Здравейте, приятели!
стилм - извинявай, ако нещо съм била по-груба, аз съм пряма и откровена, и понякога заядлива
Много се радвам, че си избрал/а японска акита. Моят Хачи го взех от "Нети". Изненадана съм, че все още държат тази цена!!!! Защото аз го взех за същата. Само дето, при тях ще получиш родословие -
е, не експортно, и кученцето няма да е с всички ваксини, както тръбят, но според инфлацията и покачването на всички цени, съм направо изумена, че все още държат това ниво...
corbac - това на колко ги взимат, мисля не е работа на крайния потребител... В крайна сметка - всеки си тегли чертата на тефтера и сам си изчислява как ще му е по-изгодно и удобно. Някой да знае на каква цена влиза млякото или сиренето в BILLA и Kaufland? Или в останалите магазини? Аз лично - не знам, и не искам да я знам, защото само ще хабя нерви...в размишления - ЗАЩО аджеба аз го купувам на ТАЗИ, а те го взимат на ОНАЗИ...
стилм някой от тук, който директно е взел кученце от развъдник трябва да ти каже дали ти отиваш да го вземеш и изобщо как стават нещата.
Но мисля, че ако осъществиш контакт с развъдника и ги разпиташ - те сами най-правилно ще те ориентират.
Не агитирам да си купуваш от агенция Нети, или от където и да било, просто споделям мнение.
Силно се надявам да се присъединиш към нас като горд/а собственик/чка на изключителната порода!
А по повод обучението им за полицаи и придружители: Петенкааа, не знам само моя ли е такъв инат и темерут, но много трудно се постигат нещата. Тоест - той е абсолютно наясно, но си трябва авторитет и усещане за водач на глутницата, за да го подчиниш. Иначе са страшно умни, но в никакъв случай не са прилежни като немската овчарка!

Няма да те цитирам, нека всички си припомнят финала на публикацията на Петя с думите на ген.Монтгомъри - вторият баща на породата...
Поздрави на всички, ние на Коледа ставаме на 2 години - ще пусна снимки да ни видите...
ПП: А, да попитам - свършиха ми страниците в паспорта за вътрешното обезпаразитяване...сега следващото къде ли да го залепя?! Или да му вадя нов паспорт??? А някой знае ли, дали във фото можеш да снимаш кучището?

Искам да си му е готина снимката на паспорта...не няква изрязана и измислена от кадри в действие...