стилм, в 19 November 2011 - 07:16 PM, написа:
Come_Closer, в 19 November 2011 - 12:20 PM, написа:
лекарите и отговорниците имат повече опит и знания от някои наши професори, защото има уникален контрол от прегледи на ветеринари навсякъде не е свободия... Да не го казвам за първи и няма д го кажа за последен път Кирей е страхотен екземпляр
и Петя наистина трябва да е горда с него без значение дали той ще види изложба или не!!!
За да критикуваш някого, трябва първо да видиш грешките си в граматиката и правописа. Не се заяждам, а просто искам да ти кажа къде бъркаш, за да се поправиш. Другото, което искам да кажа, като наблюдател е, че от известно време едни и същи хора се заяждат помежду си, а не се дискутира по темата(като например полезни съвети, мнения, личен опит и пр.). Говори се само за lilianas, тя ли е най-важната в този форум, че нейното име присъства във всеки пост?
Всичко най-хубаво!!!
БЛАГОДАРЯ ТИ! РАДВАМ СЕ,ЧЕ НЯКОЙ НАЙ-ПОСЛЕ РАЗБРА ЧЕ НЕ АЗ СЪМ ВАЖНАТА В СЛУЧАЯ!!!
KORBAC: ти винаги си на ниво!!!! И в случаите (и двата те подкрепям с две ръце!) И в случая - кой - кого яде (нищо че Росита се появява 1 път месечно или на 3 месеца и е вездесъща) , и в случая с малката акита!
Всеки знае, че най-ама-най-успокояващото действие за едно куче (та дори и коте) е да го галят по нослето в посока нос-чело. Така че, да не се пипа по главата едно кученце е меко казано "пресилено".
"Нормално е да харесва повече Фрискис. В евините храни има захар, сол, аромати и други съставки който правят храната вкусна за кучетата, но не и полезна" - s_todorov . Ами не е много ясно според мен, изключително рекламираната храна е Фрискис, какво тя съдържа си пише на опаковката, както и на всички останали кучешки храни. BAYO, Кили е страхотен!!!! Като гледам и трите храни, които си купил са изключително добри, поне по собствено мнение, НО нали знаеш как да ги ползваш? Не веднагическо пълнене на купата, а постепенна захранка...с тия три вида храни не те виждам на постепенна захранка, честно казано...

Съжалявам, че пропуснах РД на Химера, защото честно казано бях решила да не поглеждам форума!!! Може би много от вас ще се разсърдят, че не съм го направила. Повече НЯМА ДА ПРАВЯ ЗАБЕЛЕЖКИ на никого, обещавам, само ще чета, и ако някой има нужда от съвет, ще се включвам. Иначе моята НЕакита расте и живее здравословно без забележки, продължава да бъде, както споменах 35 кг, 62 см до холката, с 1 клепнало ухо.
Новото му име е "Рапунцел на мама"