Акита
Публикувано: 02 December 2010 - 04:22 PM
The Dogs friend, в 02 December 2010 - 10:53 AM, написа:
До каква възраст трябва да се изправят ушите на кученцето?
Различно, чела съм че по-едрите кучета си изправят по-късно ушите ! При моето куче, което е хъски се получи много интересно. Сутринта излизайки за работа беше с клепнали уши, а вечерта ме чакаше "различно" хъски с изправени уши.....Беше много забавно !
......Разглеждайки стари снимки на истинският Хачико ми направи впечатление, че едното му ухо е клепнало ! И нашият Хачи на Лили на снимката по-горе също едното му ухо е клепнало, но е много, много красив.....на живо още повече....

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 03 December 2010 - 11:35 AM
Petq Pesheva, в 03 December 2010 - 08:28 AM, написа:
Ах този Арес

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 10 December 2010 - 07:13 PM
Здравейте,
И до ден-днешен Петя Пешева не желае да си сподели местожителството, за съжаление! Поздравления за Арис! Страхотно куче! Нека да е жив и здрав и дълго време да радва стопаните си! А моя клепчо...ами сега пак ще слагаме някаква импровизирана шина...и ще се надяваме...А относно твоето кученце The Dogs friend,моят ХАчи беше същия...не се притеснявай за атрибутите му, само сподели откъде си, ако е възможно, за да се видим..
И до ден-днешен Петя Пешева не желае да си сподели местожителството, за съжаление! Поздравления за Арис! Страхотно куче! Нека да е жив и здрав и дълго време да радва стопаните си! А моя клепчо...ами сега пак ще слагаме някаква импровизирана шина...и ще се надяваме...А относно твоето кученце The Dogs friend,моят ХАчи беше същия...не се притеснявай за атрибутите му, само сподели откъде си, ако е възможно, за да се видим..

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 16 December 2010 - 11:11 PM
Здравейте, наскоро гледах филма Хачико и от тогава съм направо влюбен в породата акита. Търсих из интернет да проверя от каде мога да си купя и на какви цени са горе долу, но нищо не намерих. Моля ви ако някой има повече информация каде от БГ мога да си купя такова куче и на какви цени са с родословие и без родословие да помогне. :) Много ви благодаря предварително !
Публикувано: 21 December 2010 - 03:15 PM
РИОКО и ХЕЧИ са невероятни сладури!!! Боже, колко са красиви!!! Ще изправите ушетата, не бойте се! Ние пък ще си ходим с едно ремонтирано
Ето една от последните ни снимки.

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 22 December 2010 - 05:50 PM
Не, ушето ни е клепнало, но сега си ходим с шина, която е доста по-различна от предишните. Хачи също е много спокоен сред познати, иначе обаче е своенравен (язък му за обучението :))) и доста агресивен. Не обича много да го галят и мачкат (присъщо за породата). Общо взето е доста податлив на команди, но трябва да се покаже на кучето кой е "водачът на глутницата", тоест да не му се позволява да се налага. Тогава нещата протичат изключително добре. Сега е трудно с разходките заради гадното време, но пък...какво да се прави...ето ни с едно "коледно" шалче... :) И как пишем на компютър :)))
Пожелавам на всички весело изкарване на празниците, нацелувайте кучовците си и им дайте най-доброто, защото го заслужават!!!
Пожелавам на всички весело изкарване на празниците, нацелувайте кучовците си и им дайте най-доброто, защото го заслужават!!!

Публикувано: 29 December 2010 - 02:06 PM
Здравейте приятели !
В навечерието на най-големият Християнски празник Коледа искам да Ви представя новият член на нашето семейство дългоочакваната Himera !
Ако образа на акита ину символизира беззаветна любов и вярност, ако акита ину носи семейно щастие и успехи във всяко ново начинание, то аз Ви пожелавам от сърце всичко това !
Честита Коледа, щастлива и успешна Нова година !
Норта, Химера бъдете ми живи и здрави !
В навечерието на най-големият Християнски празник Коледа искам да Ви представя новият член на нашето семейство дългоочакваната Himera !
Ако образа на акита ину символизира беззаветна любов и вярност, ако акита ину носи семейно щастие и успехи във всяко ново начинание, то аз Ви пожелавам от сърце всичко това !
Честита Коледа, щастлива и успешна Нова година !
Норта, Химера бъдете ми живи и здрави !

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева

Вход

Горе
Цитиране +