техните любимци, как се справят, какво се случва като цяло...:wub:
User's Signature

Качена снимка

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема